Miből akarja ezt mind kifizetni ha már Messi fizujával is gondok vannak?Realista24 írta:Barca 100 millát fizetne Verrattiért, plusz évi 10 milliós nettó fizut adna.

Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Barca 100 millát fizetne Verrattiért, plusz évi 10 milliós nettó fizut adna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Köszönöm srácok! Megnyugodtam, hirtelen már aggódtam, hogy egyszer az életben igaza lesz

- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Mi már mindent visszafizettünk. A klub honlapján volt erről egy cikk néhány hónappal ezelőtt.Ónó írta:Hogy áll most a 2 csapat adósság ügyileg? Egy Mu szurkoló barátom azt mondta, mind a 2 spanyol 600milla feletti adósságban fürdik. Nem igazán tudtam hozzászólni a témához
szerk.: nem erre gondoltam, de itt is írják: http://www.realmadrid.com/en/news/2016/ ... ncial-year
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ónó írta:Hogy áll most a 2 csapat adósság ügyileg? Egy Mu szurkoló barátom azt mondta, mind a 2 spanyol 600milla feletti adósságban fürdik. Nem igazán tudtam hozzászólni a témához
Biztos az FM ezt írta ki neki, amikor csapatot választott.

ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Hogy áll most a 2 csapat adósság ügyileg? Egy Mu szurkoló barátom azt mondta, mind a 2 spanyol 600milla feletti adósságban fürdik. Nem igazán tudtam hozzászólni a témához

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azok osztják remélem, akik a méltán híres youtube videóban pózolnak, a tinikori pubertás minden hátrányát szemléltetve.El Maestro írta:Fu gyerekek. Túloldalt ami megy Céről és az ikrekről, az már mindennek az alja. Elérték a mélypontot.![]()
Nem illik.
Arra gondolsz hogy 30+-os örökszűzek probaljak megmagyarázni hogy Ce buzi és ezért vannak a gyerekek?El Maestro írta:Fu gyerekek. Túloldalt ami megy Céről és az ikrekről, az már mindennek az alja. Elérték a mélypontot.![]()
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Fu gyerekek. Túloldalt ami megy Céről és az ikrekről, az már mindennek az alja. Elérték a mélypontot.

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Barcelona are in advanced talks to sign Nelsen Semedo from Benfica, per Record.
Semedo has a £69 million release clause, and the right-back had been heavily linked with Manchester United, though Barca now appear set to seal a £43m deal
Remélem csinálnak valami hasonló bomba bizniszt, mint mi Daniloval

ZIDANE
Sztem kamu, azért ez már túlmenne minden határon. Persze ettől az idiótától minden kitelik.Realista24 írta:Pique: Volt időm olvasni az újságokat, láttam Ramos miket nyilatkozott. Bevallom nagyon jókat röhögtem rajta. De amint találkozok vele beviszem egy orvoshoz hogy vizsgálják ki, mert az ő agyával valami komoly baj van. Az Oscart mindenféleképpen megérdemli..
nem tudom true vagy sem, Barcás oldal rakta ki.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pique: Volt időm olvasni az újságokat, láttam Ramos miket nyilatkozott. Bevallom nagyon jókat röhögtem rajta. De amint találkozok vele beviszem egy orvoshoz hogy vizsgálják ki, mert az ő agyával valami komoly baj van. Az Oscart mindenféleképpen megérdemli..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mundo jól elvan.
Ami tény az tény, de elég szarul eshet nekik, ha ezzel jönnek pár nappal a BL címvédés után.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én 35 millióról olvastam.h3x0r írta:Elvileg Messivel sikerult megegyezni, 4+1 evre ir ala es 30 millio lesz a fizetese.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Elvileg Messivel sikerult megegyezni, 4+1 evre ir ala es 30 millio lesz a fizetese.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Meg a shutterisland nevű egykori kiváló fórumozó társunknak voltak anno hasonlóan értékes hozzászólásai szerényke fórumunkon.palesz77 írta:A Sport/Mundo anno egy cikkben James fizetését is beszámolta a költségbe, hogy még nagyobb összegről írhassanak, szerintem erre szólt.

Örülnék ha a Barca elvinné Douglas Costát, az ember hihetetlenül technikás meg gyors, de mentálisan egy 5 éves szintjén megrekedt. Március-április környékén még az volt, hogy Kínába megy. Több pénzt akart a Bayerntől, csak emellé nem volt teljesítmény, konkrétan hátráltatta a csapatot. Egy erősen lebutított Di María a brazil, és hát kétlem hogy pont Valverde fogja megoldani a problémáit. Szóval inkább ő mint Dembele, bár szerintem utóbbi is ostoba a játékhoz, de ő még talán kinőheti.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A Sport/Mundo anno egy cikkben James fizetését is beszámolta a költségbe, hogy még nagyobb összegről írhassanak, szerintem erre szólt.csababarca írta:itt nem nagyon tudom miről van szó. nem a fizetése miatt csökken az ára, hanem gondolom Turant beszámolják mondjuk 20ért. én így értettem.
Nekem az is pluszpont nála, hogy anno középpályás volt, és később ment át jobbhátvédbe. Nem egy faék a gyerek, nem úgy mint Bellerín. Albával csodás duó lehetnek majd, futnak mint a barom, a támadó harmadban meg 10-ből 2-3 jó döntés.csababarca írta:Semedo lehet jobb lenne, bár nem láttam, csak videókat róla, meg olvasgattam utána, de ő talán tud védekezni is. Ami nem ártana azért.
Ebbe amúgy én is. Legjobb, hogy tavaly még olyat mondott, hogy ha a Barca keresné a telefont se venné fel, de Roberték kitartóan futkosnak utána..BlancoMark írta:Abban teljesen biztos vagyok, hogy fel sem merult volna a neve ha nem lenne katalan neveles.

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
itt nem nagyon tudom miről van szó. nem a fizetése miatt csökken az ára, hanem gondolom Turant beszámolják mondjuk 20ért. én így értettem.Tibi09 írta:Már nem emlékszem, kérlek segíts.Bellerin nem lesz 20, most Ardát akarjuk rájuk verni, és csökkenteni az árat, de akkor is minimum 30+Arda.
Ilyen esetben az átigazolási díjból le kell vonni Arda Turan fizetését?
no offense, de egyből ez ugrott be, amikor írtad, hogy bevonjátok Turant
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
Már nem emlékszem, kérlek segíts.Bellerin nem lesz 20, most Ardát akarjuk rájuk verni, és csökkenteni az árat, de akkor is minimum 30+Arda.
Ilyen esetben az átigazolási díjból le kell vonni Arda Turan fizetését?

no offense, de egyből ez ugrott be, amikor írtad, hogy bevonjátok Turant

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hát ez a Theo nekem is ilyennek tűnik. Bár lehet néha pont ilyen kéne, hogy megindulok és nem állít meg senki. Tehermentesítésre jó lesz. Max 2-3 év múlva eladjuk. Én nem benne látom a jövőt.RaúlCF írta:Bellerin nem rossz de nagyon túl van húzva. én kb Theohoz hasonlítanám. gyors, megy előre viszont egy bot. nincs benne annyi kreativitás se mint Carvajalban és látszik hogy mekkora kontraszt van mondjuk közte meg Marcelo között szóval egy tipikus megfutom és beadom egyenlőre az ember. Barcában nyílván változna de az 50 az vicces ár. HA normális lenne a piac olyan 10-20 közé lőném be.