Ezt mar annyian irtatok. De erre mi a bizonyitek? Nem csak egyszeruen CR a peldakepe?KAG írta:Hatalmas Realos a srác.
El nem tudom képzelni, hogy ne hozzánk jöjjön, ha nem akarnánk.

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. június 6., kedd 20:12
Ezt mar annyian irtatok. De erre mi a bizonyitek? Nem csak egyszeruen CR a peldakepe?KAG írta:Hatalmas Realos a srác.
El nem tudom képzelni, hogy ne hozzánk jöjjön, ha nem akarnánk.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 6., kedd 20:02
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 6., kedd 19:58
nyilván irreális elvárás.De ki az?
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. június 6., kedd 19:49
De ki az?össze se hasonlítható az olyan kaliberrel, mint amit ronaldo képviselt a pályán...
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 6., kedd 19:25
hamesszel nem fejben és szívben van baj, egyszerűen genetikailag kevesebbet kapott a szülőktől, mint amire szükség lenne...Maradjunk annyiban, hogy egy Jamest sokkal többre tartok, ő tényleg egy győztes típus és nagy kár, hogy nem lett meg a helye a csapatban, mert mondhat bárki bármit nagyon jó focista az emberünk, idén is hiába padozott voltak bőven kulcsmozzanatai.
word.Elment a KHÖD, meg lehet nézni hol tartunk.
HozzászólásSzerző: ferni » 2017. június 6., kedd 19:19
Konkrétan utolsó fordulóban, ha verik a Laziot meg van a 3. Hely.KAG írta:Napoliban is 1x kellett igazán, amikor a BL-csoportért mentek.
Ott is kihagyott 1 vagy 2 ajtóablak helyzetet.
Nagy tétnél lehúzza a redőnyt a faszi még akkor is, ha kapu elé kerül.
Többségében meg csak szimplán szar, mint most ellenünk.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 6., kedd 17:57
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. június 6., kedd 17:24
Süti írta:Lehet én is az oroszlán bajszát fogom húzogatni, és eltesznek a magánzárka egy sötét üregébe,rashidm írta:
Meg ha nem lenne fejben gyenge. Milyen meccseket eldöntő gólok voltak? Olaszban? Ok. De Bl, Vb, stb?
Neki sosem felejtem el azokat az üreskapus kapufákat a barca/lyon ellen. A vb-n külön kabaré videót lehetne csinálni belőle.de a mi 9-esünk milyen meccseket eldöntő gólokkal szolgált idén? Kiélezett helyzetben, fontos meccsen. Ha már a fejben gyenge dolgot előhozzuk. Mert amíg az egyik iszonyat mennyiségű disrespectet kap, a másiknak kis túlzással személyi kultusza van.
![]()
Nyilván világklasszis sose volt, sose lesz, de ezt a nagy utálatot én se értem. Hagyott már ki ajtó ablak helyzetet mindenki. Pipita amíg ittvolt szerintem mindig próbálta a legjobbját hozni, kevés volt, elment, ennyi. Nekem nem rémlik sose, hogy úgy nyilatkozott volna rólunk, amivel kiérdemelte volna ezt az utálatot. De javítsatok ki ha tévedek.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. június 6., kedd 17:06
Lehet én is az oroszlán bajszát fogom húzogatni, és eltesznek a magánzárka egy sötét üregébe,rashidm írta:
Meg ha nem lenne fejben gyenge. Milyen meccseket eldöntő gólok voltak? Olaszban? Ok. De Bl, Vb, stb?
Neki sosem felejtem el azokat az üreskapus kapufákat a barca/lyon ellen. A vb-n külön kabaré videót lehetne csinálni belőle.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 6., kedd 16:17
tiltsátok ki ezt az embert a fórumról.ikarus93 írta:Ha le tudna fogyni, akkor gyilkos csatár lenne, mint R9.Solari írta:Amugy meg pont nem. Nagy csapatoknak is rugott golt (meccseket eldontot, ahogy iden is) csak zsigeri gyuloletbol muszaj orbitalis faszsagokat irni. Meg kell nezni az idei mutatojat is. Posztjahoz kepest jo passzpontossaggal rendelkezett, es kulcspasszok tekinteteben se panaszkodhat, esHa nem lenne ekkora kover diszno akkor meg jobb is lehetett volna az idei statisztikaja mert rendre kifulladt a 2.felido kozepen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 6., kedd 15:55
Sosem volt többre képes, vékonyan is egy középszer volt, most is az.Solari írta:Amugy meg pont nem. Nagy csapatoknak is rugott golt (meccseket eldontot, ahogy iden is) csak zsigeri gyuloletbol muszaj orbitalis faszsagokat irni. Meg kell nezni az idei mutatojat is. Posztjahoz kepest jo passzpontossaggal rendelkezett, es kulcspasszok tekinteteben se panaszkodhat, esHa nem lenne ekkora kover diszno akkor meg jobb is lehetett volna az idei statisztikaja mert rendre kifulladt a 2.felido kozepen.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 6., kedd 15:50
Meg ha nem lenne fejben gyenge. Milyen meccseket eldöntő gólok voltak? Olaszban? Ok. De Bl, Vb, stb?ikarus93 írta:Ha le tudna fogyni, akkor gyilkos csatár lenne, mint R9.Solari írta:Amugy meg pont nem. Nagy csapatoknak is rugott golt (meccseket eldontot, ahogy iden is) csak zsigeri gyuloletbol muszaj orbitalis faszsagokat irni. Meg kell nezni az idei mutatojat is. Posztjahoz kepest jo passzpontossaggal rendelkezett, es kulcspasszok tekinteteben se panaszkodhat, esHa nem lenne ekkora kover diszno akkor meg jobb is lehetett volna az idei statisztikaja mert rendre kifulladt a 2.felido kozepen.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. június 6., kedd 15:42
Ha le tudna fogyni, akkor gyilkos csatár lenne, mint R9.Solari írta:Amugy meg pont nem. Nagy csapatoknak is rugott golt (meccseket eldontot, ahogy iden is) csak zsigeri gyuloletbol muszaj orbitalis faszsagokat irni. Meg kell nezni az idei mutatojat is. Posztjahoz kepest jo passzpontossaggal rendelkezett, es kulcspasszok tekinteteben se panaszkodhat, esHa nem lenne ekkora kover diszno akkor meg jobb is lehetett volna az idei statisztikaja mert rendre kifulladt a 2.felido kozepen.
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. június 6., kedd 15:20
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 6., kedd 15:04
Jajj, ezen jót nevettem.realistahuni írta:G
On
Dzá
Ló
I
Gvá
Jin
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 6., kedd 14:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. június 3., szombat 23:08
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. június 3., szombat 23:04
realistahuni írta:G
On
Dzá
Ló
I
Gvá
Jin
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. június 2., péntek 20:41
Ők tudják, hogy 30 éves.KAG írta:Amúgy ebbe minek megy bele akárki is eladóként?!
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem