Soha nem hallottam még erről a srácról. A videók alapján (azok alapján mondjuk Karimi is nagy király volt.

http://sportbild.bild.de/bundesliga/ver ... sport.html
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. június 14., szerda 8:36
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. június 14., szerda 8:32
Ha jön Sanches akkor lehet ebből valami. Bár a chilei inkább a Citybe menne, viszont az Arsenal nem akarja eladni oda.BBeno írta:na állítólag már kölcsön is adta a BM gnabryt a hoffinak.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 11., vasárnap 18:07
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. június 11., vasárnap 14:34
Valami lehetett a háttérben igen, mert tavaly is cikkeztek róla, hogy a Bayern megveszi, s úgy is volt, aztán hirtelen a semmiből jött a Werder. DBBeno írta:most olvasom mi volt itt a háttérben.
elvileg a bayern fizette így is a werder helyett gnabry-t, mert a wenger sokkal drágábban - vagy egyáltalán nem - akarta adni a bayernnek gnabry-t. a werdernek viszont odaadta 5 millióért. ezt viszont a bayern fizette és kötöttek a két klub között egy megállapodást hogy 8-ért bármikor rárabolhat a bayern. mivel a hoffinak nagyon kellett gnabry így a bayernnek most kellett lépnie.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 11., vasárnap 14:26
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 11., vasárnap 14:17
na ez a komoly. egészen idáig tutinak mondták hogy a hoffiba megy. szó sem volt a BM ről.peto.isti írta:Gnabry >>> Bayern
Hivatalos!
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 11., vasárnap 12:48
majd özil aranylabdára és címekre vezeti őket.Remy írta:Arsenal óriásit bukhat azzal, hogy kövi szezonban nincs BL. Most egy fasza ajánlattal, el lehet onnan csábítani 1-2 embert. És, ha Sanchez eljön onnan... érdekes év elé nézhetnek az ágyúsok. Idén hatalmas cheat volt a csapat számára. Rengetegszer húzta ki őket a szarból annak ellenére, hogy így sem lett meg a BL.
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. június 11., vasárnap 12:34
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. június 9., péntek 13:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 9., péntek 10:42
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. június 9., péntek 10:40
Realista24 írta:Alexist bruttó 25 milliós éves fizetéssel csábítja a Ancelotti.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 9., péntek 10:36
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 6., kedd 18:21
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. június 6., kedd 18:14
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 6., kedd 18:10
remélem nem kamuzik az ügynök. nem ez lenne az első. francia bajnokság feküdt neki. újabb teszt a német.Mino Riaola (Mario Balotelli-ügynöke) a Bildnek: "Mario Balotelli a következő szezonban a Borussia Dortmundban fog játszani."
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 6., kedd 12:11
egyetértünk komámziro4vr írta:Őőő én ugyanezt írtam.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. június 6., kedd 11:32
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 6., kedd 10:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. június 6., kedd 10:49
Egyértelműen jövő fc lett a dortmund, ahhoz a projekthez passzol. Mondjuk én biztos nagyobb terveket lőnék be, így a lipcse is beelőzheti őket hosszabb távon is.RaúlCF írta:Bosz lett a Dortmund új edzőjeháááát szép amit az Ajaxos fiatalokkal csinált de ahogy leszerepelt az EL döntőben az ciki volt. ettől persze lehet hogy bejön de tuti nem őt választottam volna, nem látom hogy a Bayern ellen bármire is jutna.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 6., kedd 10:48
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem