M1Ö írta:Nem vagyok profi a dologban, de nem teljesen mindegy a grill? Bármilyen grillen isteni kajákat tudsz csinálni, ha jól dogozol a faszénnel. Mondjuk ja, az szempont, hogy ne elektromos legyen.realistahuni írta:Esetleg valaki otthon van kontakt grill témában? Szeretnék egyet venni, de nem igazán találok elég leírást a típusokról, gondoltam hátha van akinek bevált egy-egy darab.De amúgy szerintem teljesen mindegy, hogy 100.000 forint, vagy 20.000. Nem maga a grill a lényeg, hanem, hogy a faszénre figyelj oda, na meg nem utolsó sorrendben a hús fűszerezésére.
Bocs nem írtam oda, de nekem idősporlás céljából kell, mindennapi használatra, szóval a gyorsaság és a könnyen tisztíthatóság a prioritás nekem. Meg persze az, hogy kevés zsiradékkal süssek, ezért is akarok kontakt grillt. Leírások alapján állítólag sok olyan van ami eléggé okádja a füstöt magából, azt is jó lenne elkerülni.



