Nekem sem tetszik ami Felcsúton folyik, de ez az összehasonlítás szörnyű. A Bilibao azért nem változtat, mert egy politikai klub, amit a baszok hirdetésére használnak.Casso írta: A Bilbao csapatának van egy eszméje. Az eszme szerint nem igazolnak olyan játékosokat akik nem baszkok. A Felcsút eszméjét már nem tudom ki fogalmazta meg, de elvileg ez egy akadémia amely csak fiatal tehetségekkel fog majd működni. Én ezt halottam. Az eredményesség nem számít inkább a tehetségek kinevelése. Miután gyengén kezdik a bajnokságot elkezdik sorra venni a idősebb játékosokat nehogy kiessenek. Mekkora képmutatás ez? A Bilbao tavaly igazolt játékosokat a csapatába mikor szenvedtek? Nem. Maradtak az eszménél.
Mit kell ezen nekem ajánlgatni?Casso írta:Jó is, hogy linkelted a doktor urat. Ajánlom Wertz figyelmébe Ferenczi Attila előadásait a "Miért beteg a magyar futball" címen.
Amúgy meg kíváncsi lennék, hogy te honnan szedsz olyat, hogy én jónak tartom az akadémiákat?

Igenis vannak jó magyar edzők, csak sajnos kevés van belőlük. Horváth Feri, aki Kecskemét után Pakson is kiváló munkát végez. Benczés, akinek a vezetésével a DVTK még dobogóra is esélyes voltRemy írta:Már hogy lennének jó magyar edzők, amikor a magyar foci egy fabatkát nem ér? És igen kapcsolódik az egyik a másikhoz. A focihoz nyugaton értenek, és ha onnan hozunk edzőt, akkor nagy valószínűséggel pluszt adunk a magyar bajnokságnak. Ott értenek hozzá itt nem.
és hogy már ne csak vezetőedzőt mondjak, akkor kiemelném Both Józsefet, aki nagyban hozzájárult az u20 VBn bronzérmet szerző válogatott kineveléséhez