Perez-t meg kell erositeni a posztjan, utana beindul a nagyuzem. Ha juni. 19-ig nincs mas palyazo az elnoki posztra, akkor automatikusan marad Perec az elnok.kodo írta:Theot miért nem jelentjük be? Mire várunk?

Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Re: Kommentáld a híreket
#happyshitting
Realista24 írta:OK Diario szerint 180 milliót is fizetne a PSG Bale-ért, eladnád vagy eladnád?
Ennyi pénzért nekem a csapatban mindenki eladó lenne CR-n kívül. És ő sem a jelene hanem a múltja miatt nem.
Magyarázat: bárkivel pótolhatni lehetne az embert ennyiből és még maradna is a kasszában egy következő ügylethez valószínűleg.
Theot miért nem jelentjük be? Mire várunk?
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Asensio 4 millió euró volt?
spanyol honban kellene körülnézni jobban a scoutjainknak

spanyol honban kellene körülnézni jobban a scoutjainknak

- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Miről maradtam le?Ez a “harmadik” generáció, Marcos Llorente (22), Jesus Vallejo (20) és Theo Hernandez (19), mindent megtesz majd, hogy a kezdőbe kerüljön.

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én magam csomagolnék össze neki. Persze egy-két napot a házában még ellennék, lubickolnék a medencében meg ilyenek.Realista24 írta:OK Diario szerint 180 milliót is fizetne a PSG Bale-ért, eladnád vagy eladnád?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
OK Diario szerint 180 milliót is fizetne a PSG Bale-ért, eladnád vagy eladnád?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
madridban?
az kizárt.
az kizárt.

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hát, tavasszal van jó időH.E.H.E. írta:olyan nincs bazmeg.Mickey írta:Na igen, ha itt maradna Morata, nem igen jönne a franszia csuda csatár és hehe maga alá csinálna.
idén kell a kisgyerek monakóból, rögtön mehet is a kezdőbe, mert pencema csak tavasszal és csak jó időben hajlandó focikázni.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
olyan nincs bazmeg.Mickey írta:Na igen, ha itt maradna Morata, nem igen jönne a franszia csuda csatár és hehe maga alá csinálna.
idén kell a kisgyerek monakóból, rögtön mehet is a kezdőbe, mert pencema csak tavasszal és csak jó időben hajlandó focikázni.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
mondjuk én már 80ban is kiegyezem. 70-et keveslem érte.
france football előállt egy olyan pletykával hogy felajánlottuk mendesen keresztül jamest + 70 -et mbappéért a monaconak de james megvétózta az üzletet. ez persze erősen kacsa szerintem mert előbb teszünk túl moratán minthogy átadjuk a labdát a mu-nak, akkor már nem leszünk alkupozícióban ha itt lesz bappe és moratát próbálnánk emiatt elpasszolni.
france football előállt egy olyan pletykával hogy felajánlottuk mendesen keresztül jamest + 70 -et mbappéért a monaconak de james megvétózta az üzletet. ez persze erősen kacsa szerintem mert előbb teszünk túl moratán minthogy átadjuk a labdát a mu-nak, akkor már nem leszünk alkupozícióban ha itt lesz bappe és moratát próbálnánk emiatt elpasszolni.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Na igen, ha itt maradna Morata, nem igen jönne a franszia csuda csatár és hehe maga alá csinálna.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ha marad akkor nem kell attól "félni", hogy jön M'Bappe. Szóval ne spúrkodjon egyik angol csapat se, hanem csapjanak a lovak közé és tegyék le szépen azt a 90-et!rashidm írta:Csak nehogy aztán itt maradjon és sírjon a szája. Főleg ha visszajön Mayoral és jön Mbappé.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
BBeno írta:marca mai(?) álláspontja hogy 90-nél kevesebbért nem mehet morata. a klubnak nincs égető szüksége a pénzre így vagy 90 vagy no deal.
BBeno írta:BeIN sports szerint már csak a két klub bejelentésére van szükség és 70 millióért megy morata.
az AS szerint 75 + 5 bónusz a vége és még a héten eldől az esküvője előtt.
Trust in R24R24: Mondjuk pontosan úgy szól a hír, hogy a Real továbbra is 80-90 millió között vár Moratáért, de az angol források azt állítják, hogy 75+5 lesz a vége. és Morata szeretné, ha az esküvője előtt pont kerülne az ügy végére.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Helyes. Csak nehogy aztán itt maradjon és sírjon a szája. Főleg ha visszajön Mayoral és jön Mbappé.BBeno írta:marca mai(?) álláspontja hogy 90-nél kevesebbért nem mehet morata. a klubnak nincs égető szüksége a pénzre így vagy 90 vagy no deal.
marca mai(?) álláspontja hogy 90-nél kevesebbért nem mehet morata. a klubnak nincs égető szüksége a pénzre így vagy 90 vagy no deal.
Nekem nem adja ez a türkiz a mezen, az idei kék sokkal jobban tetszik, sztem venni is fogok eredetiben (vagy replikában) egy olyat.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
NaaaH.E.H.E. írta:bekmen.
ki emlékszik már rá![]()

Kiszivargott kepeken meg regebben sotetzold volt a harmadik mez, szoval azt meg azert megvarom.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K