Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 7., szerda 19:13

Kroosnak jolállna a 10es, Fejben ő a legerősebb hozzá.Modricot nem kockáztatnám,amúgy is öregszik nehogy az átok miatt gyorsuljon a leépülése :D

Vagy adjuk oda benzemának és akkor nem lenne csesztetve,hogy ő a kilences és holvannak a gólok :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. június 7., szerda 19:05

Modric valthatott volna 10-re Ozil tavozasanal is. Akkor egy evig szabad volt, utana jott csak James. Szoval en nem vagyok biztos benne, hogy az ove lesz.
Adjuk Bale-nek, hatha akkor eligazol, mint a tobbi 10-es az utobbi evekben :lol:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 7., szerda 19:01

csabi* írta:
pheco írta:En a Modric/Isco/Mbappe harmas kozul adnam valakinek :mrgreen:
isco a modric utáni 10es.
mbappé 11 :shifty:
Isco fix marad 22ben. az a kedvence. Malagában is, meg a válogatottban is 22es volt. idénre is ő kérte a 22est mert felszabadult.
simán Modric-é. ő is azért van 19ben mert 10es szeretne lenni és így tudta összerakni :D

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. június 7., szerda 18:52

pheco írta:En a Modric/Isco/Mbappe harmas kozul adnam valakinek :mrgreen:
isco a modric utáni 10es.
mbappé 11 :shifty:
Kép

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. június 7., szerda 18:37

csabi* írta:
pheco írta:Uj Real mezeket mikor mutatjak be? A kep ami pletyka szinten kijott, az alapjan fasza mezek lesznek.
Kivancsi vagyok, hogy James 10-es szamat ki kapja meg :'(
remélem modric, amíg még a csapatnál van jó lenne megadni neki ezt az elismerést
En a Modric/Isco/Mbappe harmas kozul adnam valakinek :mrgreen:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. június 7., szerda 18:36

Ezekutan minimum annyi jar Navasnak hogy marad meg egy evet. Megerdemli, benne volt alaposan hogy ket kupaval zartuk a szezont.

DDG nem fog jonni, menjen a MU a kkkk anyukajaba. Akkor inkabb Donnaruma 2018, vagy Courtois 2018, ahogy esik ugy jo. Raadasul nagyot nezne a Milan ha Raiola elintezne hogy ingye jojjon :D

Mbappe meg kell, mondjuk az a 135 millio brutalis, azt valahogy lejjebb kene tornaszni.

Jamesnek meg azert kell mennie, mert jonnek a spanyol fiatalok es kell nekik a hely. Teljesen felesleges. Jo penzert mehet. Morata ha marad akkor jol jarunk de tobb percet kell neki adni. Mariano kolcson vagy opcioval eladas, neki az lesz az utja mint Carvajalnak, ha igy folytatja, vissza fog terni. Pepe helyett Vallejo, Casemironak lesz egy kis konkurenciaja. A tobbi poszton jol allunk :)
:goat:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. június 7., szerda 18:14

pheco írta:Uj Real mezeket mikor mutatjak be? A kep ami pletyka szinten kijott, az alapjan fasza mezek lesznek.
remélem modric, amíg még a csapatnál van jó lenne megadni neki ezt az elismerést
Kép

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. június 7., szerda 18:13

Uj Real mezeket mikor mutatjak be? A kep ami pletyka szinten kijott, az alapjan fasza mezek lesznek.

shoota

HozzászólásSzerző: shoota » 2017. június 7., szerda 16:02

http://ujszo.com/online/sport/2017/06/0 ... a-valtozik egy kis olvasmány így délutánra, egész jól összeszedte így a Zidane-korszakot B-)

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. június 7., szerda 15:06

Realista24 írta:Nem azzal kell meggyőzni, hogy a kedvenc csapatában léphet pályára, ez Jamesnél is bukó volt.
Itt Zidane a kulcs. Egy a nyelv, régóta figyeli, ért a fiatalokhoz. Ha ez nem győzi meg, akkor baj van.
Zidane is. Azért mondom, hogy minden, de tényleg minden amellett szól, hogy nálunk kössön ki. A Monaco annyi pénzt tesz érte zsebre mint az összes többi sztárjáért, az ügynöke megcsinálja élete üzletét, Peréz megalomániája kielégítve, ugye Zidane figyeli már jó pár éve, elvileg ő is rajong a kopaszért, CR-ért meg mindenért.

Csak akkor jövőre a szezon nagy részében váltsunk 4-4-2-re, az kell neki is, meg úgy néz ki a csapat is magasan ebben a legjobb. Bale nem fog neki örülni, de remélhetőleg beáll a sorba. Ha meg nem tetszik neki a rendszer, akkor '18 nyarán robbanthat érte is a MU ha már úgyis a világ leggazdagabb és legkelendőbb csapata. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 7., szerda 14:57

M1Ö írta:
RealMadridFanatic írta:Mondjuk azért ilyen 135 millás világrekord összegért csak elengedhetnének egy 18 éves srácot... Nálam ez betegebb egy fokkal, mint DDG 75 milliós ára. Annak ellenére, hogy nagyon szeretném fehérben látni a franciát.
Nem tudom elképzelni, hogy a nyár végére ne Real mezben pózoljon. Ha csak tényleg nem verte a fejébe, hogy a folyamatos 90 percek miatt inkább marad még egy évet. De arról gondolom meggyőzhető, hogy figyelj ide fiatal barátom, inkább játszd nálunk végig a szezon 60%-át, jobb fizetésért a kedvenc focistáddal a kedvenc klubodban, mint egy vélhetően szétesett Monacoban. Mindenki jól járna a transzferrel, engem tényleg nagyon meglepne ha végül nem lenne belőle semmi.
Nem azzal kell meggyőzni, hogy a kedvenc csapatában léphet pályára, ez Jamesnél is bukó volt.
Itt Zidane a kulcs. Egy a nyelv, régóta figyeli, ért a fiatalokhoz. Ha ez nem győzi meg, akkor baj van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. június 7., szerda 14:52

RealMadridFanatic írta:Mondjuk azért ilyen 135 millás világrekord összegért csak elengedhetnének egy 18 éves srácot... Nálam ez betegebb egy fokkal, mint DDG 75 milliós ára. Annak ellenére, hogy nagyon szeretném fehérben látni a franciát.
Nem tudom elképzelni, hogy a nyár végére ne Real mezben pózoljon. Ha csak tényleg nem verte a fejébe, hogy a folyamatos 90 percek miatt inkább marad még egy évet. De arról gondolom meggyőzhető, hogy figyelj ide fiatal barátom, inkább játszd nálunk végig a szezon 60%-át, jobb fizetésért a kedvenc focistáddal a kedvenc klubodban, mint egy vélhetően szétesett Monacoban. Mindenki jól járna a transzferrel, engem tényleg nagyon meglepne ha végül nem lenne belőle semmi.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. június 7., szerda 14:43

Közben Franciaországban olyan hírek terjengenek, hogy a Monconál meg akarják hosszabbítani Mbappe szerződését.

Arrafelé amúgy divat (vagy kötelező) a kivásárlási záradék? Eddig nem nagyon hallottam róla, hogy lenne.

Mondjuk azért ilyen 135 millás világrekord összegért csak elengedhetnének egy 18 éves srácot... Nálam ez betegebb egy fokkal, mint DDG 75 milliós ára. Annak ellenére, hogy nagyon szeretném fehérben látni a franciát.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. június 7., szerda 14:28

Buffon tátott szájjal nézte végig, ahogy Modric beteszi az ötös környékére, amit aztán Cé szépen be is rúgott...
Persze, mindenki bakizik. Mondjuk itt megpróbálhatta volna, hogy kilép a beadásra, de a védők is mozogtak visszafelé, meg alapvonalról visszatett labdáknál ami távolodik tőlük szerintem eleve óvatosabbak a kapusok.
De ez mindegy is.
annyira túl lett fújva, hogy az valami egészen hihetetlen és egyben zavaró is volt.
Igen, néha már-már hihetetlen az a vergődés, amit le tudnak művelni, hogy ne Cé kapja az Aranylabdát. Amikor Messinek semmi esélye nincs akkor mindenáron bele akarják látni valakibe, hogy márpedig most Ő volt a top. Persze a legtöbbször (mint most is) nem alaptalanul, de nagyon erősen túlhúzva. Gyönyörű ahogyan az emberek képesek saját maguk számára eltorzítani annyira a valóságot, hogy csak az legyen igaz, ami nem csorbítja a kialakult Real-fóbiájukat.

Na de offbú' ki...

Én sem azt mondom, hogy mindenáron kell De Gea, el is fogadom, hogy a legtöbben ennyiért nem hoznák, én megpróbálnám, az én olvasatomban jobb kapus, mint Navas, így megérné ezt a pénzt is (még ha nem is annyival jobb, mint az árkülönbség).

Az meg, hogy mi lesz ha bakizik, vagy nem megy neki? Ilyen alapon senkit ne igazoljunk le, mert az összes transzfer esetében ott a veszély, hogy nem válik be. Ha ez egy 75 milliós kapusnál van a Real Madridban akkor minden médium és agyhalott nethuszár megmondhatja a tutit, de ez kit érdekel? Amúgy is ezt csinálják, ok nélkül is.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. június 7., szerda 14:20

Realista24 írta:
ericco írta:Jól van, akkor sikerült mindenkit meggyőznöm végre, hogy ennyiért nem kell DGG :mrgreen:
Ha Navas nem úgy védett volna a végén, ahogy. Akkor kellene, így nem prioritás, illetve úgy is írhatom, hogy jobb helyzetben vagyunk.
Ha Navas nem fejlődött volna, akkor sem DGG-re cseréltem volna le. Nehogymár egy MU nézzen minket fejőstehénnek. De örüljünk, hgoy Keylor összekapta magát, nem semmi, amilyen mélységből jött vissza
:salute:
Merci Zizou!

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. június 7., szerda 14:05

Navasra nyomtam. Kellett ő, hogy megnyerjük a 12-et. Vannak hiányosságai, és nem feltétlenül ő jut mindenki eszébe ha top3-ról beszélünk :mrgreen: , de ha fejben minden nála van, és ha megkapja azt a támogatást hátulról, akkor láthatjuk, hogy mire képes.
Nem hiszem, hogy az új szezonban 7 hónapig ismét off lesz, mert tavaly azért csak volt egy sérülése és igen nehezen tudott visszarázódni, és helyre tenni magát. Most úgy tűnik sikerült, tehát szerintem a köv. szezonban is hozni fogja tudása legjavát. Ugyanakkor meg nem éri meg De Gea azt a pénzt, amit ki kellene fizetni, mert nem vagyunk olyan rosszak ebben a pozícióban, mint sokan azt mondják, hogy a leggyengébb láncszem a kapusposzt. Egy évet mindenféleképpen még Navasnak adnék, aztán meglátjuk.
Mikor láttam Navas mélyrepülését nálam is az volt a favorit, hogy hozzuk de Geat, de szerintem helyrejött Navas fejben, lelkileg mindenhogy. Ennyit nem ér De Gea.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2017. június 7., szerda 13:59

RealMadridFanatic írta:Egyszerűen valahogy nekem Ő nem egy etalon kapus, nem érzem rajta azt az átütő magabiztosságot, amit egy Neuer, egy Buffon és szerintem DDG is áraszt magából. Nekem ez hiányzik. Illetve a beadásoknál sem annyira erős.
Nekem sem a szívem csücske Navas, illetve én is ezen a poszton látom azt, hogy brutálisat lehetne még javulni, valamint nem csak kimondottan a te írásodra akarok reagálni, de azért ha megnézzük azt, hogy Buffon tátott szájjal nézte végig, ahogy Modric beteszi az ötös környékére, amit aztán Cé szépen be is rúgott...

Ez még kicsit a BL döntőhöz, de nekem csalódás volt ez a bevehetetlen kapu + átjátszhatatlan védelem. Gyakorlatilag ami kapura ment, azt benyelte Buffon, a messze földön híres Juventus védelem meg sehol nem volt. Mondjuk annyira nem új dolog ez, Realista vagy Maestro írta egy másik felületen asszem, hogy döntőkben igazán epic ez a Buffon-Chiellini-Barzagli-Bonucci négyes.

2012-ben az EB döntőben kaptak 4 gólt, 2015-ben a Barcától nyeltek 3 gólt (igaz akkor nem volt Chiellini), míg most tőlünk kaptak egy négyest.

Félreértés ne essék, nem kérdőjelezem meg, hogy Buffon hatalmas kapus, legenda és klubikon, illetve hogy egy kivételes pályafutás az övé, de az utóbbi hónapokban annyira túl lett fújva, hogy az valami egészen hihetetlen és egyben zavaró is volt.

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2017. június 7., szerda 13:58

Demes írta:Megfognak lepődni itt sokan miután kibaszunk 75milliót +10milliós fizetést DG-nak és semmivel nem lépünk előrébb.
Ezért kell kiimádkozni, hogy ne jöjjön. Mert tényleg nem leszünk sokkal előrébb, max a presztizs, hogy a number1 spanyol válogatott kapus megint a Realé. Ez Pereznek lehet sajnos meg is ér ennyit amúgy ...

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2017. június 7., szerda 13:57

RealMadridFanatic írta:
Jól van, akkor sikerült mindenkit meggyőznöm végre, hogy ennyiért nem kell DGG :mrgreen:
Nem. :p

Kicsit jóllakattak a srácok, ez tény, de nekem a maximum kell, ha van esély erősíteni a csapaton, akkor tegyük meg.

Tényleg jó kapus Navas, de valahogy akkor sem érzem nála, hogy tökéletes lenne a kémia közte és a védelem között, és hajlamos nagyobb hibákra is (tudom, mindenki). Egyszerűen valahogy nekem Ő nem egy etalon kapus, nem érzem rajta azt az átütő magabiztosságot, amit egy Neuer, egy Buffon és szerintem DDG is áraszt magából. Nekem ez hiányzik. Illetve a beadásoknál sem annyira erős.

Az ára nagyon sok DDG-nek, persze, anno Zidane volt ennyi, de nincs mit tenni, a piac már felborult korábban, a posztjukon top5 körüli játékosok 50 milliónál indulnak, mindegy hol játszanak. Beteges, de ez van. Ráadásul szinte biztos vagyok benne, hogy még Mbappé mellé is beleférne a spanyol, főleg ha James és Morata 60-70 millióért megy.
Nekem még rémlik De Gea kezdő éva MU-ban, mikor konkrétan kivédte magát a kezdőből, annyira nem érezte. Szóval van olyan, hogy a tehetség-tudás ellenére nem tudja azt hozni az adott játékos, ami benne van. De Gea hosszú ideje azóta toppon van (meg előtte is az Atleticóban), szóval mondhatjuk, hogy bizonyított. De a kockázat mindig benne lesz bármelyik játékosban, hogy mi van ha mégsem azt hozza, amire vették (lásd Bale :D ).

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. június 7., szerda 13:56

rashidm írta:És honnan veszitek, hogy DDG és a védelem között meglesz az a bizonyos szikra? Tök jó, hogy leírjuk hogy elvileg mennyivel jobb kapus a spanyol, aztán lehet olyanokat fog itt bakizni, hogy a szurkolók fogják elzavarni innen. Akkor lesz szép, ha megvesszük 75 milláért aztán baki baki hátán lesz.

Azért én megnéznék egy fail videó összeállítást DDG-ről...
Bárkiről össze lehet vágni egy fail videót, a legnagyobbakról is. Sőt, náluk még látványosabbak is, mert többet vállalnak, mint mondjuk egy vonalkapus.

Alapesetben a 75 sok, nagyon sok. De adott esetben még bele is mennék, viszont vannak befolyásoló tényezők, mint MBappé lehetséges ára és szükségessége, vagy Navas elkapott késő tavaszi formája.
Nem illik.

Vissza: