Ok,cso, akkor errol ennyitBBeno írta:Dembele: „Az álmom, hogy a Barcelonában játszhassak”

Real Madrid vs. Barcelona
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Dembele: „Az álmom, hogy a Barcelonában játszhassak”
- BlancoMark
Erdemes megnezni a mai Sport es Mundo cimlapjait.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Most tolti a harmincat juniusban. Kivancsi vagyok meg hany evig tudja hozni ezt a szintet amit most, es hogy a Barcaban marad-e a karrierje vegeig. Szerintem meg 2-3 evig tudja ezt a szintet tartani, utana torvenyszeruen jonnie kellene a visszaesesnek. Nagyon meghatarozza a Barca jatekat Messi, erdekes lesz majd hogy mit talalnak ki a "potlasara" ugy 3-4 ev mulva. Jelenleg Messi nelkul nem lenne szuk elit ez a Barca akarkit tennenk be a helyere az europai porondrol. Nem lesz egyszeru...kelemen.istvan írta:A legtöbb futballszerető embernek gyásznap lesz, ha visszavonul.Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/DCPJ1s_W0AA6ZGf.jpg
A madridisták legalább 1 hétig ünnepelni fognak.
A xxi. századi Barcelona szurkolókkal elképzelésem sincs, hogy mi lesz.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
de várjál már baszod.
nem csavi volt az alfa és az omega?
azt hittem ő volt ott a király.
meg pikett.
nem csavi volt az alfa és az omega?
azt hittem ő volt ott a király.
meg pikett.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A legtöbb futballszerető embernek gyásznap lesz, ha visszavonul.Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/DCPJ1s_W0AA6ZGf.jpg
A madridisták legalább 1 hétig ünnepelni fognak.
A xxi. századi Barcelona szurkolókkal elképzelésem sincs, hogy mi lesz.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Te hol?
Én is Barcát olvastam csak az utóbbi pár napban már, az olasz lapok legalábbis erről írtak.

- H.E.H.E.
hol látod, hogy biztosra vettem?
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
Van olyan pletyka amit te nem kezelsz 100%-ként?H.E.H.E. írta:verratti az ügynökén keresztül jelentette be, hogy lépni szeretne.
barca 100 milla, jó vétel.

- H.E.H.E.
és közben a barca nézi a predatort is a bayernből...H.E.H.E. írta:verratti az ügynökén keresztül jelentette be, hogy lépni szeretne.
najó azért ez így már elég lesz bazmeg.
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- H.E.H.E.
verratti az ügynökén keresztül jelentette be, hogy lépni szeretne.
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Így hirtelen nekem sem ugrik be semmilyen nagyobb név.Donát írta:Amúgy jól emlékszem, ugye, hogy a tehetős érában a Párizsból a klub akarata ellenére még senki nem tudott játékost elhozni? Egyedül Péreznek sikerült Carlot elhozni.Ladislao Suarez írta:Nasser al Khelaifi: "Sem 80, sem 100 millió euróért nem adjuk Verrattit."

Hova? Nem kell ő már ide. Majd Dembele, ha beér.wZoLee7 írta:Latom barcaek most mindenkit megvennenek aki draga es sokat keresne, erdekelne a konyvelo neve
Dembelere nulla eselyt latok, nem lenne helye. Verrattit meg nehez onnan elmozditani, talan mar lehetetlen is. Mondjuk ha kupakat akar, a francia bajnoksagnal komolyabbat akkor valtani kellene, hozzank

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Latom barcaek most mindenkit megvennenek aki draga es sokat keresne, erdekelne a konyvelo neve 
Dembelere nulla eselyt latok, nem lenne helye. Verrattit meg nehez onnan elmozditani, talan mar lehetetlen is. Mondjuk ha kupakat akar, a francia bajnoksagnal komolyabbat akkor valtani kellene, hozzank

-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Amúgy jól emlékszem, ugye, hogy a tehetős érában a Párizsból a klub akarata ellenére még senki nem tudott játékost elhozni? Egyedül Péreznek sikerült Carlot elhozni.Ladislao Suarez írta:Nasser al Khelaifi: "Sem 80, sem 100 millió euróért nem adjuk Verrattit."
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Nasser al Khelaifi: "Sem 80, sem 100 millió euróért nem adjuk Verrattit."
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Elmegy Mascherano, Arda, Rafinha és Mathieu, és felszabadul 20 milló a fizetésekből - nettóban. Jön Verratti, kh-nek Marlon fel, Davinson Sánchez kaliber mellé, támadó cserének meg Munir/Deu vissza, vagy esetleg Dembélé, és még akkor is ugyan ott van a fizetési sapka nagyjából. Mascherano mondjuk csak az én heppem, pont a fizetése miatt látok benne rációt, hogy menni fog, de nélküle is felszabadulna 13 millió nagyjából, azt meg ha Munir, Marlon és Verratti tölti fel, szintén nem sokkal több. Dembélével nyilván, de rá úgyse lesz pénz, teljesen el is csendesedtek a pletykák róla.rashidm írta:Miből akarja ezt mind kifizetni ha már Messi fizujával is gondok vannak?
Elvileg nekünk sincsen, de az elnökváltás óta a pénzügyeknél olyan kommunikáció van, hogy ez nem 100%.Ónó írta:Köszönöm srácok! Megnyugodtam, hirtelen már aggódtam, hogy egyszer az életben igaza lesz
KAG írta:Remélem csinálnak valami hasonló bomba bizniszt, mint mi DanilovalBarcelona are in advanced talks to sign Nelsen Semedo from Benfica, per Record.
Semedo has a £69 million release clause, and the right-back had been heavily linked with Manchester United, though Barca now appear set to seal a £43m deal
Ennek a gyereknek hétről hétre nő a kivásárlási ára..

Én amúgy neki örülnék inkább megmondom őszintén, amit láttam az szimpatikus volt, anno középpályást is játszott - nem is olyan faék egyszerű mint Bellerín ahogy látom -, és még inkább amiatt, mert ő nem Bellerín.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Miből akarja ezt mind kifizetni ha már Messi fizujával is gondok vannak?Realista24 írta:Barca 100 millát fizetne Verrattiért, plusz évi 10 milliós nettó fizut adna.