Vagy adjuk oda benzemának és akkor nem lenne csesztetve,hogy ő a kilences és holvannak a gólok

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 7., szerda 19:13
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. június 7., szerda 19:05
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 7., szerda 19:01
Isco fix marad 22ben. az a kedvence. Malagában is, meg a válogatottban is 22es volt. idénre is ő kérte a 22est mert felszabadult.csabi* írta:isco a modric utáni 10es.pheco írta:En a Modric/Isco/Mbappe harmas kozul adnam valakinek
mbappé 11
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. június 7., szerda 18:52
isco a modric utáni 10es.pheco írta:En a Modric/Isco/Mbappe harmas kozul adnam valakinek
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. június 7., szerda 18:37
En a Modric/Isco/Mbappe harmas kozul adnam valakinekcsabi* írta:remélem modric, amíg még a csapatnál van jó lenne megadni neki ezt az elismeréstpheco írta:Uj Real mezeket mikor mutatjak be? A kep ami pletyka szinten kijott, az alapjan fasza mezek lesznek.
Kivancsi vagyok, hogy James 10-es szamat ki kapja meg
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. június 7., szerda 18:36
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. június 7., szerda 18:14
remélem modric, amíg még a csapatnál van jó lenne megadni neki ezt az elismeréstpheco írta:Uj Real mezeket mikor mutatjak be? A kep ami pletyka szinten kijott, az alapjan fasza mezek lesznek.
Kivancsi vagyok, hogy James 10-es szamat ki kapja meg
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. június 7., szerda 18:13
HozzászólásSzerző: shoota » 2017. június 7., szerda 16:02
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. június 7., szerda 15:06
Zidane is. Azért mondom, hogy minden, de tényleg minden amellett szól, hogy nálunk kössön ki. A Monaco annyi pénzt tesz érte zsebre mint az összes többi sztárjáért, az ügynöke megcsinálja élete üzletét, Peréz megalomániája kielégítve, ugye Zidane figyeli már jó pár éve, elvileg ő is rajong a kopaszért, CR-ért meg mindenért.Realista24 írta:Nem azzal kell meggyőzni, hogy a kedvenc csapatában léphet pályára, ez Jamesnél is bukó volt.
Itt Zidane a kulcs. Egy a nyelv, régóta figyeli, ért a fiatalokhoz. Ha ez nem győzi meg, akkor baj van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 7., szerda 14:57
Nem azzal kell meggyőzni, hogy a kedvenc csapatában léphet pályára, ez Jamesnél is bukó volt.M1Ö írta:Nem tudom elképzelni, hogy a nyár végére ne Real mezben pózoljon. Ha csak tényleg nem verte a fejébe, hogy a folyamatos 90 percek miatt inkább marad még egy évet. De arról gondolom meggyőzhető, hogy figyelj ide fiatal barátom, inkább játszd nálunk végig a szezon 60%-át, jobb fizetésért a kedvenc focistáddal a kedvenc klubodban, mint egy vélhetően szétesett Monacoban. Mindenki jól járna a transzferrel, engem tényleg nagyon meglepne ha végül nem lenne belőle semmi.RealMadridFanatic írta:Mondjuk azért ilyen 135 millás világrekord összegért csak elengedhetnének egy 18 éves srácot... Nálam ez betegebb egy fokkal, mint DDG 75 milliós ára. Annak ellenére, hogy nagyon szeretném fehérben látni a franciát.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. június 7., szerda 14:52
Nem tudom elképzelni, hogy a nyár végére ne Real mezben pózoljon. Ha csak tényleg nem verte a fejébe, hogy a folyamatos 90 percek miatt inkább marad még egy évet. De arról gondolom meggyőzhető, hogy figyelj ide fiatal barátom, inkább játszd nálunk végig a szezon 60%-át, jobb fizetésért a kedvenc focistáddal a kedvenc klubodban, mint egy vélhetően szétesett Monacoban. Mindenki jól járna a transzferrel, engem tényleg nagyon meglepne ha végül nem lenne belőle semmi.RealMadridFanatic írta:Mondjuk azért ilyen 135 millás világrekord összegért csak elengedhetnének egy 18 éves srácot... Nálam ez betegebb egy fokkal, mint DDG 75 milliós ára. Annak ellenére, hogy nagyon szeretném fehérben látni a franciát.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. június 7., szerda 14:43
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. június 7., szerda 14:28
Persze, mindenki bakizik. Mondjuk itt megpróbálhatta volna, hogy kilép a beadásra, de a védők is mozogtak visszafelé, meg alapvonalról visszatett labdáknál ami távolodik tőlük szerintem eleve óvatosabbak a kapusok.Buffon tátott szájjal nézte végig, ahogy Modric beteszi az ötös környékére, amit aztán Cé szépen be is rúgott...
Igen, néha már-már hihetetlen az a vergődés, amit le tudnak művelni, hogy ne Cé kapja az Aranylabdát. Amikor Messinek semmi esélye nincs akkor mindenáron bele akarják látni valakibe, hogy márpedig most Ő volt a top. Persze a legtöbbször (mint most is) nem alaptalanul, de nagyon erősen túlhúzva. Gyönyörű ahogyan az emberek képesek saját maguk számára eltorzítani annyira a valóságot, hogy csak az legyen igaz, ami nem csorbítja a kialakult Real-fóbiájukat.annyira túl lett fújva, hogy az valami egészen hihetetlen és egyben zavaró is volt.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. június 7., szerda 14:20
Ha Navas nem fejlődött volna, akkor sem DGG-re cseréltem volna le. Nehogymár egy MU nézzen minket fejőstehénnek. De örüljünk, hgoy Keylor összekapta magát, nem semmi, amilyen mélységből jött visszaRealista24 írta:Ha Navas nem úgy védett volna a végén, ahogy. Akkor kellene, így nem prioritás, illetve úgy is írhatom, hogy jobb helyzetben vagyunk.ericco írta:Jól van, akkor sikerült mindenkit meggyőznöm végre, hogy ennyiért nem kell DGG
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. június 7., szerda 14:05
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2017. június 7., szerda 13:59
Nekem sem a szívem csücske Navas, illetve én is ezen a poszton látom azt, hogy brutálisat lehetne még javulni, valamint nem csak kimondottan a te írásodra akarok reagálni, de azért ha megnézzük azt, hogy Buffon tátott szájjal nézte végig, ahogy Modric beteszi az ötös környékére, amit aztán Cé szépen be is rúgott...RealMadridFanatic írta:Egyszerűen valahogy nekem Ő nem egy etalon kapus, nem érzem rajta azt az átütő magabiztosságot, amit egy Neuer, egy Buffon és szerintem DDG is áraszt magából. Nekem ez hiányzik. Illetve a beadásoknál sem annyira erős.
HozzászólásSzerző: Simi » 2017. június 7., szerda 13:58
Ezért kell kiimádkozni, hogy ne jöjjön. Mert tényleg nem leszünk sokkal előrébb, max a presztizs, hogy a number1 spanyol válogatott kapus megint a Realé. Ez Pereznek lehet sajnos meg is ér ennyit amúgy ...Demes írta:Megfognak lepődni itt sokan miután kibaszunk 75milliót +10milliós fizetést DG-nak és semmivel nem lépünk előrébb.
HozzászólásSzerző: Simi » 2017. június 7., szerda 13:57
Nekem még rémlik De Gea kezdő éva MU-ban, mikor konkrétan kivédte magát a kezdőből, annyira nem érezte. Szóval van olyan, hogy a tehetség-tudás ellenére nem tudja azt hozni az adott játékos, ami benne van. De Gea hosszú ideje azóta toppon van (meg előtte is az Atleticóban), szóval mondhatjuk, hogy bizonyított. De a kockázat mindig benne lesz bármelyik játékosban, hogy mi van ha mégsem azt hozza, amire vették (lásd BaleRealMadridFanatic írta:Nem.Jól van, akkor sikerült mindenkit meggyőznöm végre, hogy ennyiért nem kell DGG![]()
Kicsit jóllakattak a srácok, ez tény, de nekem a maximum kell, ha van esély erősíteni a csapaton, akkor tegyük meg.
Tényleg jó kapus Navas, de valahogy akkor sem érzem nála, hogy tökéletes lenne a kémia közte és a védelem között, és hajlamos nagyobb hibákra is (tudom, mindenki). Egyszerűen valahogy nekem Ő nem egy etalon kapus, nem érzem rajta azt az átütő magabiztosságot, amit egy Neuer, egy Buffon és szerintem DDG is áraszt magából. Nekem ez hiányzik. Illetve a beadásoknál sem annyira erős.
Az ára nagyon sok DDG-nek, persze, anno Zidane volt ennyi, de nincs mit tenni, a piac már felborult korábban, a posztjukon top5 körüli játékosok 50 milliónál indulnak, mindegy hol játszanak. Beteges, de ez van. Ráadásul szinte biztos vagyok benne, hogy még Mbappé mellé is beleférne a spanyol, főleg ha James és Morata 60-70 millióért megy.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. június 7., szerda 13:56
Bárkiről össze lehet vágni egy fail videót, a legnagyobbakról is. Sőt, náluk még látványosabbak is, mert többet vállalnak, mint mondjuk egy vonalkapus.rashidm írta:És honnan veszitek, hogy DDG és a védelem között meglesz az a bizonyos szikra? Tök jó, hogy leírjuk hogy elvileg mennyivel jobb kapus a spanyol, aztán lehet olyanokat fog itt bakizni, hogy a szurkolók fogják elzavarni innen. Akkor lesz szép, ha megvesszük 75 milláért aztán baki baki hátán lesz.
Azért én megnéznék egy fail videó összeállítást DDG-ről...
Jelenlévő fórumozók: 38 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem