Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 9., péntek 16:51

Kerlon írta:Morata meg szerintem menni fog a MU-ba így, hogy Griezmann rendes maradt az Atleticoval.

Amúgy ha marad Bale, akkor CR-Bale csatár páros kell az utolsó hónapos középpályával. Legalábbis megpróbálni azt, hogy működik-e annyira ez, mint Benzemával. A BBC-t mint fogalmat meg hagyjuk meg az újságírásnak.
Miert kene Karimot Balere cserélni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. június 9., péntek 16:47

Morata meg szerintem menni fog a MU-ba így, hogy Griezmann rendes maradt az Atleticoval.

Amúgy ha marad Bale, akkor CR-Bale csatár páros kell az utolsó hónapos középpályával. Legalábbis megpróbálni azt, hogy működik-e annyira ez, mint Benzemával. A BBC-t mint fogalmat meg hagyjuk meg az újságírásnak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 9., péntek 15:58

Realista24 írta: Egyetértek azzal, hogy a bajnoki címvédés az elsődleges, minden más bónusz, de! a keret alkalmas a triplázásra.
Pontosan. Pont ezt beszéltem tegnap haverokkal, hogy ideje lenne már ott is virítani, mert nagyon nem néz ki jól a sorminta az elmúlt 15 évben.

Ettől függetlenül a BL címvédésről is mindenki úgy beszélt, hogy nem lehetséges. Ergo, oda kell csapni és megmutatni a világnak, hogy mindig van feljebb.

Amúgy legutóbb a Bayern triplázott a BL-ben. (74-75-76) Közvetlenül előtte meg az Ajax. (71-72-73) előtte meg a Real Madrid, bár abból végül 5 lett. :-*

Duplázásból volt már 6 db is a mostanival együtt. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 9., péntek 15:56

Bl-ben mostmár jöhetne egy könnyű sorsolás.Elődöntöig el kell menni onnan meg lesz ami lesz.

Bajnokságot viszont csak meg kéne védeni,meg az eu szuperkupát+klub vb-t haza hozni. :D

Spanyol kupa meg szuprkupa nemizgat.

Ezzel a triplával meg úgy vagyok ,hogy jól hangzik,de nekem semmilyen hiányérzetem nincs,hogy nem lett meg a spanyol kupa,és ha azt meg is nyertük volna,akkor is csak azért lenne jo mert jól hangzik az,hogy triplàztunk.

Jövőre sem pazarolnék különösebb energiát a kupára,ha könnyű ág akkor ok ,de amúgy nem.

Amúgy meg ez a dupla bl címvédéssel minden triplát hazavág.Nem véletlen,hogy míg triplázni tudott a barca bayern inter united és most a juve is közel volt hozzá,címet védeni csak mi tudtunk.De nyilván fogunk majd triplázni is,csak idő kérdése.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 9., péntek 15:52

___Samy___ írta:A BL miatt. Az már nem emberi lenne, ha megint mi nyernénk. 1% esélyt nem látok erre. De ne legyen igazam, én leszek a legboldogabb.
Korábban is volt háromszoros illetve ötszörös győztes is. A keretünk annyira jó és mély, hogy mindenki irigykedve nézi. Ezzel a két-három-négy érkezővel és a néhány távozóval is csak erősödnénk. Legalábbis nagyon úgy fest. Az edzőnk az egyik legintelligensebb sportember, akit valaha láttam, pályán, pálya mellett és azon kívül egyaránt.

Minden adott a triplázáshoz, idén a formaidőzítés áldozata lett a csapat, így visszatekintve így gondolom. De nem gond, mert a bajnokság prioritás volt.

Egyetértek azzal, hogy a bajnoki címvédés az elsődleges, minden más bónusz, de! a keret alkalmas a triplázásra.

update: a bajnoki cím mellett, két kiadós Barca verés még az elvárásom.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. június 9., péntek 15:50

A BL miatt. Az már nem emberi lenne, ha megint mi nyernénk. 1% esélyt nem látok erre. De ne legyen igazam, én leszek a legboldogabb.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 9., péntek 15:48

Triplázásra sztem semmi esély nincs.
Mert?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. június 9., péntek 15:41

Ha Morata meg Bale marad, akkor full felesleges elhozni a franciát, bármennyire is jó. Egyszerűen akkor már túlzsúfoltak lennénk előre. Van egy Asensio is a csapatunkban, róla se feledkezzünk meg azért.

Egyébként én a bajnokságot várom jövőre is, számomra az az elsődleges. Ha helyette vagy mellette mást nyerünk, nekem az sem baj, de ha ismét bajnokok lennénk, nekem az lenne az igazi. Triplázásra sztem semmi esély nincs. Mondjuk mekkora lenne már zsinórban 3 évben is BL-t nyerni. Sztem a fél világ öngyilkos lenne :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 9., péntek 15:32

Triplát várok. Barcának 2x sikerült, nekünk is sikerülnie kell. Telhetetlen vagyok, na. :coffee: Benne van ebben a csapatban. Pláne, ha jól erősítünk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 9., péntek 15:30

Adom,bárki jön ide megkapja a perceit bőven.Főleg amilyen sérülékeny a keretünk.Bappe,ha csak Morata perceit kapná akkor is bőven jól járna 19 évesen.Ha meg béla megint meghal egész évre akkor pláne...

De egyébként Baletől jővőre várok egy erős szezont.Főleg ha Cé tényleg marad centerben,Bale meg megkapná a balszélsőt,onnan tudna tüzelni is nem csak ívelgetni...

Én már jóllaktam,aztse bánom ha mást nem nyer ez a generáció de egyáltalán nem lepne meg,ha ez csak a kezdet lenne.

Barca-bayern átalakulóban és tök lutri mind2,atleticoban már nem érzek többet,angolokból meg a Chelsea lehet veszélyes...A lényeg,hogy nem csodàlkoznék,ha jövőre is döntőznénk,de nem várom el.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. június 9., péntek 15:23

Én egy MBappe, Llorente, Vallejo csomaggal lennék elégedett.

Az igazán nagy különbséget a világ legjobb támadói hozzák, amiből kb. alig van jelenleg.

A keretünk mély és jó. A védelem rendben van. A kp baromira rendben van.

Idén az kellene legyen a lényeg, hogy megtartani minél több játékost és 1-2 minőségi embert kell hozni.

A gondunk a támadó poszton lehet jövőre, azt erősítsük.

Nekem a kapus kérdés nem életbe vágó, de ha mégis jönne mondjuk DDG annak csak örülnék. De nálam MBappe az elsődleges cél. :shifty:

Bappénál én attól tartok baromira, hogy mondjuk jövőre lesérül, ha nem itt lesz. Már van egy Bélánk arra.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 9., péntek 15:06

Egyetértek, plusz ki tudja, hogy Zidane itt lesz-e két év múlva. Neki Zidane alatt kell jönnie, nincs mese.
Az ősz meg pont elég kell hogy legyen arra, hogy felvegye a Real Madridot magára.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 9., péntek 15:01

minnyá úgy betartok bazmeg :lol: :mrgreen:

amúgy az ígéretek meg a fogadások azért vannak, hogy megszegjék őket.

kurvanagy hiba, ha ott marad a gyerek még egy évet.
nem a mi érdekünkből - nyilván amiatt is -, de a saját érdekében nem is értem, folyamatosan rohamléptekkel megy felfele, ilyenkor nem szabad, hogy megtorpanjon.
olyan potenciált látok benne, hogy el kell érni valahogy, hogy kezdő legyen itt jövőre.
le lehet szedni 60-70. percben, nem hameszt kell már bevinni, hanem akkor mehet béla, isco, céronaldot is le lehet hozni többször, meg lehet ezt oldani.

aki szerint meg nem fér be a kezdőbe, annak mondom, hogy hát már hogyagecibe ne férne be, a látottak és a mieink egyéni formája alapján rögtön top3 támadó lenne itt
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 9., péntek 14:47

H.E.H.E. írta:ha nem hozzuk bappét, nem jövök többet.
Ezt is úgy tartod be, mint a másikat?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 9., péntek 14:44

ha nem hozzuk bappét, nem jövök többet.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. június 9., péntek 14:43

ericco írta:
KAG írta:
Mehet is a csúnya real szétbassza a piacot, felveri az árakat szöveg. :ike:
Ha leigazoljuk Mbappét rekordösszegért, valahol jogos is lesz, de leszarom. Kell a gyerek
B-)
Addig amíg mi egy MBappét igazolunk le 135 milláért, (aki fiatal és akkora potenciál van benne, mint egy 200 emeletes felhőkarcolóban, ráadásul a tehetsége sem megkérdőjelezhető), ellenben egy Juvés 90 milliós kiadással Higuért, egy rossz szavam sincs ezen a téren. Akinek meg van, az irigy, vagy képmutató, mint Guardiola.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. június 9., péntek 14:25

KAG írta:
Realista24 írta:AS szerint három érkező lesz, Theo, Llorente és Vallejo. Csatár pedig csak akkor, ja Morata távozik.

#Zidane2020 http://madridom.hu/?p=104875
Isco és Marcelo 2022-ig, Karim 2021-ig fog hosszabbítani elvileg.

Ha leigazoljuk Mbappét rekordösszegért, valahol jogos is lesz, de leszarom. Kell a gyerek
B-)
Merci Zizou!

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 9., péntek 13:55

Realista24 írta:AS szerint három érkező lesz, Theo, Llorente és Vallejo. Csatár pedig csak akkor, ja Morata távozik.

ZIDANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 9., péntek 13:45

AS szerint három érkező lesz, Theo, Llorente és Vallejo. Csatár pedig csak akkor, ja Morata távozik.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. június 8., csütörtök 22:11

donor írta: A vita jó :) Abban igazad van, hogy a kényszer szülte (bár bőség is van kp-n, szélsőnk meg nincs, csak LV, Asensio és Bale), de ennek hála stabilabb lett a középpályánk és a kps védekezés, megszűnt az óriási légüres tér a kp és a támadók között, amit mindig bajos volt picit (ezt kompenzálta a csúcs Karim, de annak már vége, ahogy a szélső CR-nek is, pedig ZZ sokáig hajtogatta, hogy CR szélső és kész), így feljavult a támadó részleg is. Mellesleg megtartottuk Iscot ennek hála, aki szerintem hatalmas szerepet játszott a véghajrában kötetlen 10-es poszton. Az meg már csak hab a tortán, hogy CR kipihenten, az új helyén pélóra húzta egész európát. Mbappé mellé meg mindegy, hogy kit teszel párnak. Lehet, hogy elfogult és vak vagyok, de ő nem csak egy gólvágó. Olyan szintű összjátékot és passzokat láttam tőle, mint Karimtól szoktunk jobb napjain. Ezért hoznám minden pénzért, mert ez ritka, mint a fehér holló, hogy egyrészt egy kikúrt befejező, másrészt tudja a tökén pörgetni a bogyót és harmadrészt még esze is van az összjátékhoz, és le is adja, ha kell. Ha ilyen marad, akkor kész főnyeremény lehet.
Igen pont ezert nem kell majd melle kozepre senki, mert otvozi Karim es a klasszikus golvagok jatekat. Csak 2 szelso akik kiszolgaljak es labdakkal tomik. 3 kp nalam eleg lenne ha olyan szelsok vannak mint Asensio v Dembele akik visszafele is sokat adnak a csapat vedekezesnek, ahogy LV teszi. Igy ugyanugy megmaradna a stabilitas. Isco jateka ugyanugy megmaradna a 3 kp-s rendszerben. Megfigyelheto, h a 4 kp-s formaban is sokszor Kroos, Modric es Case moge mozog vissza, nem marad fent mint ahogy James szokta varni.
Azt sem kell elfelejteni, h Modric is oregszik. Ot is eleggyakran kellett iden csereleni, par ev mulva mar o sem lesz kezdo..1-2 ev mulva visszaallunk a 4-3-3-ra...szerintem. :hmmm:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Vissza: