Kommentáld a híreket
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Re: Kommentáld a híreket
özill óta nagyon jó boltokat kötünk, pont a két gyengébb arcot adjuk el megint, remélem hamesz is takarodik a picsába.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ilyen alapon mondjuk ha Higu 90 milla volt, Morata 100.Realista24 írta:Mondjuk pontosan úgy szól a hír, hogy a Real továbbra is 80-90 millió között vár Moratáért, de az angol források azt állítják, hogy 75+5 lesz a vége. és Morata szeretné, ha az esküvője előtt pont kerülne az ügy végére.BBeno írta:BeIN sports szerint már csak a két klub bejelentésére van szükség és 70 millióért megy morata.
az AS szerint 75 + 5 bónusz a vége és még a héten eldől az esküvője előtt.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk pontosan úgy szól a hír, hogy a Real továbbra is 80-90 millió között vár Moratáért, de az angol források azt állítják, hogy 75+5 lesz a vége. és Morata szeretné, ha az esküvője előtt pont kerülne az ügy végére.BBeno írta:BeIN sports szerint már csak a két klub bejelentésére van szükség és 70 millióért megy morata.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
BeIN sports szerint már csak a két klub bejelentésére van szükség és 70 millióért megy morata.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Falnak megyek, ha odakerül, komolyanpheco írta:PSG meg Juve elleni parharcok utan nagy vicc lennedzsi91 írta: Persze a juve fog aratni a kapus,védelem résznél+ lehet mivel Cé kapja a legjobb játékost majd beerőltetik messit a legjobb támadónak...De van ra esely boven.

https://4.bp.blogspot.com/-UsXozJpT8dA/ ... %252h9.jpgholnap jönnek az új mezek
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
PSG meg Juve elleni parharcok utan nagy vicc lennedzsi91 írta: Persze a juve fog aratni a kapus,védelem résznél+ lehet mivel Cé kapja a legjobb játékost majd beerőltetik messit a legjobb támadónak...

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Legjobb játékos:Cé
Legjobb támadó:Cé
Legjobb középpályás:Kroos
Legjobb védő: Marcelo
Legjobb kapus:Neuer
El legjobb: Mourinho
Persze a juve fog aratni a kapus,védelem résznél+ lehet mivel Cé kapja a legjobb játékost majd beerőltetik messit a legjobb támadónak...
Legjobb támadó:Cé
Legjobb középpályás:Kroos
Legjobb védő: Marcelo
Legjobb kapus:Neuer
El legjobb: Mourinho

Persze a juve fog aratni a kapus,védelem résznél+ lehet mivel Cé kapja a legjobb játékost majd beerőltetik messit a legjobb támadónak...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
ez lesz:
Buffon-Bonucci-Kroos-Cristiano
védőnek járót Juve játékos fogja kapni, pedig én is szívesebben látnám Marcelo kezében.
Buffon-Bonucci-Kroos-Cristiano
védőnek járót Juve játékos fogja kapni, pedig én is szívesebben látnám Marcelo kezében.
-
Buffon-Marcelo (vagy Ramos)-Modric-CR. Az El meg nem érdekel.BBeno írta:na ki kinek adná?az UEFA Év játékosa-díj mellett idén augusztusban öt új kategóriában hirdet győztest.
Az új díj közül négy a Bajnokok Ligájában szereplő játékosok közül talál gazdára. A szövetség a 2016–2017-es idény legjobb kapusát, védőjét, középpályását és támadóját is díjazza az augusztus végi, monacói ceremónián. Az ötödik új elismerés pedig az Európa-liga legutóbbi kiírásának legjobb játékosának jár.buffon megérdemli? védő nálam marcelo. kp az modric vagy kroos.
támadó egyértelmű. EL legjobb játékosa totál homály nekem. lehet odaadják pogbának de csak mert dolberg nagyon leszerepelt a döntőn. bár miki is jól ment az EL-ben.

na ki kinek adná?az UEFA Év játékosa-díj mellett idén augusztusban öt új kategóriában hirdet győztest.
Az új díj közül négy a Bajnokok Ligájában szereplő játékosok közül talál gazdára. A szövetség a 2016–2017-es idény legjobb kapusát, védőjét, középpályását és támadóját is díjazza az augusztus végi, monacói ceremónián. Az ötödik új elismerés pedig az Európa-liga legutóbbi kiírásának legjobb játékosának jár.

támadó egyértelmű. EL legjobb játékosa totál homály nekem. lehet odaadják pogbának de csak mert dolberg nagyon leszerepelt a döntőn. bár miki is jól ment az EL-ben.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nincs ez lefutva. Bappet akarjuk, ha nem jon is biztis vagyok abban hogy nem Mayoral lesz a 2. Szamu centerunk. Eleve Ce is mar annak szamit.Anthony írta:375 perc, 2 gól?Realista24 írta:Wolfsburg bejelentette, hogy Mayoral visszatér a Realhoz. Mariano így 100%, hogy távozik.
Sok fejlődési lehetőséget nem kapott akkor, Mariano ennél többet játszott kb. nálunk a kupában. Talán máshova kellene kölcsön adni, ahol játszhat is, mert így nem tudjuk mire lehet képes.
Nem látom sok értelmét ennek a 'cserének".
Mi a helyzet az utanpotlassal? Van ott valami Diaz nevu srac, hogy megy neki?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Vallejo jó döntés, tehetségre megvagyunk a poszton, a sérüléseket kéne elkerülnie főleg Varane-nak.
Mayoralt nem ismerem, de ha elmegy Morata és James, akkor oda kell Mbappé, és nem 18-tól.
Mayoralt nem ismerem, de ha elmegy Morata és James, akkor oda kell Mbappé, és nem 18-tól.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem én javítottam, ha ez megnyugtatrashidm írta:Pont akartam írni hogy a végén Frankfurt van írva, erre mire visszanéztem hogy jól láttam-e javítva lett. Cseles.Realista24 írta:Átlag 20 percet kapott, fel is idegesítette a Real vezetőségét.
http://madridom.hu/?p=104985

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Pont akartam írni hogy a végén Frankfurt van írva, erre mire visszanéztem hogy jól láttam-e javítva lett. Cseles.Realista24 írta:Átlag 20 percet kapott, fel is idegesítette a Real vezetőségét.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Átlag 20 percet kapott, fel is idegesítette a Real vezetőségét.Anthony írta:375 perc, 2 gól?Realista24 írta:Wolfsburg bejelentette, hogy Mayoral visszatér a Realhoz. Mariano így 100%, hogy távozik.
Sok fejlődési lehetőséget nem kapott akkor, Mariano ennél többet játszott kb. nálunk a kupában. Talán máshova kellene kölcsön adni, ahol játszhat is, mert így nem tudjuk mire lehet képes.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
375 perc, 2 gól?Realista24 írta:Wolfsburg bejelentette, hogy Mayoral visszatér a Realhoz. Mariano így 100%, hogy távozik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Wolfsburg bejelentette, hogy Mayoral visszatér a Realhoz. Mariano így 100%, hogy távozik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
A 2020as tervről nem tudtam, az előző hsz-t még wikipedia alapján írtam, de közben a Google nekem is ugyanazt mondta, amit sebydani írt.
Mindenképpen ketyeg neki az óra. A következő két nyáron még adott a lehetőség, meg akkor talán utána éven is, de utána már nem nagyon. Én nem vagyok biztos benne, hogy összejön. Aztán majd kiderül...
Mindenképpen ketyeg neki az óra. A következő két nyáron még adott a lehetőség, meg akkor talán utána éven is, de utána már nem nagyon. Én nem vagyok biztos benne, hogy összejön. Aztán majd kiderül...
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ugye azért akartak váltani, mert a mostani, centenáriumi az nagy siker volt gazdaságilag.Elvileg az USA rendezi 20-ban, elméletileg átállnak az EB rendszerére, és az EB-vel egy nyáron fogják lebonyolítani mindig 2020 után, a 2023-mast pedig ami Ecuadorban lett volna, tolják 1 évvel később, de ott még nincs meg, hogy a rendező marad-e vagy pedig más lesz. Nekem ezek az utolsó infóimferni írta:2020as Copa Americából lesz amúgy valami, vagy azzal mi a szitu?

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa