Buffon tátott szájjal nézte végig, ahogy Modric beteszi az ötös környékére, amit aztán Cé szépen be is rúgott...
Persze, mindenki bakizik. Mondjuk itt megpróbálhatta volna, hogy kilép a beadásra, de a védők is mozogtak visszafelé, meg alapvonalról visszatett labdáknál ami távolodik tőlük szerintem eleve óvatosabbak a kapusok.
De ez mindegy is.
annyira túl lett fújva, hogy az valami egészen hihetetlen és egyben zavaró is volt.
Igen, néha már-már hihetetlen az a vergődés, amit le tudnak művelni, hogy ne Cé kapja az Aranylabdát. Amikor Messinek semmi esélye nincs akkor mindenáron bele akarják látni valakibe, hogy márpedig most Ő volt a top. Persze a legtöbbször (mint most is) nem alaptalanul, de nagyon erősen túlhúzva. Gyönyörű ahogyan az emberek képesek saját maguk számára eltorzítani annyira a valóságot, hogy csak az legyen igaz, ami nem csorbítja a kialakult Real-fóbiájukat.
Na de offbú' ki...
Én sem azt mondom, hogy mindenáron kell De Gea, el is fogadom, hogy a legtöbben ennyiért nem hoznák, én megpróbálnám, az én olvasatomban jobb kapus, mint Navas, így megérné ezt a pénzt is (még ha nem is annyival jobb, mint az árkülönbség).
Az meg, hogy mi lesz ha bakizik, vagy nem megy neki? Ilyen alapon senkit ne igazoljunk le, mert az összes transzfer esetében ott a veszély, hogy nem válik be. Ha ez egy 75 milliós kapusnál van a Real Madridban akkor minden médium és agyhalott nethuszár megmondhatja a tutit, de ez kit érdekel? Amúgy is ezt csinálják, ok nélkül is.