Igen. Es remelem mi leszunk azok.ikarus93 írta:Aki nyeri a szuperkupát az megy a klub vb-re ?Realista24 írta:Amúgy, a tavalyin sem volt ott. Asensio le is tette rögtön a névjegyét
Amugy ki tudja, mi van akkor ha ott akar lenni?

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. június 9., péntek 13:20
Igen. Es remelem mi leszunk azok.ikarus93 írta:Aki nyeri a szuperkupát az megy a klub vb-re ?Realista24 írta:Amúgy, a tavalyin sem volt ott. Asensio le is tette rögtön a névjegyét
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. június 9., péntek 13:18
Aki nyeri a szuperkupát az megy a klub vb-re ?Realista24 írta:Amúgy, a tavalyin sem volt ott. Asensio le is tette rögtön a névjegyét
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 9., péntek 13:13
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. június 9., péntek 13:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 9., péntek 13:09
Ezt írtam.___Samy___ írta:Elvileg az Európai szuperkupan sem lesz CR7.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. június 9., péntek 13:06
Elég valószínű, mivel július végén tér vissza, a szuperkupa meg augusztus elején lesz( ha jól tudom) nem fog tudni kellően felkészülni rá... de szerintem CR7 nélkül is megtudjuk nyerni.___Samy___ írta:Elvileg az Európai szuperkupan sem lesz CR7.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. június 9., péntek 13:04
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. június 9., péntek 12:32
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. június 9., péntek 12:31
Lehet, h inkabb spanyolnak erzi magat. Balhatvedben a franciak elegge elvannak eresztve Mendy, Kurzawa, Digne es mind fiatal. A spanyoloknal nincs ilyen felhozatal.wZoLee7 írta:Amúgy Theo meg a spanyol válogatott esete nekem olyan furcsa. Rohadt jó francia generáció kezd kirajzolódni és épp most akar váltani?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. június 9., péntek 12:26
Zidane helyébe felküldeném a Castillát, amcsiknak jó lesz az.Realista24 írta:Ronaldo nem lesz ott a tengerentúli El Clásicón elvileg. Kicsit meglepődnék, mert gondolom csilliárd eurót fizettek az amcsik, de elméletileg július végén tér csak vissza Cé a csapathoz.
Illetve felmerült, hogy kihagyja az Európai Szuperkupát is.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. június 9., péntek 12:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 9., péntek 12:18
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. június 4., vasárnap 15:03
Kapusposztot, csak akkor babrálnám ha értelmesen le lehetne bonyolítani a Navas-DDG "cserét". Más kapus meg nem igen akad.wZoLee7 írta:Most ki kell pihenni a szezont, nem tetszik hogy CR ott lesz a konf. kupán...
Nyáron megválunk azoktól akik létszámfelettiek vagy nem akarnak maradni padozni, és remélhetőleg pozitív irányba erősítünk.
Távozók között lesz James, Morata, Coentrao, Pepe, Mariano...én még elköszönnék Danilotol és Navastól is. Nekem semmi bajom Navassal, de itt az idő, hogy kerítsünk egy fiatal tehetséges kapust magunknak.
Morata helyett Mbappe, Coentrao helyett Theo, Pepe helyett Vallejo érkezhet. James felesleges nekünk, helyét a keretben átveheti Llorente.
Lesz három kapusunk, védelemben Ramos, Varane, Nacho, Vallejo, Carvajal, Marcelo, Theo, van utánpótlásunk és Nacho szélre is bőven jó.
KP-n Casemiro és Llorente megoldják azt a posztot ami nélkül úgy látszik képtelenek vagyunk játszani. Középre Modrid, Kroos és Kovacic 2 posztra bőven jó, Isco is eljátszik ott ha kell, de ideje lenne Kovanak több lehetőséget adni. Előttük Isco, alapnak kell lennie, cseréje lehet Asensio, két biztos pont a csapatban. Támadóknak meg egy CR, Benzema, Bale, Mbappe még luxus is. Láthatjuk ebben a taktikai felállásban mennyire jól működik CR, Mbappe és jól menne. Benzemának kell sokszor a szélre mennie de a cselei és a képessége megvan hozzá, Bale is hasznosabb lehetne. Na már most CR-t pihentetni kell majd, mindenki kapja elég lehetőséget, főleg h neki szerintem hosszabb nyara lenne. Bale sokat sérült, én ezzel a 21+1 emberrel vágnék neki, a +1 Carvajal csere megoldása...
Érdekes nyár lesz egyébként, több Barce elleni meccs, MU elleni meccs, Pintus első edzéséről készült képeket alig várom
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. június 4., vasárnap 13:01
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. június 4., vasárnap 11:28
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 4., vasárnap 10:40
HozzászólásSzerző: füst » 2017. június 4., vasárnap 10:37
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. június 3., szombat 22:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. június 3., szombat 22:44
Három egy mi..kishitűek vagyunk..Zsombor írta:Tudtatok hogy nem korszakos csapat?
HozzászólásSzerző: kanye » 2017. június 3., szombat 22:43
Ki ezt monda földet rá.Zsombor írta:Tudtatok hogy nem korszakos csapat?
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem