Ha Navas nem úgy védett volna a végén, ahogy. Akkor kellene, így nem prioritás, illetve úgy is írhatom, hogy jobb helyzetben vagyunk.ericco írta:Jól van, akkor sikerült mindenkit meggyőznöm végre, hogy ennyiért nem kell DGG

Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
+ ne felejtsd el hogy CR és Modricban is van max 2 jó évRaúlCF írta:nem egyszerű ez az egész. bajnokság+bl címvédés után mégis miért kéne bárki is. még az az ütődött Casemiro is kezd hozzámnőni. viszont ha leveszem a csillogást az év végén nem vagyok nyugodt Casemiroval, nem vagyok nyugodt a szinte egész éves Navas-al annak ellenére amit a végén lerakott
, az év végére Danilo is vállalható lett de szintén ugyanaz. Bale folyton sérült padra nonszensz, Morata+Benzema is kritikus. ezt az egészet kibogozni azért jó meló lesz a stábnak. valaki biztos hogy rosszul jár vagy megsértődik. csak bizakodni lehet hogy nem a Decima utáni agymenés lesz megint hanem ésszel megoldják a nyarat mert ezt a keretet nem kéne nagyon szétverni.

Am. ezt mind adom, annyi hogy nem egyből kell ezeket "megoldani", hanem szépen 1-2-3 év alatt levezetni az átmenetet.
Én ezt már leírtam korábban Navas topicjában, mikor épp mind el akartuk küldeni szegényt január-februárban meg az Atleticó meccs után, de nem akarom elvenni az érdemeidet, most te indítottad útjára újra a témát, ez tényericco írta:Jól van, akkor sikerült mindenkit meggyőznöm végre, hogy ennyiért nem kell DGG

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem egyszerű ez az egész. bajnokság+bl címvédés után mégis miért kéne bárki is. még az az ütődött Casemiro is kezd hozzámnőni
. viszont ha leveszem a csillogást az év végén nem vagyok nyugodt Casemiroval, nem vagyok nyugodt a szinte egész éves Navas-al annak ellenére amit a végén lerakott
, az év végére Danilo is vállalható lett de szintén ugyanaz. Bale folyton sérült padra nonszensz, Morata+Benzema is kritikus. ezt az egészet kibogozni azért jó meló lesz a stábnak. valaki biztos hogy rosszul jár vagy megsértődik. csak bizakodni lehet hogy nem a Decima utáni agymenés lesz megint hanem ésszel megoldják a nyarat mert ezt a keretet nem kéne nagyon szétverni.

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Jól van, akkor sikerült mindenkit meggyőznöm végre, hogy ennyiért nem kell DGG

Merci Zizou!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Amúgy azt még adnám, hogy Navas 1 év, aztán 18-tól a Don.
Vallejjo, Llorrente ingyé vissza, Bappa világcsúcsért jön, DDG sok lenne 70ért mellé.
Vallejjo, Llorrente ingyé vissza, Bappa világcsúcsért jön, DDG sok lenne 70ért mellé.
Nem illik.
Donnarummában egy "gyengepontot" látok így követve az eddigi teljesítményét, hogy kevésszer fogja a labdát és sokat üti ki (még a foghatónak tűnő lövéseket is). De ezt Casillas óta megszokhattuk itt, szóval ez nem volna újdonság, illetve Donnarumma mentségére szóljon, hogy nem nagy százalékban üti középre meg rossz helyre. Amiben viszont nagyon újszerű élmény volna számunkra Real szurkolóként, hogy ő is egy ilyen Neuer féle betonfalnak indul, majdnem úgy kitakarja a kaput, mint a német. Ja, és nagyon érzi a kijöveteleket az eddig látottak alapján (ebben Casillas volt top, ahogy leszedte 1v1-ben a csatárok lábáról odacsúszva a labdát), na ebben is eléggé kimagasló szerintem. Szóval nekem a stílusa nagyon tetszene a kapunkba, de ott van bennem is a dilemma, hogy nem törné e össze ez a nyomás ilyen fiatalon, stb. Egy előszerződést azért mindenképp megérne, és azt még idén kéne, mielőtt felszalad nagyon az ára.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Van egy csomó jó kapus, Lloris, Handanovic, Curtois, Oblak, Donnarunna, meg ha szétnézel közepesebb csapatoknál is egy jó pár akinek annyi a hibája hogy nincsen jó PR-uk (Sergio Rico - Sevilla, Bernd Leno - Leverkusen). Én nem vagyok kapus szaki, de a 70-70 milliós DeGeánál vannak jobb opciók is szvsz. Navas is maradhat még minimum 1 évet.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem a győzelem te kuki, hanem a teljesítmény. Ha a győzelem hatott volna meg, akkor egy igazolás sem kéne. Tudunk javulni a kapus poszton, elméletileg, kérdés, hogy valóban tudunk-e? Láthattuk, hogy több kulcsjátékos is hullámvölgyeket járt meg, aztán olyan formaidőzítést láthattunk, amit bárki megirigyelhet az elmúlt 50 évből.ziro4vr írta:A győzelem gyengévé tett.Realista24 írta:Látva Navas év végi teljesítményét, őszintén megmondom, hogy nem tudom, mi lenne a jó megoldás.
Talán a Navas marad, az olaszra előszerződés verzió. Vagy megvesszük és még 1-2 évre kölcsönbe vissza nekik eset. De miért mennének ilyenbe bele, főleg, hogy ott van Raiola.
Nehéz kérdés, nehezebb, mint a BBC esete talán.![]()
Én hoznám bármelyiket, de MBappé nálam a legfontosabb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én itt Realistának a dilemmáját adom, korábban kifejtettem már, hogy én Donnarummában látom a jövőt és nem De Geában (akit egyébként klasszis kapusnak tartok): Milan nincs jó anyagi helyzetben (hiába kínai átvétel), nincs BL, van viszont egy olyan fiatal szupertehetséges de már bizonyítottan stabil kapusuk Donnarummában, hogy hosszú távra nyújthat minőségi megoldást kapusposztra.ziro4vr írta:A győzelem gyengévé tett.Realista24 írta:Látva Navas év végi teljesítményét, őszintén megmondom, hogy nem tudom, mi lenne a jó megoldás.
Talán a Navas marad, az olaszra előszerződés verzió. Vagy megvesszük és még 1-2 évre kölcsönbe vissza nekik eset. De miért mennének ilyenbe bele, főleg, hogy ott van Raiola.
Nehéz kérdés, nehezebb, mint a BBC esete talán.![]()
Navasról az volt a véleményem mindig, hogy jó kapus (bár szerintem nem tartozik a szűk elitbe, mert ahhoz számomra túl hektikus volt a teljesítménye, de az tény, hogy fantasztikus bravúrokra képes, csak nem ettől lesz valaki top kapusposzton számomra, hanem a konstans jó teljesítmény az, ami kell elsősorban, és erről Navas eddig nem győzött meg engem). Az év végi formája azt mondatja velem, amit korábban is, hogy nem a kapusposzt a létszükséglet esetünkben, de azt is gondolom, hogy hosszútávon egy világklasszis kapust szeretnék, és Navas nekem (egyelőre nem az).
Én hajlok Realista előszerződéses felvetésére, mert ezzel egyrészt megadnánk Navasnak az esélyt arra, hogy bizonyítsa azt, hogy hosszútávon is megbízható - ha ezt megteszi és mindenkit megnyer, akkor nincs miről beszélni. Főleg, hogy ez a poszt az, ami a nyomás mentális kezeléséről szól, és ezt kell itt hosszútávon bírni leginkább (ebben fejlődött egyébként szerintem nagyot Navas év végére, én ezért nem adnám most el, mert ez egészen meggyőző volt számomra, hogy visszajött a január-februári homály állapotból, ami szép teljesítmény).
Azért is tetszik az előszerződéses opció, mert most még viszonylag előnyös árat lehetne diktálni Donnarummáért, mivel ugye Milánnak nincs BL és még nincsenek húzóneveik sem, csak Donnarumma kb aki elit kaliber. Ha ott elkezdődik egy komoly építkezés a kínai pénzből, akkor egy-két év múlva az fordulhat elő, mint DeGeával, hogy már "túl késő" lesz reális áron megszerezni, meg nem is akarják majd akkor engedni, ha már komolyabb célkitűzések (BL, olasz bajnoki cím) kerülnek látótérbe.
Szóval szerintem lépni kell Donnarummáért, de ha előszerződés kötése lehetséges, én ezt választanám. De Geát meg elfelejteném: mára a legnagyobb előnye a többi lehetőséggel szemben, hogy spanyol, de minőségben Donnarumma (sőt jó formában Navas is) képviseli azt a szintet, életkorban egyértelműen az olasz a legjobb a háromból, ár-érték arányban pedig szintén. Szóval ebből a képletből nekem ez jön ki.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Navasnak valóban volt egy gyengébb szakasza, ahogy egy időben a csapat több játékosénak is, ennek okait jó lenne tudni, de erre szerintem csak kb. 8-10 év múlva kerül sor valami visszaemlékezéses könyvből. A Donnarummás és Déhéás sporttársaktól csak azt kérdezném meg, hogy mivel tudják garantálni, hogy fent említett két finom úriembernek nem lesznek gyengébb periódusai és végig 100 százalékon fognak menni ekkora nyomás alatt is ? Ez nem mindenmindegy MU meg Milan, itt kevés jónak lenni, ide tökéletes kell, elvégre világszinten top3as csapatról beszélünk.
Kérdés, hogy Navas rosszabb teljesítményéhez mennyire járult hozzá az, hogy teljesítményétől függetlenül folyamatosan DeGea árnyéka van felette, folyamatosan azt kell látnia, olvasnia, éreznie, hogy akármit csinál, mennie kell. Egy kapus esetében ezek a lelki lérdések általában fokozottabban jönnek elő. Lehet, ha hagyjuk dolgozni, és nem basztatjuk, akkor kevesebb hiba lesz. Buffon is képes még jó teljesítményre öregen is.
Természetesen hosszú távon már nem Navas lesz a megoldás, DeGea is nagyon jó lenne, de 75 gurigát nem tennék le érte, ez biztos. Ha annyira jönni akart volna, meg tudta volna oldani, de aláírt ott mindent, amit elé toltak, akkor meg sok sikert neki ott. Ha nem akar semmit nyerni, akkor maradjon csak a MUban.
Ezt a Donnarumma gyereket nem igazán követem, de sokan jónak tartják. Ebben már nekem is nagyobb fantázia lenne, ha vállalná, hogy az első év(ek)ben nem ő az első opció, és szép lassan betanul a legjobbaktól, plusz megszokja a nyomást.
Ha egyik sem jön össze, az sem katasztófa, az élet nem áll meg, a semmiből Oblak féle emberkék tudnak feltűnni, a 75M töredékéért meg lehet oldani ezt a kérdést szerintem, kis türelemmel. Nem hiszem, hogy bármilyen következő címünk elvesztése egy stabil, nyugodt Navas hibáin fog múlni. Ráadásul a hírek szerint a társak mellette vannak, a Realnál pedig az öltöző egysége volt mindig a siker kulcsa.
Kérdés, hogy Navas rosszabb teljesítményéhez mennyire járult hozzá az, hogy teljesítményétől függetlenül folyamatosan DeGea árnyéka van felette, folyamatosan azt kell látnia, olvasnia, éreznie, hogy akármit csinál, mennie kell. Egy kapus esetében ezek a lelki lérdések általában fokozottabban jönnek elő. Lehet, ha hagyjuk dolgozni, és nem basztatjuk, akkor kevesebb hiba lesz. Buffon is képes még jó teljesítményre öregen is.
Természetesen hosszú távon már nem Navas lesz a megoldás, DeGea is nagyon jó lenne, de 75 gurigát nem tennék le érte, ez biztos. Ha annyira jönni akart volna, meg tudta volna oldani, de aláírt ott mindent, amit elé toltak, akkor meg sok sikert neki ott. Ha nem akar semmit nyerni, akkor maradjon csak a MUban.
Ezt a Donnarumma gyereket nem igazán követem, de sokan jónak tartják. Ebben már nekem is nagyobb fantázia lenne, ha vállalná, hogy az első év(ek)ben nem ő az első opció, és szép lassan betanul a legjobbaktól, plusz megszokja a nyomást.
Ha egyik sem jön össze, az sem katasztófa, az élet nem áll meg, a semmiből Oblak féle emberkék tudnak feltűnni, a 75M töredékéért meg lehet oldani ezt a kérdést szerintem, kis türelemmel. Nem hiszem, hogy bármilyen következő címünk elvesztése egy stabil, nyugodt Navas hibáin fog múlni. Ráadásul a hírek szerint a társak mellette vannak, a Realnál pedig az öltöző egysége volt mindig a siker kulcsa.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Donnarumma még túl fiatal, túl nagy benne a hibaszázalék. Kevés még nagyon, nem fér bele ekkora kockázat jelenleg, viszont nagy benne a potenciál.
Pluszban nekünk sztem egy reflexkapusra van inkább szükségünk, Donnarummának sztem kicsi lassú a mozgása, nem tudom ezen tud-e még fejlődni.
Össze lehet hasonlítani pl Courtois mozgásával.
Jelenleg de Gea lenne az, akinél meg lenne minden ami kell, de Keylorral is nagyon jó dolgunk van.
2 BLt nyertünk vele a kapuban, fontos védései voltak kulcsmomentumokban, nincs miről beszélni.
Ha nincs Courtois vagy de Gea maradnia kell, meg azt se felejtsük el, hogy mindkettő Atleticos volt, ami nem nagy előny.
Nekünk olyanok kellenek, akik képesek megszakadni ezért a mezért és tudják mit jelent egy Real Madridban védeni és ezt meg is becsülik.
Navasnál ez meg hatványozottan meg van.
Pluszban nekünk sztem egy reflexkapusra van inkább szükségünk, Donnarummának sztem kicsi lassú a mozgása, nem tudom ezen tud-e még fejlődni.
Össze lehet hasonlítani pl Courtois mozgásával.
Jelenleg de Gea lenne az, akinél meg lenne minden ami kell, de Keylorral is nagyon jó dolgunk van.
2 BLt nyertünk vele a kapuban, fontos védései voltak kulcsmomentumokban, nincs miről beszélni.
Ha nincs Courtois vagy de Gea maradnia kell, meg azt se felejtsük el, hogy mindkettő Atleticos volt, ami nem nagy előny.
Nekünk olyanok kellenek, akik képesek megszakadni ezért a mezért és tudják mit jelent egy Real Madridban védeni és ezt meg is becsülik.
Navasnál ez meg hatványozottan meg van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2017. június 7., szerda 13:00-kor.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Facért kellett hosszabbítania (vagy ha hosszabbított, miét nem követelt ki egy záradékot a Real számára?). Lehet a padra száműzték volna, de van Gaal két vereség után visszarakta volna. Nem akart ő annyira jönni, csak látta, hogy a MU tele van kutyaütőkkel.besteve7 írta:Csak azt sokan elfelejtitek, h azért volt csak 45m mert egy év volt hátra a szerződéséből, most már más a helyzet.
A fizujáról már volt szó? Minimum ugyanazt meg kéne neki adni, mint amit a MU-ban keres, egy csapsára a harmadik legjobban fizetett játékosunk lenne.
Navas maradjon még, és idén vagy jövőre jöjjön az új puffon szokni a légkört. Ennyi.
Merci Zizou!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A győzelem gyengévé tett.Realista24 írta:Látva Navas év végi teljesítményét, őszintén megmondom, hogy nem tudom, mi lenne a jó megoldás.
Nehéz kérdés, nehezebb, mint a BBC esete talán.

Nem illik.
- ikarus93
Donnarummánál egy kérdés van, hogy van-e előszerződése a Juvéval vagy nincs, ha van akkor szerintem ő lesz Buffon utódja, és hát Buffon utódjának lenni nem piskóta, főleg egy olasz fiatal kapusnak, akinek ráadásul a példaképe, ha viszont nincs akkor mi is szóba jöhetünk, de még így is 50-50, hogy a Madridot vagy a Juvét választaná.
De Gea mellett vagyok, ha 70ért akkor 70ért. Megoldaná a kapusposztot egy jó 8 évre, spanyol is, akkor mi kell még?
De Gea mellett vagyok, ha 70ért akkor 70ért. Megoldaná a kapusposztot egy jó 8 évre, spanyol is, akkor mi kell még?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2017. június 7., szerda 12:47-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kb ennyi a lényeg. Ennyiért nem kéne. Max 40, nagyon max. De sztem kukázzunk mi valahonnan kapust. Francnak sincs kedve megvenni ennyi pénzért egy kapust. A city új kapusa is tuti, hogy Mendes ügynöke.Demes írta:DG ha akarna már itt játszana, de gondolom kb annyira szereti a Realt mint Griezmann, nekem ilyen ember nem kell a csapatba. Öregedjen meg a manuba, talán mire visszavonul nyernek egy bajnokságot, de az is lehet hogy nem.

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ha De Gea jön az jó.
ha Donnarumma jön az is jó.
ha Navas marad nálam ez az egyedüli kérdőjel.
továbbra sincs bajom vele az év végére megint erős szintet hozott csak mi volt a szezon másik 8 hónapjában? mi lesz a következő szezonban? ez az amit sose tud elfelejtetni és ezért is lesz hozva kapus.
De Gea drága na bumm. kit érdekel. nekünk egy csomag szotyiba se kerül. De Gea ellen az szól hogy jó lenne beinteni a Unitednek.
Donnarumma fiatal, jó, 1 év van a szerződésén kvázi apróért jöhet és nem is kell rögtön csak őt játszatni. simán belefér hogy Navas-al megosztják a meccseket, addig megtanul spanyolul ami az olasz után nem lesz nehéz, aztán jövőre fullosan átveszi Navastól, és akkor vele se lett kib*szva.
ha Donnarumma jön az is jó.
ha Navas marad nálam ez az egyedüli kérdőjel.
továbbra sincs bajom vele az év végére megint erős szintet hozott csak mi volt a szezon másik 8 hónapjában? mi lesz a következő szezonban? ez az amit sose tud elfelejtetni és ezért is lesz hozva kapus.
De Gea drága na bumm. kit érdekel. nekünk egy csomag szotyiba se kerül. De Gea ellen az szól hogy jó lenne beinteni a Unitednek.
Donnarumma fiatal, jó, 1 év van a szerződésén kvázi apróért jöhet és nem is kell rögtön csak őt játszatni. simán belefér hogy Navas-al megosztják a meccseket, addig megtanul spanyolul ami az olasz után nem lesz nehéz, aztán jövőre fullosan átveszi Navastól, és akkor vele se lett kib*szva.

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Nehéz kérdés. Navas érdemelne még legalább egy szezont kezdőként. De ez a Real Madrid, a legfelsőbb szint, ha van esély egy 27 éves, fejben érett, top3-as spanyol kapusra akkor azt igenis el kell hozni.
Most itt nem azt kell nézni,hogy mennyire jól fog vele járni a MU, mert ők meg elköltik Fellaini félékre az 50 misiket.
Ha van olyan poszt ahol fejlődhetünk az a kapus, ha van rá lehetőség,hogy jobb legyen a csapat, akkor hozni kell.
A lehető legjobb Real Madrid-ot akarom látni. Hálistennek egész jó irányba halad a keret, jönnek vissza az ígéretes fiatalok, a fölösleget vélhetően komoly pénzekért fogjuk tudni elpasszintani. Remek eddig.
Kapuskérdést kell még gyorsan lezárni, aztán pedig rámenni Bappe haverkára, mert őt el kell hozni. Ha 130 akkor annyi. James+Morata árából ki is jön.
Most itt nem azt kell nézni,hogy mennyire jól fog vele járni a MU, mert ők meg elköltik Fellaini félékre az 50 misiket.

Ha van olyan poszt ahol fejlődhetünk az a kapus, ha van rá lehetőség,hogy jobb legyen a csapat, akkor hozni kell.
A lehető legjobb Real Madrid-ot akarom látni. Hálistennek egész jó irányba halad a keret, jönnek vissza az ígéretes fiatalok, a fölösleget vélhetően komoly pénzekért fogjuk tudni elpasszintani. Remek eddig.
Kapuskérdést kell még gyorsan lezárni, aztán pedig rámenni Bappe haverkára, mert őt el kell hozni. Ha 130 akkor annyi. James+Morata árából ki is jön.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Csak azt sokan elfelejtitek, h azért volt csak 45m mert egy év volt hátra a szerződéséből, most már más a helyzet.KAG írta:Realista24 írta:Látva Navas év végi teljesítményét, őszintén megmondom, hogy nem tudom, mi lenne a jó megoldás.
Nehéz kérdés, nehezebb, mint a BBC esete talán.
Pont ez fogalmazódott meg bennem is.
De Gea is már 27 pár hónapon belül.
Jobb nem lett, mint volt 24 évesen, de kb dupla annyiért tudnánk hozni idén a cikkek alapján.![]()
Egész szezon alatt fújtam én is, hogy Keylort kukázni kell szezon végén, de ő is elég komolyan feljött.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Abban már engem is meggyőztetek hogy DDG nem kell nekünk