En vitatoznek veled. Ezt a 4-3-1-2-t nem a kp bosege hozta, hanem CR posztjanak megtalalasa es Bale serulese, egy kenyszer szulte. En ezzel a 4-3-3 vissza allasaval a BBC utani idokre tekintek. Nem tudom, h ki lehetne a legjobb partner MBappenak 2 csataros jatekban CR-k utan. A tokeletes cserejet kell majd megtalalni.donor írta:Nem lenézve Moratat, de azért na. Ha Mbappénak ez nem csak egy kiugró év, márpedig nagyon úgy néz ki, hogy nem az, akkor egy lapon se kellene említeni a spanyollal. Úgy lehetne leírni legegyszerűbben, hogy amit Alvaro tud, azt Kylian is, de amit Mbappé tud, azt Morata még csak nem is karcolgatja. Amúgy se tudom mit látni ebben a Moratában, viselkedésben CR-i magasságokban (fetreng, önző, nagyképű), tudásban meg a fasorban sincs. Meg kell neki köszönni az elmúlt év munkáját, mert van mit, és ágyő.
Dembele: nem vagyok biztos, hogy nekünk rá valaha is szükségünk lenne. Legalább is addig nem, míg egy ilyen kp-t fel tudunk pakolni a pályára. Luxus és marhaság lenne továbbra is a 3 csatáros játékot erőltetni. Annak meg kell maradnia egy taktikai elemnek, ami bármikor bevethető, de az alap játékunknak szüksége van a 4-es kp-ra.
Ha nem is jon Dembele, a valogatottban majd megcsodalhatjuk ezt a kettost par ev mulva milyen utokepes lesz, talan egy Comannal v Martiallal kiegeszulve.