Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
De minek az a szerep? Hogy elvegyuk egy 20 eves jatekostol az eselyt hogy hat ha egy jo csere ember szintjere fejlodik valahol?
Benzema, Bappe, CR demeg Bale is tudna 442 ben vagy 4312 ben elol jatszani
Benzema, Bappe, CR demeg Bale is tudna 442 ben vagy 4312 ben elol jatszani
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nem is kell hogy megüsse, ő Mariano szerepét venné átwZoLee7 írta:Ha jon Bappe akkor Mayoral felesleges lesz, egy meccsen sem lattam iden, de nem hiszem hogy legalabb Morata szintjet megutne
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- wZoLee7
Ha jon Bappe akkor Mayoral felesleges lesz, egy meccsen sem lattam iden, de nem hiszem hogy legalabb Morata szintjet megutne
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
out: Pepe (ingyen), Coentrao (ingyen), James (75M), Morata (75M), Mariano (10M)BlancoMark írta:Na ezek utan vagyok biztos Mbappe erkezeseben, Mayoral meg betolti Mariano idei helyet a csapatban.Realista24 írta:Mbappe helyett Mayoral
in: Vallejo (ingyen), Theo (25M), Llorente (ingyen), Mbappe (135 M), Mayoral (ingyen)
és az egész nyarat kihozzuk 0-ra

szerk.: és még ott van Diego Llorente is akit nagyságrendileg 10M-ért értékesítünk

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- wZoLee7
LV-t mar el is boltoltad?H.E.H.E. írta: nincs már ilyen, hogy csere, ha hamesz és morata lelép, akkor nagyjából minden támadónknak - isco, bale, cé, benz, bappe, asensio - lehet azonos játékidőt adni a teljes szezonra. mindenki sokat fog játszani, 3 vagy 4 posztra 6 ember teljesen rendben van, és akkor még béla sérülékenységéről nem is beszéltünk.

- BlancoMark
Na ezek utan vagyok biztos Mbappe erkezeseben, Mayoral meg betolti Mariano idei helyet a csapatban.Realista24 írta:Mbappe helyett Mayoral

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mbappe helyett Mayoral

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nincs már ilyen, hogy csere, ha hamesz és morata lelép, akkor nagyjából minden támadónknak - isco, bale, cé, benz, bappe, asensio - lehet azonos játékidőt adni a teljes szezonra. mindenki sokat fog játszani, 3 vagy 4 posztra 6 ember teljesen rendben van, és akkor még béla sérülékenységéről nem is beszéltünk.Jim írta:tény nagy tehetség a francia, szerintem is kellH.E.H.E. írta: olyan potenciált látok benne, hogy el kell érni valahogy, hogy kezdő legyen itt jövőre.
le lehet szedni 60-70. percben, nem hameszt kell már bevinni, hanem akkor mehet béla, isco, céronaldot is le lehet hozni többször,
de Iscot semmiképp nem tenném cserepadra miatta...
nem érdemli meg, hogy csere legyen még 1 évig
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
tény nagy tehetség a francia, szerintem is kellH.E.H.E. írta: olyan potenciált látok benne, hogy el kell érni valahogy, hogy kezdő legyen itt jövőre.
le lehet szedni 60-70. percben, nem hameszt kell már bevinni, hanem akkor mehet béla, isco, céronaldot is le lehet hozni többször,
de Iscot semmiképp nem tenném cserepadra miatta...
nem érdemli meg, hogy csere legyen még 1 évig

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
remélem már most el van döntve a nyári mozgások sorsa és nem lesz meglepetés meg kapkodás. most pihi van aztán kezdődik a hakni túra minden ilyet ki lehet próbálni, szerencsére van miből meríteni.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem, mar eljott az ido, h Marcelo moge is kelljen egy uj fiatal aki tehermentesiti es motivalja. Most ez Theo, Mendy v esetleg mas mindegy, de kell.Kerlon írta:Én alapból nem támogatom az a gyereket. Ahogy csóri Vidal bokáját is szarrá kúrta egy vesztett meccsen... Nagyon gyökketőnek tűnik alapból, most a sajtó visszhangok sem a legjobbak. Ráadásul azért balhátvéd most szerencsére van több is és még Marcelo miatt sem muszáj többet igazolnunk, mint cserét. 2-3 év mire igazán kérdéses lehet a poszt szerintem.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem hiszem, hogy ZZ visszaallna 433-ra. Szerintem Bale ki lesz probalva 442-ben elol is Ce vagy Benz parjakent es ki lesz probalva Isco helyen is. Ha egyik sem lesz az igazi, akkor kis atszervezessel 442-ben az egyik szel lesz az ove.
Én alapból nem támogatom az a gyereket. Ahogy csóri Vidal bokáját is szarrá kúrta egy vesztett meccsen... Nagyon gyökketőnek tűnik alapból, most a sajtó visszhangok sem a legjobbak. Ráadásul azért balhátvéd most szerencsére van több is és még Marcelo miatt sem muszáj többet igazolnunk, mint cserét. 2-3 év mire igazán kérdéses lehet a poszt szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vagy mondok jobbat. Theo nem kell. Bale mehet vissza Marcelo mögé.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Remy írta:CR - Bale párost én is megnézném elöl, ha marad a walesi. Ki tudja.... lehet működne. Mondjuk jobban örülnék, ha eladnánk, jönne Bappe és nem lenne azzal gond, hogy Bale hogyan kerüljön a csapatba.
Bale szerintem a baloson hasznosabb lenne, mint az első kettős egyikeként.
Láthattuk, hogy sokat melózik és ott annyira ki sem jönne, hogy a jobb lábával egy egyeneset nem képes a labdába belerúgni.
ZIDANE
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
CR - Bale párost én is megnézném elöl, ha marad a walesi. Ki tudja.... lehet működne. Mondjuk jobban örülnék, ha eladnánk, jönne Bappe és nem lenne azzal gond, hogy Bale hogyan kerüljön a csapatba.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Az biztos régen játszott, de továbbra is tartom, hogy a jobb oldalra való száműzéssel ő nagyon le lett butítva. Befejezőnek meg mindig is tökéletes volt, lehet a kis passzos játék nem megy neki, de azt Iscoval kiegészült középpálya megoldja, pár visszapassz meg belefér, üresbe mozgás, robbanékonyság kis területen, fej játék, abból szerintem lehetne profitálni. Ebbe az új rendszerben, ha marad én mindenképpen megnézném ezt a felállást. Inkább, mint visszaállni arra a halál 433-ra, mint amit láthattunk, végig szenvedhettünk a szezon első felében.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Sajnos igaza van Realistanak.
Sztm sem vethető össze Karim és Bale.
Örülnék neki ha simán oda lehetne biggyeszteni a walesit, de nem tartom megfelelőnek.
Sztm sem vethető össze Karim és Bale.
Örülnék neki ha simán oda lehetne biggyeszteni a walesit, de nem tartom megfelelőnek.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Úgy látszik elfelejtetted hogy Bale játéka miből all.Kerlon írta:Mivel továbbra is a széljáték lesz szerintem előtérben. Fejjel és lendületből is veszélyesebb Karimnál + a sebessége is jól jöhet bizonyos esetekben. Ráadásul Carlo is próbálta már 442-ben, amikor James-Isco adta a pálya széleit, elől meg a két "vadló". Szerintem ebben a felállásban is meg kellene próbálnunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mivel továbbra is a széljáték lesz szerintem előtérben. Fejjel és lendületből is veszélyesebb Karimnál + a sebessége is jól jöhet bizonyos esetekben. Ráadásul Carlo is próbálta már 442-ben, amikor James-Isco adta a pálya széleit, elől meg a két "vadló". Szerintem ebben a felállásban is meg kellene próbálnunk.
K
K