Premier League
Re: Premier League
ingyen volt. ez wengernek már elég. most fog nyáron elmenni az egyik korábbi klasszis igazolása. yaya sanogo. 4 évet volt ott. ha jól tudom egyetlen tétmeccsen sem lőtt gólt.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Elsőre a jó édes anyukájátsoadroli írta:Kolasinac -> Arsenal
jól járnak vele? azt tudom hogy benne volt idén a bundesliga év csapatában, szóval olyan rossz nem lehet

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
lukaku elmondta hogy nem marad az evertonban.
szerintem jobban járna a MU vele mint moratával. ő inkább menjen a chelseabe csak onnan meg costa nem megy el hála az atma bannak.
még szerintem a pool bejelentkezhet érte de nem tudom kloppnak erőcsatár kell-e.
szerintem jobban járna a MU vele mint moratával. ő inkább menjen a chelseabe csak onnan meg costa nem megy el hála az atma bannak.
még szerintem a pool bejelentkezhet érte de nem tudom kloppnak erőcsatár kell-e.
Rossz helyen kérdezedsoadroli írta:Kolasinac -> Arsenal
jól járnak vele? azt tudom hogy benne volt idén a bundesliga év csapatában, szóval olyan rossz nem lehet

Ő vele ütközött Jesé, mikor szétment a térde, emiatt sokaknak rossz emlékük van róla, de legalább a VBn utána szerzett is egy öngólt

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Kolasinac -> Arsenal

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nekemolyan rémlik, hogy anno Zizut is akarták.BBeno írta:közben megtaláltam wenger "almost signed" kezdőjétmeg majd Wenger elmondhassa hogy ő akarta![]()
Ő még azért beférne..

közben megtaláltam wenger "almost signed" kezdőjétmeg majd Wenger elmondhassa hogy ő akarta

elvileg clichy megy oda.Remy írta:Egy jó Musacchio - Ricardo Rodríguez pakk kellett volna nekik. Viszonylag olcsón hozható lett volna mindkettő. Milan jól is jár/járt velük.
la gazetta szerint a perisic 52 millióért megy a MU-ba.

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Poolnak kb 1kapus 1kh 1bhv 1center és legalább 3-4 bármikor bevethető csere kell. nem volt európai focijuk ezért nagyon lecsonkította Klopp a keretet ezt most vissza kell építeni. meg el kéne dönteni hogy Origivel mi legyen mert egyenlőre semmi. Sturridget elpasszolni a nyáron és mivel angol még pénzt is kapnak érte. Kloppnak lesz dolga rendesen.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Ha lenne eszük, akkor Morata, Casillas, Pepe, és mehet a bugi...CS0ki írta:Az a baj a Pool-lal, hogy nincs egy igazi fasza gólvágójuk, csak csatárszerűek vannak. Jól néz ki, hogy 4-5 játékosuk is 10 gól körül lehet, de nem ártana egy minőségi center, aki szállítja azt a 25-30 gólt stabilan. Mellé lehet ökörködni a többieknek. Meg persze a védelem, kezdve a kapussal...

Szégyen a kukás, de hasznos.
Az a baj a Pool-lal, hogy nincs egy igazi fasza gólvágójuk, csak csatárszerűek vannak. Jól néz ki, hogy 4-5 játékosuk is 10 gól körül lehet, de nem ártana egy minőségi center, aki szállítja azt a 25-30 gólt stabilan. Mellé lehet ökörködni a többieknek. Meg persze a védelem, kezdve a kapussal...
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
reméljük feltámad a Milan, nagyon hiányoznak európából.Remy írta:Egy jó Musacchio - Ricardo Rodríguez pakk kellett volna nekik. Viszonylag olcsón hozható lett volna mindkettő. Milan jól is jár/járt velük.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egy jó Musacchio - Ricardo Rodríguez pakk kellett volna nekik. Viszonylag olcsón hozható lett volna mindkettő. Milan jól is jár/járt velük.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- RaúlCF
kb 50 körül lesz és bármelyik nagy csapatba alap kezdő lesz. mindegyikkel szóba is hozzák minden alkalommal.
az a van dijk mocsok jó védő. 50 millió alatt szerintem nem elhozható.
- RaúlCF
védelmük az gyalázatos viszont előre se sincs semmi értékelhető mélységük. Salah hozott egy jó szezont, illene is a Poolba, abszolút nem hülyeség. ma Van Dijkot rebesgették hogy a Pool vezet érte az meg nem lenne rossz, simán az egyik legjobb a plben.Berti írta:Salah? Minek? Mane tök jó szezont hozott le. Vagy Coutinhot be akarja hozni középpályára?
Inkább azt a bűnszar védelmet oldanák meg és Milnert engednék vissza középpályára.
szerk. közben az olaszok azt mondják hogy Personal terms agreed with Salah. már csak a Romával kell lezsírozniuk.
Salah? Minek? Mane tök jó szezont hozott le. Vagy Coutinhot be akarja hozni középpályára?
Inkább azt a bűnszar védelmet oldanák meg és Milnert engednék vissza középpályára.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csúnya szar Real tönkrevágta a piacot. Már a noname kapusok is 40 misibe kerülnek.
Így már amúgy érthető, hogy De Gea-t nem akarják olcsón elengedni.
Na mindegy... Pep megmondta, akkor az úgyis van.
Pool elvileg közel van Salah leigazolásához. Ő is 40 misi körül lesz. Elképesztőek ezek az árak. Nem rossz player, egy top csapatban 12-13. embernek jó lenne. Bár az ára elég komoly.

Na mindegy... Pep megmondta, akkor az úgyis van.

Pool elvileg közel van Salah leigazolásához. Ő is 40 misi körül lesz. Elképesztőek ezek az árak. Nem rossz player, egy top csapatban 12-13. embernek jó lenne. Bár az ára elég komoly.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots