Akkor hivatalos is lehetne mar a dolog.BBeno írta:a marca szerint a morata biznisztől függ bappe érkezése. ha megy morata akkor bappe még idén jön. ha marad akkor bappe is marad még egy évet.

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. június 10., szombat 21:35
Akkor hivatalos is lehetne mar a dolog.BBeno írta:a marca szerint a morata biznisztől függ bappe érkezése. ha megy morata akkor bappe még idén jön. ha marad akkor bappe is marad még egy évet.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. június 10., szombat 20:23
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. június 10., szombat 20:14
Meg ha mondott is ilyet, ami kozel sem biztos, akkor sem tudom elkepzelni, hogy nem lehetne meggyozni. Valaha volt legnagyobb francia jatekos lenne az edzoje, a peldakepevel jatszhatna egy csapatban. Ancelottinal vagy Mounal necces lett volna idejonnie, de ZZ forgatja rendesen a keretet, szoval biztos megkapna a kello jatekidot. Mondjuk 100+ milla felett amugy is megkapna.Solari írta:hát de azt mondta hogy egy évet maradni akar még, akkor miért jön ennyire szóba idén?Remy írta:
Bappe mindenkinél fontosabb idén nyáron, szóval én mindent hozzá mérek.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. június 10., szombat 20:00
Szerintem meg csak Bappe lesz az aki igazan potolhatatlan lesz a Monaco szamara. Mendyhez v Bakayokohoz fele arcokat lehet talalni a bajnoksagukban. Raadasul behuztak Tielmanst aki nem kis tehetseg, kozeppalyan tobbet fog erni, mint Bakayoko. En azt mondom ne irjuk le elore a Monacot.BBeno írta:hivatalosan a válogatott meccsek után dönt. remélhetőleg zidane beszél vele és a monacot is lerabolják legalább annyira hogy lássa sok értelme nincs maradnia.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 10., szombat 19:51
igen ez eddig igaz is de szerintem Lukaku közelít a plafonjához, és egy angol bajnokságban egy Morata típusú csatár igazán villoghat. gyorsabb, technikásabb, melósabb mint Lukaku, megspékelve mondjuk egy Mou féle kontracsapattal nem rossz párosítás. Lukaku a bajnokságban jó de Morata sokkal jobb lehet.KAG írta:RaúlCF írta:ha Morata megy akkor nagyon fontos minőségben pótolni. ilyen Mayoral féle emberkék teljesen feleslegesek. azok a gólok meg az amit idén Morata lerakott nagyon fontos volt a végjátékban.
a Lukaku párhuzamhoz meg szerintem aki Moratát viszi az jár jobban. szerintem Moratában sokkal több van. ha tényleg United lesz belőle simán kinézem hogy nagyot fog szólni.
Hát, pedig eddig Lukaku tett le többet az asztalra és ismeri is a bajnokságot.
Én az angol csapatok helyében őt vinném és nem Moratat.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 10., szombat 19:50
Lukaku az elmúlt 3 szezonban rendre 20 gól fölé ment egy Evertonból.BBeno írta:azon hogy ki tett le többet az asztalra azon vitatkozhatunk de szerintem is lukaku a nagyobb fogás, de csak a PL rutinja miatt. mindkét csapat hasznot húzhat a lukaku féle erőcsatárokból.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 10., szombat 19:49
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 10., szombat 19:45
RaúlCF írta:ha Morata megy akkor nagyon fontos minőségben pótolni. ilyen Mayoral féle emberkék teljesen feleslegesek. azok a gólok meg az amit idén Morata lerakott nagyon fontos volt a végjátékban.
a Lukaku párhuzamhoz meg szerintem aki Moratát viszi az jár jobban. szerintem Moratában sokkal több van. ha tényleg United lesz belőle simán kinézem hogy nagyot fog szólni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 10., szombat 19:44
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 10., szombat 19:43
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 10., szombat 19:33
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 10., szombat 19:32
De nem mondta, csak az xy ujsag "információi szerint".Solari írta:hát de azt mondta hogy egy évet maradni akar még, akkor miért jön ennyire szóba idén?Remy írta:
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. június 10., szombat 19:12
hát de azt mondta hogy egy évet maradni akar még, akkor miért jön ennyire szóba idén?Remy írta:
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 10., szombat 19:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 10., szombat 18:57
Nem értek egyet. Morata eladása akkor jo, ha jon a francia.Remy írta:Pontosan. MU helyében alapból őt hoznám inkább el. Ha nem is lenne olcsóbb, de legalább már bizonyított, nem is keveset a PL-ben.Realista24 írta: Lukaku is ott van meg.
Szóval adjuk csak el Moratat minél előbb. 70 vagy 80. Ebben az esetben oly mindegy, csak menjen. Még mindig jobb, mintha rajtunk maradna.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. június 10., szombat 18:36
Viszont Mou volt az aki anno nem tartott ra igeny a Cselziben. Ha Conte is hivja Lukakut akkor inkabb vele targyalnek.Remy írta:
Pontosan. MU helyében alapból őt hoznám inkább el. Ha nem is lenne olcsóbb, de legalább már bizonyított, nem is keveset a PL-ben.
Remelem. Nekik nagyobb szukseguk van Moratara, mint nekunk volt tavaly de Geara.El Maestro írta:
Nem adtuk el. Továbbra is 90et kérünk érte, mert Mbappe nem lesz olcsó mulatság.
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. június 10., szombat 18:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 10., szombat 18:15
Pontosan. MU helyében alapból őt hoznám inkább el. Ha nem is lenne olcsóbb, de legalább már bizonyított, nem is keveset a PL-ben.Realista24 írta: Lukaku is ott van meg.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2017. június 10., szombat 18:12
Nem adtuk el. Továbbra is 90et kérünk érte, mert Mbappe nem lesz olcsó mulatság.BlancoMark írta:Ha igazak a hirek hogy ilyen egyszeruen eladtuk annak a csapatnak 70 millaert akik ahol tudnak ott szivatnak es ket eve a noname Martialert fizettek 50+30-at, akkor csalodott leszek. Lehetett volna meg kicsit huzni az angolokat par millaert. Foleg hogy Griezmann beintese utan Morata maradt kb az utolso mentsvaruk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 10., szombat 18:11
Lukaku is ott van meg.BlancoMark írta:Ha igazak a hirek hogy ilyen egyszeruen eladtuk annak a csapatnak 70 millaert akik ahol tudnak ott szivatnak es ket eve a noname Martialert fizettek 50+30-at, akkor csalodott leszek. Lehetett volna meg kicsit huzni az angolokat par millaert. Foleg hogy Griezmann beintese utan Morata maradt kb az utolso mentsvaruk.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem