Premier League
Re: Premier League
és szerinted nem is fog venni? eleve szélsővédőkből áll szarul nem középen. bár ott is lehetne kit venni. most hogy a pool elvesztette a játszmát a dijk bizniszben.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Kozepsovedoi es vedekezo kozeppalyasai meg mindig nincsenek Pepnek es azok nelkul nem sokra fog menni europaban, de lehet, h meg a PL-ben sem.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
hát ennek az üzletnek több értelme volt, mint a de geát 75 millióért.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Közben Ederson hivatalos a Citynél, 34.7 millió font.
szerintem akiktől megakar válni az a lista már ismert. ha innen még valaki megy az nem guardiola miatt lesz. szerintem iheanachotól sem akar feltétlen megválni egyszerűen van rá kereslet és ott van neki jesus és aguero is. amíg nem volt jesus addig a nigériai játszott.
a wham egy 30+ milliós ajánlattal kopogtatott elvileg érte.
a wham egy 30+ milliós ajánlattal kopogtatott elvileg érte.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Várjál még csak a fél csapatot küldte el, de ki mondta hogy már be is fejezte ez irányú tevékenységét?
De így jár aki Nolitokat igazol.

De így jár aki Nolitokat igazol.
sok a távozó előlről is nem csak a védelemben.
nolito, navas és iheanacho is menni fog. ha akarnak valamit BL-ben akkor kell a mély keret és persze a minőséget sem navas és nolito képviseli. inkább alexis.
nolito, navas és iheanacho is menni fog. ha akarnak valamit BL-ben akkor kell a mély keret és persze a minőséget sem navas és nolito képviseli. inkább alexis.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Guardiolának mi a tökömnek ennyi tkp?
Szerintem csak verik fel az árát, a bayern meg idén el fog kattanni és megveszik drágán.
Szerintem csak verik fel az árát, a bayern meg idén el fog kattanni és megveszik drágán.
Nem illik.
poolnál úgy néz ki nem jön össze a salah biznisz és most a sportingos gelson martinst célozzák meg.
alexis sanchez city-be igazolása meg a fogadóirodáknál a legvalószínűbb.
alexis sanchez city-be igazolása meg a fogadóirodáknál a legvalószínűbb.
Pool bocsánatot kért Southampton-től és nem igazolják le van Dijk et.
És elvileg a Salah üzlet is besült
És elvileg a Salah üzlet is besült

-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Salah a kezdőbe jönne, Mané menne át a balosra, Cou pedig irányítani a kp-ra. De folyamatos rotálás is lenne, pl. Keita is irányítót szokott nyomni. Majd meglátjuk mi lesz ezekből

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Salah vajon a kezdőbe érkezik, nem tudod? Mert az reményeim szerint azt jelentené, hogy Coutinho a következő szezontól kicsit mélyebben fog játszani, mint az utolsó fordulókban. Baromira örülnék neki, szerintem ott tudna igazán kiteljesedni, és azok a meccsek, plusz az igazolások alapján simán el tudom képzelni, hogy Klopp is így látja.sucre írta:...
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
van Dijk-kel lényegében megállapodtunk, ő a chelsea-city kettős közül minket választott (vagyis Kloppot). Soton feljelentett minket, mert savanyú a szőlő, hogy sorba a 3. éve a legjobbjukat hozzuk el
(egyébként az az ürügy, hogy a klub tudta nélkül tárgyaltunk vele. szerintem sokkal inkább az, hogy ő kloppot választotta, és így mind a city, mind a chelsea lemondott róla) 60 millió font körüli lesz az ára, heti 200 ezres fizu. nem semmi, de pl. csak a tv-s jogdíjakból kaptunk ebben az évben 150 milliót, fontban.
Májusban volt róla szó, hogy 200 körül fogunk költeni, akár nettóban is. Na most akik közel állnak elvileg az Salah, van Dijk ez kapásból 90 m, Naby Keita is inkább jön mint nem, ő is 50. Jön még egy balbunkó, meg szerintem egy csatár.

Májusban volt róla szó, hogy 200 körül fogunk költeni, akár nettóban is. Na most akik közel állnak elvileg az Salah, van Dijk ez kapásból 90 m, Naby Keita is inkább jön mint nem, ő is 50. Jön még egy balbunkó, meg szerintem egy csatár.
igaz. talált egy gólt az FA kupában is. de PL-ben nincs gólja.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Hogyne lőtt volna. BVB ellen never forgetBBeno írta:ingyen volt. ez wengernek már elég. most fog nyáron elmenni az egyik korábbi klasszis igazolása. yaya sanogo. 4 évet volt ott. ha jól tudom egyetlen tétmeccsen sem lőtt gólt.

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
ingyen volt. ez wengernek már elég. most fog nyáron elmenni az egyik korábbi klasszis igazolása. yaya sanogo. 4 évet volt ott. ha jól tudom egyetlen tétmeccsen sem lőtt gólt.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Elsőre a jó édes anyukájátsoadroli írta:Kolasinac -> Arsenal
jól járnak vele? azt tudom hogy benne volt idén a bundesliga év csapatában, szóval olyan rossz nem lehet

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
lukaku elmondta hogy nem marad az evertonban.
szerintem jobban járna a MU vele mint moratával. ő inkább menjen a chelseabe csak onnan meg costa nem megy el hála az atma bannak.
még szerintem a pool bejelentkezhet érte de nem tudom kloppnak erőcsatár kell-e.
szerintem jobban járna a MU vele mint moratával. ő inkább menjen a chelseabe csak onnan meg costa nem megy el hála az atma bannak.
még szerintem a pool bejelentkezhet érte de nem tudom kloppnak erőcsatár kell-e.
Rossz helyen kérdezedsoadroli írta:Kolasinac -> Arsenal
jól járnak vele? azt tudom hogy benne volt idén a bundesliga év csapatában, szóval olyan rossz nem lehet

Ő vele ütközött Jesé, mikor szétment a térde, emiatt sokaknak rossz emlékük van róla, de legalább a VBn utána szerzett is egy öngólt

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Kolasinac -> Arsenal