Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
AS szerint három érkező lesz, Theo, Llorente és Vallejo. Csatár pedig csak akkor, ja Morata távozik.
#Zidane2020 http://madridom.hu/?p=104875
Isco és Marcelo 2022-ig, Karim 2021-ig fog hosszabbítani elvileg.
#Zidane2020 http://madridom.hu/?p=104875
Isco és Marcelo 2022-ig, Karim 2021-ig fog hosszabbítani elvileg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Igen pont ezert nem kell majd melle kozepre senki, mert otvozi Karim es a klasszikus golvagok jatekat. Csak 2 szelso akik kiszolgaljak es labdakkal tomik. 3 kp nalam eleg lenne ha olyan szelsok vannak mint Asensio v Dembele akik visszafele is sokat adnak a csapat vedekezesnek, ahogy LV teszi. Igy ugyanugy megmaradna a stabilitas. Isco jateka ugyanugy megmaradna a 3 kp-s rendszerben. Megfigyelheto, h a 4 kp-s formaban is sokszor Kroos, Modric es Case moge mozog vissza, nem marad fent mint ahogy James szokta varni.donor írta: A vita jóAbban igazad van, hogy a kényszer szülte (bár bőség is van kp-n, szélsőnk meg nincs, csak LV, Asensio és Bale), de ennek hála stabilabb lett a középpályánk és a kps védekezés, megszűnt az óriási légüres tér a kp és a támadók között, amit mindig bajos volt picit (ezt kompenzálta a csúcs Karim, de annak már vége, ahogy a szélső CR-nek is, pedig ZZ sokáig hajtogatta, hogy CR szélső és kész), így feljavult a támadó részleg is. Mellesleg megtartottuk Iscot ennek hála, aki szerintem hatalmas szerepet játszott a véghajrában kötetlen 10-es poszton. Az meg már csak hab a tortán, hogy CR kipihenten, az új helyén pélóra húzta egész európát. Mbappé mellé meg mindegy, hogy kit teszel párnak. Lehet, hogy elfogult és vak vagyok, de ő nem csak egy gólvágó. Olyan szintű összjátékot és passzokat láttam tőle, mint Karimtól szoktunk jobb napjain. Ezért hoznám minden pénzért, mert ez ritka, mint a fehér holló, hogy egyrészt egy kikúrt befejező, másrészt tudja a tökén pörgetni a bogyót és harmadrészt még esze is van az összjátékhoz, és le is adja, ha kell. Ha ilyen marad, akkor kész főnyeremény lehet.
Azt sem kell elfelejteni, h Modric is oregszik. Ot is eleggyakran kellett iden csereleni, par ev mulva mar o sem lesz kezdo..1-2 ev mulva visszaallunk a 4-3-3-ra...szerintem.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

A vita jónumberone1 írta: En vitatoznek veled. Ezt a 4-3-1-2-t nem a kp bosege hozta, hanem CR posztjanak megtalalasa es Bale serulese, egy kenyszer szulte. En ezzel a 4-3-3 vissza allasaval a BBC utani idokre tekintek. Nem tudom, h ki lehetne a legjobb partner MBappenak 2 csataros jatekban CR-k utan. A tokeletes cserejet kell majd megtalalni.
Ha nem is jon Dembele, a valogatottban majd megcsodalhatjuk ezt a kettost par ev mulva milyen utokepes lesz, talan egy Comannal v Martiallal kiegeszulve.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- numberone1
En vitatoznek veled. Ezt a 4-3-1-2-t nem a kp bosege hozta, hanem CR posztjanak megtalalasa es Bale serulese, egy kenyszer szulte. En ezzel a 4-3-3 vissza allasaval a BBC utani idokre tekintek. Nem tudom, h ki lehetne a legjobb partner MBappenak 2 csataros jatekban CR-k utan. A tokeletes cserejet kell majd megtalalni.donor írta:Nem lenézve Moratat, de azért na. Ha Mbappénak ez nem csak egy kiugró év, márpedig nagyon úgy néz ki, hogy nem az, akkor egy lapon se kellene említeni a spanyollal. Úgy lehetne leírni legegyszerűbben, hogy amit Alvaro tud, azt Kylian is, de amit Mbappé tud, azt Morata még csak nem is karcolgatja. Amúgy se tudom mit látni ebben a Moratában, viselkedésben CR-i magasságokban (fetreng, önző, nagyképű), tudásban meg a fasorban sincs. Meg kell neki köszönni az elmúlt év munkáját, mert van mit, és ágyő.
Dembele: nem vagyok biztos, hogy nekünk rá valaha is szükségünk lenne. Legalább is addig nem, míg egy ilyen kp-t fel tudunk pakolni a pályára. Luxus és marhaság lenne továbbra is a 3 csatáros játékot erőltetni. Annak meg kell maradnia egy taktikai elemnek, ami bármikor bevethető, de az alap játékunknak szüksége van a 4-es kp-ra.
Ha nem is jon Dembele, a valogatottban majd megcsodalhatjuk ezt a kettost par ev mulva milyen utokepes lesz, talan egy Comannal v Martiallal kiegeszulve.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Nem lenézve Moratat, de azért na. Ha Mbappénak ez nem csak egy kiugró év, márpedig nagyon úgy néz ki, hogy nem az, akkor egy lapon se kellene említeni a spanyollal. Úgy lehetne leírni legegyszerűbben, hogy amit Alvaro tud, azt Kylian is, de amit Mbappé tud, azt Morata még csak nem is karcolgatja. Amúgy se tudom mit látni ebben a Moratában, viselkedésben CR-i magasságokban (fetreng, önző, nagyképű), tudásban meg a fasorban sincs. Meg kell neki köszönni az elmúlt év munkáját, mert van mit, és ágyő.
Dembele: nem vagyok biztos, hogy nekünk rá valaha is szükségünk lenne. Legalább is addig nem, míg egy ilyen kp-t fel tudunk pakolni a pályára. Luxus és marhaság lenne továbbra is a 3 csatáros játékot erőltetni. Annak meg kell maradnia egy taktikai elemnek, ami bármikor bevethető, de az alap játékunknak szüksége van a 4-es kp-ra.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ezért csak siman Bappe.
amúgy nem feltétlen jobb, inkább másabb. És pont emiatt lehet nekünk jobb a francia.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- numberone1
MBAPPE! csak meg tanulom/memorizalom... az alairasomban meg jol irtam

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2017. június 8., csütörtök 19:54-kor.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

numberone1 írta:
MPAPPE

- numberone1
Kicsit tavolabbi jovoben BBC utani idokre gondolva Bale helyen. Asensio-MPAPPE-Dembele tamado sor a leggyorsabb es leggyilkosabb lehetne.Jim írta:Dembelére mi szükség lenne itt??
jó játékos, de nem látom ki helyett kellene játszatni őt
A masik ami miatt nem ertem ezt Junior bizniszt az, h Vinicius es MPAPPE ugyanaz a poszt. Ha MPAPPEt akarjuk minden aron akkor mi szukseg Juniorra.

34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
most nem jobb Mbappé, mint Morata, főleg hogy teljesen új közeg lenne a számáraziro4vr írta:Morata/Bale MBappé csere még kéne előre. És akkor minden adott lenne.
a triplázáshoz Moratára lenne szükség, hosszú távon viszont Mbappéra
BaleJim írta:Dembelére mi szükség lenne itt??
meg hogy ne a Barcaba menjen

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Dembelére mi szükség lenne itt??

youtube-n többféle verzióban megnézhető. van 1 órás is. van 25 perces is.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Realista24 írta:Telefonom videói közöttRemy írta:Most jut eszembe. Vasárnapi ünneplést meg lehet nézni valahol?

Akkor írom a címet, és küldheted.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Telefonom videói közöttRemy írta:Most jut eszembe. Vasárnapi ünneplést meg lehet nézni valahol?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Most jut eszembe. Vasárnapi ünneplést meg lehet nézni valahol?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
nem egy évvel előtte hanem kb decemberben. és akkor is egy megállapodás volt hogy ki lesz fizetve. megvéve akkor sem volt. csak le volt kötve az a pénz már fixre és ha jól emlékszem valahogy az euró font kereszt úgyalakult, hogy nekünk gyakorlatilag csak 85 millió euróba került.
- BlancoMark
CR-el es a MU-val is egy evvel elotte kotott eloszerzodest Calderon mielott tenylegesen ideigazolt ha jol emlekszem.KAG írta:A Királyi Gárda vezetősége ugyanis úgy gondolta, hogy kifizetik a világrekordot jelentő összeget Kylianért és egy évre Franciaországban hagyják kölcsönben
Ezt mondjuk nem tudom elképzelni, hogy igaz legyen.
Ilyen volumenű igazolásoknál ez nem szokás egyáltalán.
Illetve a faszi is van olyan szinten, hogy bőven megszorongassa akár Karimot akár Moratat.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Most dupláztunk, Vincius még 1 évig fix, hogy nem, de lehet két-három évig nem lesz nálunk, de csak a károgást meg a röhögő fejeket látom.
Az igényes szurkolás nem itt kezdődik.
Mondjuk szerintem a duplázás meg az igazolásinkra való reakció nem függ össze semmiben.
Tüskében szerintem én ordibáltam a legjobban.

ZIDANE