Ónó írta:Hogy áll most a 2 csapat adósság ügyileg? Egy Mu szurkoló barátom azt mondta, mind a 2 spanyol 600milla feletti adósságban fürdik. Nem igazán tudtam hozzászólni a témához
Biztos az FM ezt írta ki neki, amikor csapatot választott.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 11., vasárnap 18:25
Ónó írta:Hogy áll most a 2 csapat adósság ügyileg? Egy Mu szurkoló barátom azt mondta, mind a 2 spanyol 600milla feletti adósságban fürdik. Nem igazán tudtam hozzászólni a témához
HozzászólásSzerző: Ónó » 2017. június 11., vasárnap 18:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. június 11., vasárnap 13:07
Azok osztják remélem, akik a méltán híres youtube videóban pózolnak, a tinikori pubertás minden hátrányát szemléltetve.El Maestro írta:Fu gyerekek. Túloldalt ami megy Céről és az ikrekről, az már mindennek az alja. Elérték a mélypontot.![]()
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. június 11., vasárnap 12:54
Arra gondolsz hogy 30+-os örökszűzek probaljak megmagyarázni hogy Ce buzi és ezért vannak a gyerekek?El Maestro írta:Fu gyerekek. Túloldalt ami megy Céről és az ikrekről, az már mindennek az alja. Elérték a mélypontot.![]()
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2017. június 11., vasárnap 12:45
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 10., szombat 20:15
Barcelona are in advanced talks to sign Nelsen Semedo from Benfica, per Record.
Semedo has a £69 million release clause, and the right-back had been heavily linked with Manchester United, though Barca now appear set to seal a £43m deal
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. június 10., szombat 14:39
Sztem kamu, azért ez már túlmenne minden határon. Persze ettől az idiótától minden kitelik.Realista24 írta:Pique: Volt időm olvasni az újságokat, láttam Ramos miket nyilatkozott. Bevallom nagyon jókat röhögtem rajta. De amint találkozok vele beviszem egy orvoshoz hogy vizsgálják ki, mert az ő agyával valami komoly baj van. Az Oscart mindenféleképpen megérdemli..
nem tudom true vagy sem, Barcás oldal rakta ki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 10., szombat 14:38
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 9., péntek 0:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 8., csütörtök 12:10
Én 35 millióról olvastam.h3x0r írta:Elvileg Messivel sikerult megegyezni, 4+1 evre ir ala es 30 millio lesz a fizetese.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 8., csütörtök 11:49
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. június 7., szerda 19:44
Meg a shutterisland nevű egykori kiváló fórumozó társunknak voltak anno hasonlóan értékes hozzászólásai szerényke fórumunkon.palesz77 írta:A Sport/Mundo anno egy cikkben James fizetését is beszámolta a költségbe, hogy még nagyobb összegről írhassanak, szerintem erre szólt.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. június 7., szerda 18:54
A Sport/Mundo anno egy cikkben James fizetését is beszámolta a költségbe, hogy még nagyobb összegről írhassanak, szerintem erre szólt.csababarca írta:itt nem nagyon tudom miről van szó. nem a fizetése miatt csökken az ára, hanem gondolom Turant beszámolják mondjuk 20ért. én így értettem.
Nekem az is pluszpont nála, hogy anno középpályás volt, és később ment át jobbhátvédbe. Nem egy faék a gyerek, nem úgy mint Bellerín. Albával csodás duó lehetnek majd, futnak mint a barom, a támadó harmadban meg 10-ből 2-3 jó döntés.csababarca írta:Semedo lehet jobb lenne, bár nem láttam, csak videókat róla, meg olvasgattam utána, de ő talán tud védekezni is. Ami nem ártana azért.
Ebbe amúgy én is. Legjobb, hogy tavaly még olyat mondott, hogy ha a Barca keresné a telefont se venné fel, de Roberték kitartóan futkosnak utána..BlancoMark írta:Abban teljesen biztos vagyok, hogy fel sem merult volna a neve ha nem lenne katalan neveles.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. június 7., szerda 18:47
itt nem nagyon tudom miről van szó. nem a fizetése miatt csökken az ára, hanem gondolom Turant beszámolják mondjuk 20ért. én így értettem.Tibi09 írta:Már nem emlékszem, kérlek segíts.Bellerin nem lesz 20, most Ardát akarjuk rájuk verni, és csökkenteni az árat, de akkor is minimum 30+Arda.
Ilyen esetben az átigazolási díjból le kell vonni Arda Turan fizetését?
no offense, de egyből ez ugrott be, amikor írtad, hogy bevonjátok Turant
HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2017. június 7., szerda 16:44
Már nem emlékszem, kérlek segíts.Bellerin nem lesz 20, most Ardát akarjuk rájuk verni, és csökkenteni az árat, de akkor is minimum 30+Arda.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 7., szerda 16:06
Hát ez a Theo nekem is ilyennek tűnik. Bár lehet néha pont ilyen kéne, hogy megindulok és nem állít meg senki. Tehermentesítésre jó lesz. Max 2-3 év múlva eladjuk. Én nem benne látom a jövőt.RaúlCF írta:Bellerin nem rossz de nagyon túl van húzva. én kb Theohoz hasonlítanám. gyors, megy előre viszont egy bot. nincs benne annyi kreativitás se mint Carvajalban és látszik hogy mekkora kontraszt van mondjuk közte meg Marcelo között szóval egy tipikus megfutom és beadom egyenlőre az ember. Barcában nyílván változna de az 50 az vicces ár. HA normális lenne a piac olyan 10-20 közé lőném be.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 7., szerda 15:46
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. június 7., szerda 15:36
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. június 7., szerda 14:48
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. június 7., szerda 14:47
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Oviedo
Real Madrid
Estadio Carlos Tartiere
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem