WoooW, nyertem is.d.gergo írta:A nyertesek értesítése ebben a percben indult útra a megadott email címre, vártam egy megerősítést a nyereményjáték közvetítőjétőlgaborz1 írta: Van már nyertes?

Köszönöm a lehetőséget!
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2017. június 12., hétfő 10:24
WoooW, nyertem is.d.gergo írta:A nyertesek értesítése ebben a percben indult útra a megadott email címre, vártam egy megerősítést a nyereményjáték közvetítőjétőlgaborz1 írta: Van már nyertes?
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. június 12., hétfő 8:46
A nyertesek értesítése ebben a percben indult útra a megadott email címre, vártam egy megerősítést a nyereményjáték közvetítőjétőlgaborz1 írta: Van már nyertes?
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2017. június 11., vasárnap 22:42
Van már nyertes?d.gergo írta:Fővárosiak figyelem! Egy promóciós együttműködés keretein belül a Madridom.hu olvasói között négy darab páros belépőt sorsolunk ki a "Volt egyszer egy Venice" című film premier előtti vetítésére. Budapest, Lurdy ház, 2017.06.13., 19:00.
Ha ráérsz aznap és a helyszín is megközelíthető, akkor katt ide a játékban való részvételhez
A dátum nekem elég fura, de majd Remy megerősíti a forgalmazótól kapott információt
HozzászólásSzerző: torjack » 2017. június 11., vasárnap 21:43
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 11., vasárnap 21:22
soadroli írta:minek nézel ilyeneket, úgyis tudod hogy szarRealista24 írta:Halálos iramban hatszáz akármennyi.
Ez igazából lehetne a tripla x 4 is, ugyanaz a határtalan baromság Vin-nel együtt.nekem az első rész elég volt, pedig elvileg az a jobbak közé tarzozik
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. június 11., vasárnap 21:19
minek nézel ilyeneket, úgyis tudod hogy szarRealista24 írta:Halálos iramban hatszáz akármennyi.
Ez igazából lehetne a tripla x 4 is, ugyanaz a határtalan baromság Vin-nel együtt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 11., vasárnap 19:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 9., péntek 12:08
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. június 9., péntek 11:52
HozzászólásSzerző: Victor » 2017. június 9., péntek 10:34
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 8., csütörtök 22:39
Hát, nem tudom. Azt tudom, hogy a sajtó az előbb van. (2017. június 7., 10:00 óra)d.gergo írta: A dátum nekem elég fura, de majd Remy megerősíti a forgalmazótól kapott információt
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. június 8., csütörtök 22:06
Természetesen. Csak a helyszín és az időpont miatt emeltem ki a fővárostgaborz1 írta: Aki nem pesti az is játszhat?
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2017. június 8., csütörtök 22:00
Aki nem pesti az is játszhat?Fővárosiak figyelem! Egy promóciós együttműködés keretein belül a Madridom.hu olvasói között négy darab páros belépőt sorsolunk ki a "Volt egyszer egy Venice" című film premier előtti vetítésére. Budapest, Lurdy ház, 2017.06.13., 19:00.
HozzászólásSzerző: Victor » 2017. június 8., csütörtök 21:40
remélem a szerkesztő kollegák előnyt élveznek majd a sorsolásonFővárosiak figyelem! Egy promóciós együttműködés keretein belül a Madridom.hu olvasói között négy darab páros belépőt sorsolunk ki a "Volt egyszer egy Venice" című film premier előtti vetítésére. Budapest, Lurdy ház, 2017.06.13., 19:00.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. június 8., csütörtök 20:30
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. június 1., csütörtök 13:05
d.gergo írta:Én is a napokban néztem meg, kellemes szórakozás, és tényleg elgondolkodtatja az embert a film. Olasz szinkronnal néztem (nem tudom, hogy elérhető-e máshogy egyáltalánTádám írta:Teljesen idegenek
Végre valami jó a sok romhalmaz film között.
Ez egy olasz film, nagyon aktuális témát feszegetve. Vicces, groteszk, irónikus, és mindig tudja fokozni a drámát.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Először azt hittem, hogy a lány-apa beszélgetés lesz a csúcs, de ugye a telefoncsere, a meleg kérdés,
aztán, amikor visszaadja a fülbevalót... epic.
Nincs túlhúzva, feszes 90 perc, ajánlom.), az rátett még egy lapáttal az élvezetre
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. június 1., csütörtök 13:00
Én is a napokban néztem meg, kellemes szórakozás, és tényleg elgondolkodtatja az embert a film. Olasz szinkronnal néztem (nem tudom, hogy elérhető-e máshogy egyáltalánTádám írta:Teljesen idegenek
Végre valami jó a sok romhalmaz film között.
Ez egy olasz film, nagyon aktuális témát feszegetve. Vicces, groteszk, irónikus, és mindig tudja fokozni a drámát.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Először azt hittem, hogy a lány-apa beszélgetés lesz a csúcs, de ugye a telefoncsere, a meleg kérdés,
aztán, amikor visszaadja a fülbevalót... epic.
Nincs túlhúzva, feszes 90 perc, ajánlom.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. június 1., csütörtök 11:32
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. június 1., csütörtök 0:13
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 31., szerda 23:46
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem