Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. június 10., szombat 9:57

De minek az a szerep? Hogy elvegyuk egy 20 eves jatekostol az eselyt hogy hat ha egy jo csere ember szintjere fejlodik valahol?
Benzema, Bappe, CR demeg Bale is tudna 442 ben vagy 4312 ben elol jatszani

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2017. június 10., szombat 9:52

wZoLee7 írta:Ha jon Bappe akkor Mayoral felesleges lesz, egy meccsen sem lattam iden, de nem hiszem hogy legalabb Morata szintjet megutne
nem is kell hogy megüsse, ő Mariano szerepét venné át
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. június 10., szombat 9:50

Ha jon Bappe akkor Mayoral felesleges lesz, egy meccsen sem lattam iden, de nem hiszem hogy legalabb Morata szintjet megutne

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2017. június 10., szombat 9:46

BlancoMark írta:
Realista24 írta:Mbappe helyett Mayoral :lol:
Na ezek utan vagyok biztos Mbappe erkezeseben, Mayoral meg betolti Mariano idei helyet a csapatban. :shifty:
out: Pepe (ingyen), Coentrao (ingyen), James (75M), Morata (75M), Mariano (10M)

in: Vallejo (ingyen), Theo (25M), Llorente (ingyen), Mbappe (135 M), Mayoral (ingyen)

és az egész nyarat kihozzuk 0-ra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

szerk.: és még ott van Diego Llorente is akit nagyságrendileg 10M-ért értékesítünk :)
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. június 10., szombat 9:44

H.E.H.E. írta: nincs már ilyen, hogy csere, ha hamesz és morata lelép, akkor nagyjából minden támadónknak - isco, bale, cé, benz, bappe, asensio - lehet azonos játékidőt adni a teljes szezonra. mindenki sokat fog játszani, 3 vagy 4 posztra 6 ember teljesen rendben van, és akkor még béla sérülékenységéről nem is beszéltünk.
LV-t mar el is boltoltad? :D

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. június 10., szombat 9:40

Realista24 írta:Mbappe helyett Mayoral :lol:
Na ezek utan vagyok biztos Mbappe erkezeseben, Mayoral meg betolti Mariano idei helyet a csapatban. :shifty:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 10., szombat 9:23

Mbappe helyett Mayoral :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 10., szombat 8:02

Jim írta:
H.E.H.E. írta: olyan potenciált látok benne, hogy el kell érni valahogy, hogy kezdő legyen itt jövőre.
le lehet szedni 60-70. percben, nem hameszt kell már bevinni, hanem akkor mehet béla, isco, céronaldot is le lehet hozni többször,
tény nagy tehetség a francia, szerintem is kell
de Iscot semmiképp nem tenném cserepadra miatta...
nem érdemli meg, hogy csere legyen még 1 évig :hmmm:
nincs már ilyen, hogy csere, ha hamesz és morata lelép, akkor nagyjából minden támadónknak - isco, bale, cé, benz, bappe, asensio - lehet azonos játékidőt adni a teljes szezonra. mindenki sokat fog játszani, 3 vagy 4 posztra 6 ember teljesen rendben van, és akkor még béla sérülékenységéről nem is beszéltünk.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2017. június 9., péntek 20:13

H.E.H.E. írta: olyan potenciált látok benne, hogy el kell érni valahogy, hogy kezdő legyen itt jövőre.
le lehet szedni 60-70. percben, nem hameszt kell már bevinni, hanem akkor mehet béla, isco, céronaldot is le lehet hozni többször,
tény nagy tehetség a francia, szerintem is kell
de Iscot semmiképp nem tenném cserepadra miatta...
nem érdemli meg, hogy csere legyen még 1 évig :hmmm:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 9., péntek 18:19

remélem már most el van döntve a nyári mozgások sorsa és nem lesz meglepetés meg kapkodás. most pihi van aztán kezdődik a hakni túra minden ilyet ki lehet próbálni, szerencsére van miből meríteni.

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. június 9., péntek 18:09

Kerlon írta:Én alapból nem támogatom az a gyereket. Ahogy csóri Vidal bokáját is szarrá kúrta egy vesztett meccsen... Nagyon gyökketőnek tűnik alapból, most a sajtó visszhangok sem a legjobbak. Ráadásul azért balhátvéd most szerencsére van több is és még Marcelo miatt sem muszáj többet igazolnunk, mint cserét. 2-3 év mire igazán kérdéses lehet a poszt szerintem.
Szerintem, mar eljott az ido, h Marcelo moge is kelljen egy uj fiatal aki tehermentesiti es motivalja. Most ez Theo, Mendy v esetleg mas mindegy, de kell.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. június 9., péntek 18:08

Nem hiszem, hogy ZZ visszaallna 433-ra. Szerintem Bale ki lesz probalva 442-ben elol is Ce vagy Benz parjakent es ki lesz probalva Isco helyen is. Ha egyik sem lesz az igazi, akkor kis atszervezessel 442-ben az egyik szel lesz az ove.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. június 9., péntek 18:03

Én alapból nem támogatom az a gyereket. Ahogy csóri Vidal bokáját is szarrá kúrta egy vesztett meccsen... Nagyon gyökketőnek tűnik alapból, most a sajtó visszhangok sem a legjobbak. Ráadásul azért balhátvéd most szerencsére van több is és még Marcelo miatt sem muszáj többet igazolnunk, mint cserét. 2-3 év mire igazán kérdéses lehet a poszt szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 9., péntek 17:51

Vagy mondok jobbat. Theo nem kell. Bale mehet vissza Marcelo mögé. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 9., péntek 17:50

Remy írta:CR - Bale párost én is megnézném elöl, ha marad a walesi. Ki tudja.... lehet működne. Mondjuk jobban örülnék, ha eladnánk, jönne Bappe és nem lenne azzal gond, hogy Bale hogyan kerüljön a csapatba. :hmmm:

Bale szerintem a baloson hasznosabb lenne, mint az első kettős egyikeként.
Láthattuk, hogy sokat melózik és ott annyira ki sem jönne, hogy a jobb lábával egy egyeneset nem képes a labdába belerúgni.
ZIDANE

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 9., péntek 17:47

CR - Bale párost én is megnézném elöl, ha marad a walesi. Ki tudja.... lehet működne. Mondjuk jobban örülnék, ha eladnánk, jönne Bappe és nem lenne azzal gond, hogy Bale hogyan kerüljön a csapatba. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. június 9., péntek 17:43

Az biztos régen játszott, de továbbra is tartom, hogy a jobb oldalra való száműzéssel ő nagyon le lett butítva. Befejezőnek meg mindig is tökéletes volt, lehet a kis passzos játék nem megy neki, de azt Iscoval kiegészült középpálya megoldja, pár visszapassz meg belefér, üresbe mozgás, robbanékonyság kis területen, fej játék, abból szerintem lehetne profitálni. Ebbe az új rendszerben, ha marad én mindenképpen megnézném ezt a felállást. Inkább, mint visszaállni arra a halál 433-ra, mint amit láthattunk, végig szenvedhettünk a szezon első felében.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. június 9., péntek 17:38

Sajnos igaza van Realistanak.

Sztm sem vethető össze Karim és Bale.

Örülnék neki ha simán oda lehetne biggyeszteni a walesit, de nem tartom megfelelőnek.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 9., péntek 17:33

Kerlon írta:Mivel továbbra is a széljáték lesz szerintem előtérben. Fejjel és lendületből is veszélyesebb Karimnál + a sebessége is jól jöhet bizonyos esetekben. Ráadásul Carlo is próbálta már 442-ben, amikor James-Isco adta a pálya széleit, elől meg a két "vadló". Szerintem ebben a felállásban is meg kellene próbálnunk.
Úgy látszik elfelejtetted hogy Bale játéka miből all.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. június 9., péntek 16:57

Mivel továbbra is a széljáték lesz szerintem előtérben. Fejjel és lendületből is veszélyesebb Karimnál + a sebessége is jól jöhet bizonyos esetekben. Ráadásul Carlo is próbálta már 442-ben, amikor James-Isco adta a pálya széleit, elől meg a két "vadló". Szerintem ebben a felállásban is meg kellene próbálnunk.
K

Vissza: