Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
OK Diario szerint 180 milliót is fizetne a PSG Bale-ért, eladnád vagy eladnád?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
madridban?
az kizárt.
az kizárt.

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hát, tavasszal van jó időH.E.H.E. írta:olyan nincs bazmeg.Mickey írta:Na igen, ha itt maradna Morata, nem igen jönne a franszia csuda csatár és hehe maga alá csinálna.
idén kell a kisgyerek monakóból, rögtön mehet is a kezdőbe, mert pencema csak tavasszal és csak jó időben hajlandó focikázni.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
olyan nincs bazmeg.Mickey írta:Na igen, ha itt maradna Morata, nem igen jönne a franszia csuda csatár és hehe maga alá csinálna.
idén kell a kisgyerek monakóból, rögtön mehet is a kezdőbe, mert pencema csak tavasszal és csak jó időben hajlandó focikázni.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
mondjuk én már 80ban is kiegyezem. 70-et keveslem érte.
france football előállt egy olyan pletykával hogy felajánlottuk mendesen keresztül jamest + 70 -et mbappéért a monaconak de james megvétózta az üzletet. ez persze erősen kacsa szerintem mert előbb teszünk túl moratán minthogy átadjuk a labdát a mu-nak, akkor már nem leszünk alkupozícióban ha itt lesz bappe és moratát próbálnánk emiatt elpasszolni.
france football előállt egy olyan pletykával hogy felajánlottuk mendesen keresztül jamest + 70 -et mbappéért a monaconak de james megvétózta az üzletet. ez persze erősen kacsa szerintem mert előbb teszünk túl moratán minthogy átadjuk a labdát a mu-nak, akkor már nem leszünk alkupozícióban ha itt lesz bappe és moratát próbálnánk emiatt elpasszolni.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Na igen, ha itt maradna Morata, nem igen jönne a franszia csuda csatár és hehe maga alá csinálna.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ha marad akkor nem kell attól "félni", hogy jön M'Bappe. Szóval ne spúrkodjon egyik angol csapat se, hanem csapjanak a lovak közé és tegyék le szépen azt a 90-et!rashidm írta:Csak nehogy aztán itt maradjon és sírjon a szája. Főleg ha visszajön Mayoral és jön Mbappé.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
BBeno írta:marca mai(?) álláspontja hogy 90-nél kevesebbért nem mehet morata. a klubnak nincs égető szüksége a pénzre így vagy 90 vagy no deal.
BBeno írta:BeIN sports szerint már csak a két klub bejelentésére van szükség és 70 millióért megy morata.
az AS szerint 75 + 5 bónusz a vége és még a héten eldől az esküvője előtt.
Trust in R24R24: Mondjuk pontosan úgy szól a hír, hogy a Real továbbra is 80-90 millió között vár Moratáért, de az angol források azt állítják, hogy 75+5 lesz a vége. és Morata szeretné, ha az esküvője előtt pont kerülne az ügy végére.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Helyes. Csak nehogy aztán itt maradjon és sírjon a szája. Főleg ha visszajön Mayoral és jön Mbappé.BBeno írta:marca mai(?) álláspontja hogy 90-nél kevesebbért nem mehet morata. a klubnak nincs égető szüksége a pénzre így vagy 90 vagy no deal.
marca mai(?) álláspontja hogy 90-nél kevesebbért nem mehet morata. a klubnak nincs égető szüksége a pénzre így vagy 90 vagy no deal.
Nekem nem adja ez a türkiz a mezen, az idei kék sokkal jobban tetszik, sztem venni is fogok eredetiben (vagy replikában) egy olyat.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
NaaaH.E.H.E. írta:bekmen.
ki emlékszik már rá![]()

Kiszivargott kepeken meg regebben sotetzold volt a harmadik mez, szoval azt meg azert megvarom.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Mindegyik elég jó, szerencsére nem az a buzi galléros vacak. Agyonütném aki kitalálta.HIVATALOS: Íme a Real Madrid szerelése a 2017/18-as szezonra
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Coentrao itt is beteg volt, hogy csak a meze van ott az arcképe helyett?HIVATALOS: Íme a Real Madrid szerelése a 2017/18-as szezonra

nem artana amugy egy egyseges betutipus. a pl mintajara. tavaly a villarreale fergetegesen csunyara sikeredett.
Tudtommal idén a La Ligában is bevezették az egységes betűtípust, mint a PL-ben. Ha tévednék, akkor valaki javítson.
Adidasos arcokból kimaradt James és Morata. Gondolom nem véletlenül. Főleg előbbi az egyik legnagyobb márkaarc. Most csak Bale, Benzema, Marcelo, Kroos, Vazquez és Navas talán az adidasos a csapatból.
Adidasos arcokból kimaradt James és Morata. Gondolom nem véletlenül. Főleg előbbi az egyik legnagyobb márkaarc. Most csak Bale, Benzema, Marcelo, Kroos, Vazquez és Navas talán az adidasos a csapatból.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az elmúlt 2 év mezei annyira királyak voltak,hogy várható volt egy ilyen fos garnitúra 
Nekem nagyon nem tetszik,de persze ízlés kérdése.A vendég az elmegy,de a hazai nagyon gurány.A betűtípust meg nemtudom miért kell minden évben cserélni,a tavalyi végre rendben volt.Na mind1 ha bl címvédős mez lesz akkor megetszik,a lilával is így voltam.

Nekem nagyon nem tetszik,de persze ízlés kérdése.A vendég az elmegy,de a hazai nagyon gurány.A betűtípust meg nemtudom miért kell minden évben cserélni,a tavalyi végre rendben volt.Na mind1 ha bl címvédős mez lesz akkor megetszik,a lilával is így voltam.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- H.E.H.E.
bekmen.
ki emlékszik már rá
ki emlékszik már rá

patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan