Galacticos írta: hát szerinted.
szerintem meg gusztustalan hogy kb az akkori 2. legjobb nyugati csapatból átigazolt az elsőbe hogy legyen esélye.
nem éltem akkor nem tudom, csak sokat olvastam róla, de mintha jordan átment volna a bad boysos pistonsba a 80as évek végén, hogy gyűrűt nyerjen. de szép is lett volna.
ha elment volna washingtonba az szimpatikusabb lépés lett volna, mondjuk ennél minden..
vagy most lebron átmenne a gsw-be hogy nyerjen gyűrűt.![]()
de azt nem értem, hogy mi változott volna ha kiverik tavaly a warriorst?
szerintem semmi. ugyanúgy lépett volna, valószínűleg a gsw akkor is rámegy, mert megtehette.
okc-nél meg totális fejetlenség volt, éppen elcserélté már Ibakat is, nulla jövőkép.
én mondtam akkor is, de igen, más csapatba is mehetett volna, sőt örültem volna ha Ainge meggyőzi, és Bostonba jön.
de azt a döntést hozta amit, a warriors pedig kihasználta a több éves csapatépítésük járulákait, hogy le tudnak igazolni egy ilyen kalibert.
mindegy, Jamest se kellett félteni, amikor elment Miamiba, és összeállt a haverokkal, az se volt jobb, itt Clevelandben is az ő szája íze szerint igazoltak, Lovet is ő kérte, miatta cserélték el Wigginst is.
sajnos, nem sajnos, az nba lehetővé tette ezt, hülye lett volna Durant és a Warriors ezt nem kihasználni.