Én csak egy dolgot nem értek, ha már nem galléros a mezünk idén, akkor mi a lóf@cért nem lehet a klub-vb logó középen??

HozzászólásSzerző: haszi » 2017. június 14., szerda 10:13
Én csak egy dolgot nem értek, ha már nem galléros a mezünk idén, akkor mi a lóf@cért nem lehet a klub-vb logó középen??
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 14., szerda 10:07
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 14., szerda 9:53
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 14., szerda 9:51
Ilyen alapon mondjuk ha Higu 90 milla volt, Morata 100.Realista24 írta:Mondjuk pontosan úgy szól a hír, hogy a Real továbbra is 80-90 millió között vár Moratáért, de az angol források azt állítják, hogy 75+5 lesz a vége. és Morata szeretné, ha az esküvője előtt pont kerülne az ügy végére.BBeno írta:BeIN sports szerint már csak a két klub bejelentésére van szükség és 70 millióért megy morata.
az AS szerint 75 + 5 bónusz a vége és még a héten eldől az esküvője előtt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 14., szerda 9:49
Mondjuk pontosan úgy szól a hír, hogy a Real továbbra is 80-90 millió között vár Moratáért, de az angol források azt állítják, hogy 75+5 lesz a vége. és Morata szeretné, ha az esküvője előtt pont kerülne az ügy végére.BBeno írta:BeIN sports szerint már csak a két klub bejelentésére van szükség és 70 millióért megy morata.
az AS szerint 75 + 5 bónusz a vége és még a héten eldől az esküvője előtt.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 14., szerda 9:24
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. június 13., kedd 19:50
Falnak megyek, ha odakerül, komolyanpheco írta:PSG meg Juve elleni parharcok utan nagy vicc lennedzsi91 írta: Persze a juve fog aratni a kapus,védelem résznél+ lehet mivel Cé kapja a legjobb játékost majd beerőltetik messit a legjobb támadónak...De van ra esely boven.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. június 13., kedd 19:37
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. június 13., kedd 17:32
PSG meg Juve elleni parharcok utan nagy vicc lennedzsi91 írta: Persze a juve fog aratni a kapus,védelem résznél+ lehet mivel Cé kapja a legjobb játékost majd beerőltetik messit a legjobb támadónak...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 13., kedd 16:47
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. június 13., kedd 15:16
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 13., kedd 14:48
Buffon-Marcelo (vagy Ramos)-Modric-CR. Az El meg nem érdekel.BBeno írta:na ki kinek adná?az UEFA Év játékosa-díj mellett idén augusztusban öt új kategóriában hirdet győztest.
Az új díj közül négy a Bajnokok Ligájában szereplő játékosok közül talál gazdára. A szövetség a 2016–2017-es idény legjobb kapusát, védőjét, középpályását és támadóját is díjazza az augusztus végi, monacói ceremónián. Az ötödik új elismerés pedig az Európa-liga legutóbbi kiírásának legjobb játékosának jár.buffon megérdemli? védő nálam marcelo. kp az modric vagy kroos.
támadó egyértelmű. EL legjobb játékosa totál homály nekem. lehet odaadják pogbának de csak mert dolberg nagyon leszerepelt a döntőn. bár miki is jól ment az EL-ben.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 13., kedd 14:44
na ki kinek adná?az UEFA Év játékosa-díj mellett idén augusztusban öt új kategóriában hirdet győztest.
Az új díj közül négy a Bajnokok Ligájában szereplő játékosok közül talál gazdára. A szövetség a 2016–2017-es idény legjobb kapusát, védőjét, középpályását és támadóját is díjazza az augusztus végi, monacói ceremónián. Az ötödik új elismerés pedig az Európa-liga legutóbbi kiírásának legjobb játékosának jár.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. június 13., kedd 9:43
Nincs ez lefutva. Bappet akarjuk, ha nem jon is biztis vagyok abban hogy nem Mayoral lesz a 2. Szamu centerunk. Eleve Ce is mar annak szamit.Anthony írta:375 perc, 2 gól?Realista24 írta:Wolfsburg bejelentette, hogy Mayoral visszatér a Realhoz. Mariano így 100%, hogy távozik.
Sok fejlődési lehetőséget nem kapott akkor, Mariano ennél többet játszott kb. nálunk a kupában. Talán máshova kellene kölcsön adni, ahol játszhat is, mert így nem tudjuk mire lehet képes.
Nem látom sok értelmét ennek a 'cserének".
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. június 13., kedd 9:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 13., kedd 9:14
Nem én javítottam, ha ez megnyugtatrashidm írta:Pont akartam írni hogy a végén Frankfurt van írva, erre mire visszanéztem hogy jól láttam-e javítva lett. Cseles.Realista24 írta:Átlag 20 percet kapott, fel is idegesítette a Real vezetőségét.
http://madridom.hu/?p=104985
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 13., kedd 9:11
Pont akartam írni hogy a végén Frankfurt van írva, erre mire visszanéztem hogy jól láttam-e javítva lett. Cseles.Realista24 írta:Átlag 20 percet kapott, fel is idegesítette a Real vezetőségét.
http://madridom.hu/?p=104985
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 13., kedd 9:05
Átlag 20 percet kapott, fel is idegesítette a Real vezetőségét.Anthony írta:375 perc, 2 gól?Realista24 írta:Wolfsburg bejelentette, hogy Mayoral visszatér a Realhoz. Mariano így 100%, hogy távozik.
Sok fejlődési lehetőséget nem kapott akkor, Mariano ennél többet játszott kb. nálunk a kupában. Talán máshova kellene kölcsön adni, ahol játszhat is, mert így nem tudjuk mire lehet képes.
Nem látom sok értelmét ennek a 'cserének".
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. június 13., kedd 8:44
375 perc, 2 gól?Realista24 írta:Wolfsburg bejelentette, hogy Mayoral visszatér a Realhoz. Mariano így 100%, hogy távozik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 13., kedd 8:16
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem