HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 7., szerda 13:36
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. június 7., szerda 13:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. június 7., szerda 13:31
HozzászólásSzerző: Simi » 2017. június 7., szerda 13:30
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. június 7., szerda 13:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 7., szerda 13:17
Nem a győzelem te kuki, hanem a teljesítmény. Ha a győzelem hatott volna meg, akkor egy igazolás sem kéne. Tudunk javulni a kapus poszton, elméletileg, kérdés, hogy valóban tudunk-e? Láthattuk, hogy több kulcsjátékos is hullámvölgyeket járt meg, aztán olyan formaidőzítést láthattunk, amit bárki megirigyelhet az elmúlt 50 évből.ziro4vr írta:A győzelem gyengévé tett.Realista24 írta:Látva Navas év végi teljesítményét, őszintén megmondom, hogy nem tudom, mi lenne a jó megoldás.
Talán a Navas marad, az olaszra előszerződés verzió. Vagy megvesszük és még 1-2 évre kölcsönbe vissza nekik eset. De miért mennének ilyenbe bele, főleg, hogy ott van Raiola.
Nehéz kérdés, nehezebb, mint a BBC esete talán.![]()
Én hoznám bármelyiket, de MBappé nálam a legfontosabb.
HozzászólásSzerző: Simi » 2017. június 7., szerda 13:11
Én itt Realistának a dilemmáját adom, korábban kifejtettem már, hogy én Donnarummában látom a jövőt és nem De Geában (akit egyébként klasszis kapusnak tartok): Milan nincs jó anyagi helyzetben (hiába kínai átvétel), nincs BL, van viszont egy olyan fiatal szupertehetséges de már bizonyítottan stabil kapusuk Donnarummában, hogy hosszú távra nyújthat minőségi megoldást kapusposztra.ziro4vr írta:A győzelem gyengévé tett.Realista24 írta:Látva Navas év végi teljesítményét, őszintén megmondom, hogy nem tudom, mi lenne a jó megoldás.
Talán a Navas marad, az olaszra előszerződés verzió. Vagy megvesszük és még 1-2 évre kölcsönbe vissza nekik eset. De miért mennének ilyenbe bele, főleg, hogy ott van Raiola.
Nehéz kérdés, nehezebb, mint a BBC esete talán.![]()
Én hoznám bármelyiket, de MBappé nálam a legfontosabb.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. június 7., szerda 12:59
HozzászólásSzerző: ferni » 2017. június 7., szerda 12:59
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. június 7., szerda 12:56
Facért kellett hosszabbítania (vagy ha hosszabbított, miét nem követelt ki egy záradékot a Real számára?). Lehet a padra száműzték volna, de van Gaal két vereség után visszarakta volna. Nem akart ő annyira jönni, csak látta, hogy a MU tele van kutyaütőkkel.besteve7 írta:Csak azt sokan elfelejtitek, h azért volt csak 45m mert egy év volt hátra a szerződéséből, most már más a helyzet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. június 7., szerda 12:47
A győzelem gyengévé tett.Realista24 írta:Látva Navas év végi teljesítményét, őszintén megmondom, hogy nem tudom, mi lenne a jó megoldás.
Nehéz kérdés, nehezebb, mint a BBC esete talán.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. június 7., szerda 12:46
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 7., szerda 12:42
Kb ennyi a lényeg. Ennyiért nem kéne. Max 40, nagyon max. De sztem kukázzunk mi valahonnan kapust. Francnak sincs kedve megvenni ennyi pénzért egy kapust. A city új kapusa is tuti, hogy Mendes ügynöke.Demes írta:DG ha akarna már itt játszana, de gondolom kb annyira szereti a Realt mint Griezmann, nekem ilyen ember nem kell a csapatba. Öregedjen meg a manuba, talán mire visszavonul nyernek egy bajnokságot, de az is lehet hogy nem.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 7., szerda 12:35
HozzászólásSzerző: chronic » 2017. június 7., szerda 12:33
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. június 7., szerda 12:30
Csak azt sokan elfelejtitek, h azért volt csak 45m mert egy év volt hátra a szerződéséből, most már más a helyzet.KAG írta:Realista24 írta:Látva Navas év végi teljesítményét, őszintén megmondom, hogy nem tudom, mi lenne a jó megoldás.
Nehéz kérdés, nehezebb, mint a BBC esete talán.
Pont ez fogalmazódott meg bennem is.
De Gea is már 27 pár hónapon belül.
Jobb nem lett, mint volt 24 évesen, de kb dupla annyiért tudnánk hozni idén a cikkek alapján.![]()
Egész szezon alatt fújtam én is, hogy Keylort kukázni kell szezon végén, de ő is elég komolyan feljött.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. június 7., szerda 12:27
HozzászólásSzerző: Demes » 2017. június 7., szerda 12:20
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2017. június 7., szerda 12:19
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 7., szerda 12:15
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem