hu ezen átsiklottam pedig nem kellett volna.Ladislao írta: Ennyi pénzért nekem a csapatban mindenki eladó lenne CR-n kívül. És ő sem a jelene hanem a múltja miatt nem.
Magyarázat: bárkivel pótolhatni lehetne az embert ennyiből és még maradna is a kasszában egy következő ügylethez valószínűleg.
Abban egyet értünk, hogy Cristianot én se adnám el.
Viszont szerintem hatalmas tévedés ez, hogy bárki pótolható. Kroost kivel helyettesítenéd 180 millióból? Vagy Marcelot? Esetleg Ramost, a csapatkapitányt? Modric?
Remélem érted mire gondolok itt elsősorban. Egy olyan csapatunk van ahol 11 játékosból 7 szerintem csont nélkül a világ legszűkebb elitébe tartozik, azaz posztján a legjobb. A többiek nagy része hiányosságaik ellenére is tökéletesen passzolnak a játékrendszerünkbe.
Bale, Morata, James. Őket adnám el a jelenlegi helyzetben.
Morata nem elégedett a percekkel, de Benzemánál nem illik jobban a csapatba, ha pedig jön Mbappe akkor ő minden szempontból jobb opció. Ez nem is kérdés.
Bale-t is vihetné 100 körüli összegért a Mu vagy a PSG mindkét csapatnál építkezés van és eredménykényszer, húzóember lehet. Lehet jót tenne neki a környezetváltozás. Mi pedig garantálni tudnánk Isconak a kezdő poziciót illetve Asensionak a több játékpercet.
James is nagy király lehetne a Chelseaben, az Interben de még a Milanban is elnézném(bár a fizuját oda sokallom). Nálunk egyértelműen nincs helye, Isco jobb nála, a fiatalok elől pedig ne vegye el a perceket.
James és Morata szerintem lép, Balere kevés esélyt látok, Pepe és Coentrao pedig ugye biztos távozók. Na meg ugye Mariano opcióval.