Mehetnek más napokon is.ziro4vr írta:Én is eladnám, de nem fog elmenni egyszerre Morata, James meg Bale.
aélkdsjfélksajfélksaf

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 15., csütörtök 10:50
Mehetnek más napokon is.ziro4vr írta:Én is eladnám, de nem fog elmenni egyszerre Morata, James meg Bale.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. június 15., csütörtök 10:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 15., csütörtök 10:42
A végén Bale is vissza volt vonva, az is 4-4-2 volt, az már más kérdés, hogy ebben az esetben csak védekezésben tud hozzátenni. Cserének luxus itt tartani, kezdőbe meg értelmetlen.ericco írta:Jaja. Én már nem bízok benne. Ha egészséges is, nyomatni kell a BBC-t 433-ban, amire ez a támadóhármas alkalmatlan. Nem képesek a csapatban történő letámadásra. Ráadásul Bale még mindig nagyon stílusidegen attól a játéktól, amit tavasszal nyomtunk nélküle. Amelynek már nem kell sok, hogy totális fociba forduljon át egész meccsekre.Anthony írta:Bale-t lehetne managelni: összecsomagolok neki és felrakom a manchesteri Wizzair gépre.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. június 15., csütörtök 10:41
Jaja. Én már nem bízok benne. Ha egészséges is, nyomatni kell a BBC-t 433-ban, amire ez a támadóhármas alkalmatlan. Nem képesek a csapatban történő letámadásra. Ráadásul Bale még mindig nagyon stílusidegen attól a játéktól, amit tavasszal nyomtunk nélküle. Amelynek már nem kell sok, hogy totális fociba forduljon át egész meccsekre.Anthony írta:Bale-t lehetne managelni: összecsomagolok neki és felrakom a manchesteri Wizzair gépre.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. június 15., csütörtök 10:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. június 15., csütörtök 10:36
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. június 15., csütörtök 10:35
Szerintem csak Mayoral felesleges. Nélküle ideális, 23 fős keretünk lenne.Realista24 írta:Sok. Mármint minőségi emberből sok. Llorente és Mayoral fölösleges, utóbbi amúgy is, előbbi meg megtörhet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 15., csütörtök 10:28
Sok. Mármint minőségi emberből sok. Llorente és Mayoral fölösleges, utóbbi amúgy is, előbbi meg megtörhet.ziro4vr írta:Navas, Casilla, Zidane
Danilo, Carvajal, Varane, Nacho, Vallejo, Ramos, Marcelo, Theo
Lucas, Isco, Modric, Kovacic, Casemiro, Llorrente, Kroos, Asensio
Bale, Benzema, Ronaldo, Mayoral, MBappé
Szerintem ez így kész lenne, a franciát el kell hozni, karcsú lenne az a sor nélküle.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. június 15., csütörtök 10:24
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. június 15., csütörtök 10:09
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. június 15., csütörtök 9:39
Ez szerintem nagy hiba lenne. Isco es Asensio a jelenlegi felallasban gyakorlatilag tamadot jatszik. A harom kozeppalyas posztra igy marad Casemiro, Modric, Kroos es Kovacic. Boven elfer oda meg Llorente. Sot, kell. Konnyebb meccseken lehet hatrebb huzni az Isco/Asencio parost egy sorral, de a meccsek zomen az kell amit a BL dontobe jatszottunk. Kovacic lenne Modric es Kroos elsodleges csereje, nem tudja lefedni meg a harmadik posztot is egy teljes szezonra, foleg hogy szamolni kell serulesekkel, eltiltasokkal, formahanyatlasokkal.... A masik az, hogy kifejezetten vedekezesben jo kozeppalyasunk csak Casemiro van, Kovacic is inkabb tamadasban jeleskedik, Llorrente taktikailag es letszamban is tokeletes erosites.Kerlon írta:Volt hír, hogy lehet Marcos sem marad, mert Kovaciccal számol Casemiro cserének ZZ és ezért nem lenne elég játékideje. Szerintem erre gondolt. Diegot meg a Sociedad vinné talán.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. június 15., csütörtök 8:29
Volt hír, hogy lehet Marcos sem marad, mert Kovaciccal számol Casemiro cserének ZZ és ezért nem lenne elég játékideje. Szerintem erre gondolt. Diegot meg a Sociedad vinné talán.___Samy___ írta:Diego Llorente nem marad, ő KH.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. június 15., csütörtök 7:59
HozzászólásSzerző: ferni » 2017. június 15., csütörtök 7:56
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 14., szerda 20:24
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. június 14., szerda 19:22
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 14., szerda 19:11
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. június 14., szerda 19:10
hu ezen átsiklottam pedig nem kellett volna.Ladislao írta: Ennyi pénzért nekem a csapatban mindenki eladó lenne CR-n kívül. És ő sem a jelene hanem a múltja miatt nem.
Magyarázat: bárkivel pótolhatni lehetne az embert ennyiből és még maradna is a kasszában egy következő ügylethez valószínűleg.
HozzászólásSzerző: chronic » 2017. június 14., szerda 19:10
+1 de azért én a Kroos-Modric kettőst se adnám semmi pénzért. Konkrétan kit hoznánk helyettük? A legjobbak a posztjukon.El Unico írta:Nalam Ramos es Marcelo azok, CR-en kivul persze, akiket nem adnek el ennyi penzert sem.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. június 14., szerda 19:02
Nalam Ramos es Marcelo azok, CR-en kivul persze, akiket nem adnek el ennyi penzert sem.Ladislao írta:Realista24 írta:OK Diario szerint 180 milliót is fizetne a PSG Bale-ért, eladnád vagy eladnád?
Ennyi pénzért nekem a csapatban mindenki eladó lenne CR-n kívül. És ő sem a jelene hanem a múltja miatt nem.
Magyarázat: bárkivel pótolhatni lehetne az embert ennyiből és még maradna is a kasszában egy következő ügylethez valószínűleg.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem