Pepe - 3
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Pepe - 3
Hatalmas csalódás. Nem a távozása miatt, ha kevesli az ajánlatot, akkor menjen nyugodtan, ezzel nincsen probléma. Viszont olyat nyilatkozni, amivel pontosan tudja, hogy árt a klub imázsának... érthetetlen. Mit is mondott egyébként korábban? Hogy a Real Madrid az élete, mert mikor mindenhonnan azt lehetett hallani, hogy el kellene tiltani a focitól, akkor a klub kiállt mellette és olyan esélyeket adott neki, melyeket meg sem érdemelt? Ráadásul az a rész, hogy "kiszorult a csapatból", még csak nem is igaz. Ha éppen nem volt sérült, akkor 70-80%-ban játszott. Nem néztem meg, de nem hinném, hogy sokat tévedek.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- ateeemadrid
Csalódás az Ő részéről és a klub részéről is, kár hogy nem tudtak megállapodni. Mondjuk azért a klub sokat tett már érte, azért az összes faszsága után kiállt mellette a Real, szóval inkább úgy érzem, ha tényleg akkora madridista neki kellett volna engedni.
Ettől persze nem lesz kevesebb a szememben, nagyon bírtam mindig is, hiányozni fog.
Ettől persze nem lesz kevesebb a szememben, nagyon bírtam mindig is, hiányozni fog.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Off:
Szép szép amit Pepe lerakott, pláne hogy milyen fontos volt, mint igazolás.
De azért Casillas másik kategória .
ON:
Egyébként sztm túl van ez fújva.
A klub ajánlott neki valamit, neki nem tetszett mert..........így aztán nem állapodtak meg.
Pont.
Sokan írták már, köztük én is....ilyen a popszakma.
- Mindenesetre, gondolom szakmailag ZZ és a csapata tudja, mi nekünk a jó. Gondolom én, mint laikus.
Szóval ha ők nem ragaszkodnak foggal körömmel, akkor lehet elég lesz a Ramos-Nacho-Varane-Vallejo négyes is a kopasznak.
Csak tudják mit akarnak.
Szép szép amit Pepe lerakott, pláne hogy milyen fontos volt, mint igazolás.
De azért Casillas másik kategória .

ON:
Egyébként sztm túl van ez fújva.
A klub ajánlott neki valamit, neki nem tetszett mert..........így aztán nem állapodtak meg.
Pont.
Sokan írták már, köztük én is....ilyen a popszakma.
- Mindenesetre, gondolom szakmailag ZZ és a csapata tudja, mi nekünk a jó. Gondolom én, mint laikus.
Szóval ha ők nem ragaszkodnak foggal körömmel, akkor lehet elég lesz a Ramos-Nacho-Varane-Vallejo négyes is a kopasznak.
Csak tudják mit akarnak.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hogy megérdemelt volna kettőt, tehát szerinted nem kapott ilyen ajánlatot, erre írtam, hogy de, kapott.Anthony írta:És én mit írtam?Realista24 írta:1+1 nálam kettő.
Érdekes ez, Casillas nagy ikonként van elkönyvelve, de közben szép csendben Pepe is megtett és megnyert minden tőle tehetőt.
Szerintem meg ő a legjobb védőnk.
Szerinted igen, szerintem nem. Ezen nem veszünk össze.
Casillas meg a cirka 17+8 évével, had legyen már előrébb a sorban, mint Pepe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
És én mit írtam?Realista24 írta:1+1 nálam kettő.
Érdekes ez, Casillas nagy ikonként van elkönyvelve, de közben szép csendben Pepe is megtett és megnyert minden tőle tehetőt.
Szerintem meg ő a legjobb védőnk.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ezt meg is lehet fordítani. Ha akkora Madridista, akkor miért nem jó neki az 1+1? Ezzel nem fikázni akarom, csak nem értem, hogy miért kell a klubot támadni? Ő érez magában még annyit, hogy stabil kezdő legyen. A klub máshogy gondolkodik, mert Ramos nem kérdés, Varane a jövő, Nacho olyan szintet hoz, hogy ő is verhetné az asztalt a jobb feltételekért, ráadásul jön Valléjo is, aki szintén olyan szinten tolja, mint az idei védőink. Én már csak miatta sem aggódok, hogy mostantól nem lesz Pepe, mert akár kezdőként is el tudnám már most ősztöl képzelni, engem megvett kilóra a Frankfurtban.Anthony írta:10 év madridizmus után megérdemelt volna 2 évet.
Azt viszont nem értem, hogy a PSG hogy jöhet szóba nála, meg alapból a PSGnél Pepe. Ott egy Silva-Marqhinhos-Kimpembe hármas. Ott sem fog sokkal többet játszani, mint nálunk.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
1+1 nálam kettő.Anthony írta:Fizikailag toppon van, védőnél a 34 év nem szokatlan, ja és ő a legjobb védőnk.
10 év madridizmus után megérdemelt volna 2 évet.
Casillasnak ma is fizetjük a pénzét, Coentraonak is fogjuk állni a bérét a portugáloknál.
Pepével itt kéne megegyezni a Real Madridban.
Casillast meg Pepét összevetni fölösleges.
Coentraónak élő szerződése van, amivel nem tudunk mit kezdeni.
Nem ő a legjobb védőnk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Fizikailag toppon van, védőnél a 34 év nem szokatlan, ja és ő a legjobb védőnk.
Casillasnak ma is fizetjük a pénzét, Coentraonak is fogjuk állni a bérét a portugáloknál.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Real vezetőségét meglepte és elszomorítja Pepe nyilatkozata.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Meg azert lehet fordulat, CR kepes elintezni, egyik legjobb baratja, nem csak Madridban, hanem a maganeletben is. Nem sok eselyt latok ra, mert mar elkoszont, kb hivatalos, de hatha..
nagyon megszerettem, ugyanolyan hozzallasa volt, mint Arbeloanak. Az ilyen alazatos, eros, neha agressziv de csupasziv jatekosokat nagyon szeretem. Hianyozni fog...

Tényleg sajnálatos, hogy így távozik, 10 év után... Érthetetlen, hogy miért nem fogadta el a hosszabbítást.
kb ennyi a lényeg.LMiki írta:Sajnálom Pepet mert sajnálom, de irreális elvárásai vannak 34 évesen. Miért nem lehet ezt érett fejjel átgondolni es méltón búcsúzni
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
hadd játszon Nacho isH.E.H.E. írta:ezesetben csak elhoznám csiágu szilvát padra

brazilokat mostanság hanyagoljuk inkább
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Vezér volt,kár hogy így távozik búcsú nélkül.top 3-5 volt konstans évekig.
Legjobb szerintem tavaly volt, legnagyobb flopja meg a dortmund elleni 4-1.
Az meg,hogy a világ nem értékeli sajnos nagyban a taposásnak köszönhető.De jobb volt mint ezek a túlfújt csiágó szilvák sokkal.
Sok sikert neki.
Legjobb szerintem tavaly volt, legnagyobb flopja meg a dortmund elleni 4-1.
Az meg,hogy a világ nem értékeli sajnos nagyban a taposásnak köszönhető.De jobb volt mint ezek a túlfújt csiágó szilvák sokkal.
Sok sikert neki.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
H.E.H.E. írta:ezesetben csak elhoznám csiágu szilvát padra

Te még Carlos Albertot is beizzítanád.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2017. június 6., kedd 19:41-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ezesetben csak elhoznám csiágu szilvát padra

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
nagyon úgy néz ki. de én még elnézném a mu-ban is.
A pótlásáról (Vallejo érkezésétől függetlenül) gondoskodni kell, mert idén pont a védelem közepén fogytunk el legjobban. A Varane-Ramos páros szerintem idén nagyon nem volt acélos, Pepevel biztosabb volt Ramos is, sőt, talán még Nachoval is stabillabb volt alapvetően a védelem.
Pepe hova megy végül, PSG?
Pepe hova megy végül, PSG?
végülisRealista24 írta:Vedelem vagy védelem, nem mindegy?![]()

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, BBenőkém, vagy megtanulsz fórumozni vagy mindent keményen törölni fogok most már. Meguntalak.
Ronci, Tóni, Pepsi, kilométeres angol szövegek, nem a dedóban vagyunk. Puffoghatsz, csak értelme nem lesz.
Ronci, Tóni, Pepsi, kilométeres angol szövegek, nem a dedóban vagyunk. Puffoghatsz, csak értelme nem lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
lestat írta:Nekem hiányozni fog az öreg. 10év rengeteg idő.
Az egyik legjobb vèdő lett belőle pedig nagyon mélyről jött vissza. Alázatos odaadó védő aki tényleg mindig mindent megtett a pályán. Nem emlékszem flegmázásra vagy hisztikre tőle a pályán.
Kár hogy nemtudtak megegyezni. De ilyen a profik világa.
Én személy szerint köszönök mindent Pepe!
![]()
Szívemből szóltál.

Beállok a sorba én is, gracias