numberone1 írta:
En vitatoznek veled. Ezt a 4-3-1-2-t nem a kp bosege hozta, hanem CR posztjanak megtalalasa es Bale serulese, egy kenyszer szulte. En ezzel a 4-3-3 vissza allasaval a BBC utani idokre tekintek. Nem tudom, h ki lehetne a legjobb partner MBappenak 2 csataros jatekban CR-k utan. A tokeletes cserejet kell majd megtalalni.
Ha nem is jon Dembele, a valogatottban majd megcsodalhatjuk ezt a kettost par ev mulva milyen utokepes lesz, talan egy Comannal v Martiallal kiegeszulve.
A vita jó

Abban igazad van, hogy a kényszer szülte (bár bőség is van kp-n, szélsőnk meg nincs, csak LV, Asensio és Bale), de ennek hála stabilabb lett a középpályánk és a kps védekezés, megszűnt az óriási légüres tér a kp és a támadók között, amit mindig bajos volt picit (ezt kompenzálta a csúcs Karim, de annak már vége, ahogy a szélső CR-nek is, pedig ZZ sokáig hajtogatta, hogy CR szélső és kész), így feljavult a támadó részleg is. Mellesleg megtartottuk Iscot ennek hála, aki szerintem hatalmas szerepet játszott a véghajrában kötetlen 10-es poszton. Az meg már csak hab a tortán, hogy CR kipihenten, az új helyén pélóra húzta egész európát. Mbappé mellé meg mindegy, hogy kit teszel párnak. Lehet, hogy elfogult és vak vagyok, de ő nem csak egy gólvágó. Olyan szintű összjátékot és passzokat láttam tőle, mint Karimtól szoktunk jobb napjain. Ezért hoznám minden pénzért, mert ez ritka, mint a fehér holló, hogy egyrészt egy kikúrt befejező, másrészt tudja a tökén pörgetni a bogyót és harmadrészt még esze is van az összjátékhoz, és le is adja, ha kell. Ha ilyen marad, akkor kész főnyeremény lehet.