Mennyei futball
- JustoVillar
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
- Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff
Re: Mennyei futball
Kleinheisler? Holmann? Két jó meccsük volt, nehogy elájuljunk tőlük. Lehet jók lesznek, de ennyi alapján nem lehet semmit mondani Róluk.
Salzburgról meg annyit, hogy a Red Bull tolja beléjük a pénzt, persze hogy jók. Monizról nekem az a véleményem, hogy focizni nem tudta megtanítani a játékosokat, de küzdeni meg futni tudnak. Horváth Ferenc detto.
Salzburgról meg annyit, hogy a Red Bull tolja beléjük a pénzt, persze hogy jók. Monizról nekem az a véleményem, hogy focizni nem tudta megtanítani a játékosokat, de küzdeni meg futni tudnak. Horváth Ferenc detto.
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Pont ellenkezőleg. A magyar szakma nézi őt le. Ugyanúgy ahogy Sousát is lenézték és ahogy a külföldi edzőket lenézik. A magyar edzők azt hiszik magukról, hogy okosak és remekül csinálják a dolgukat. Pedig nem. A külföldi edzőknél van a tudás amit idehoznak nekünk, hogy segítsenek a magyar futball fellendülésében, de a edzőtársaság ebből nem kér. Elutasítás van. Egy külföldi edző nem lehet okosabb a magyar edzőnél.Wertz írta:Én magyar szinten jó edzőnek tartom, de azért nem kell annyira szopkodni, mint ahogy azt a média és a fradisták teszik. Majd, ha bajnok lesz és a BLbe is betud jutni ,akkor lehet ennyire dicsérni
Ahogy mondod. Hatalmas eredmény.Wertz írta:Ja persze, alkalmazták, ifi- meg segédedzőként. Hatalmas eredmény
Kovács Istvánhoz nem kívánok többet hozzászólni. A többiek látják amit látnak, Te nem látod. Sajnálom.Wertz írta:A legtehetségesebb magyar játékos jelzőtől messze van. Még a Vidiben is van nála jobb fiatal játékos, Kleinheisler
Szívesen belemennék ebbe a tehetségek kinevelése meg az akadémiák minősége dologba, de akkor holnap se végeznénk.Wertz írta:Már hogyne lenne idő függvénye a dolog. Ez a fajta gondolkodás tette tönkre annak idején a sikeres Bozsik-programot is. Megszüntették az egészet 1-2 év után, mert nem hozott azonnal változást. Aztán a program által felfedezett fiatalok jó pár év múlva bronzérmesek lettek utánpótlástornákon
Viszont ettől függetlenül még lehet, hogy sikertelenek lesznek az akadémiák
-
BBarni
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Most is azok!Felemelte a Salzburgot? Már előtte is az osztrákok legjobb csapata volt a Salzburg
Jah nem.
Mikor fog oda eljutni magyar edző erre válaszolj!Ja persze, alkalmazták, ifi- meg segédedzőként. Hatalmas eredmény
Nah ez meg tényleg az tudatlanság tetőfoka!Ebben mi a nagy eredmény? Ráadásul még el is küldték az osztrákok
Olvasnál legalább után,ő jött el onnan, mert beleszóltak a dolgaiba, hogy mit, hogy csináljon!
Talán mert a Fradisták és a média jobban belelátnak a dolgokba?de azért nem kell annyira szopkodni, mint ahogy azt a média és a fradisták teszik. Majd, ha bajnok lesz és a BLbe is betud jutni ,akkor lehet ennyire dicsérni
De mindegy hagyjuk megjött Wertz a MB1,PL,Bundesliga,SeriaA szakértő!
Kiskokó: az a gyerek még nem is mutált, nehéz őt komolyan venni
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az a baj, hogy kiskokóról a trollfoci miatt mindenkiben az van meg, hogy kiskölyök, pedig ugye már a 22. évében jár.
nyilván még mindig fiatal, de nagyjából ennyi idősen már dzsudzsák a psv-hez ment, szalai a castillából a mainzhoz, juhász ment az anderlechthez, huszti is lépett külföldre, biztosan lehetne még sorolni.
legkésőbb a szezon végén el kell húzzon valahova, ha tényleg a "legtehetségesebb magyar játékos".
egyébként én a holman srácban többet látok.
nyilván még mindig fiatal, de nagyjából ennyi idősen már dzsudzsák a psv-hez ment, szalai a castillából a mainzhoz, juhász ment az anderlechthez, huszti is lépett külföldre, biztosan lehetne még sorolni.
legkésőbb a szezon végén el kell húzzon valahova, ha tényleg a "legtehetségesebb magyar játékos".
egyébként én a holman srácban többet látok.
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Nem tudom mit nézel...A legtehetségesebb magyar játékos jelzőtől messze van. Még a Vidiben is van nála jobb fiatal játékos, Kleinheisler
Felemelte a Salzburgot? Már előtte is az osztrákok legjobb csapata volt a SalzburgCasso írta:Ez ritka nagy öngól volt. A csákó gyakorlatilag felemelte a Salzburgot akik azóta már stabilan Ausztria legjobb csapata.
Ja persze, alkalmazták, ifi- meg segédedzőként. Hatalmas eredményBBarni írta:Biztos tiszta véletlen, hogy a Tottenham,a Hamburg,a PSV is alkalmazta, de szólj Pintéréknek nosza hátha őket is szívesen látják!![]()
Ebben mi a nagy eredmény? Ráadásul még el is küldték az osztrákokFerencváros írta:Osztrák bajnok és kupagyőztes, illetve Európa Ligába juttatta a Salzburgot.
Én magyar szinten jó edzőnek tartom, de azért nem kell annyira szopkodni, mint ahogy azt a média és a fradisták teszik. Majd, ha bajnok lesz és a BLbe is betud jutni ,akkor lehet ennyire dicsérni
A legtehetségesebb magyar játékos jelzőtől messze van. Még a Vidiben is van nála jobb fiatal játékos, KleinheislerCasso írta:Magyar viszonylatban Kovács igenis tehetséges és jó játékos. Sousa nem véletlenül mondta rá, hogy MO legtehetségesebb játékosa.
Már hogyne lenne idő függvénye a dolog. Ez a fajta gondolkodás tette tönkre annak idején a sikeres Bozsik-programot is. Megszüntették az egészet 1-2 év után, mert nem hozott azonnal változást. Aztán a program által felfedezett fiatalok jó pár év múlva bronzérmesek lettek utánpótlástornákonCasso írta:Nem idő függvénye a dolog. A magyar szakértelem egyszerűen nem képes arra, hogy tehetségeket kineveljen.
Viszont ettől függetlenül még lehet, hogy sikertelenek lesznek az akadémiák
-
BBarni
+1Ez ritka nagy öngól volt. A csákó gyakorlatilag felemelte a Salzburgot akik azóta már stabilan Ausztria legjobb csapata. Nem vagyok fradi drukker sose voltam. De tény, hogy tud valamit az ürge. Szerintem a taktikai részéhez a játéknak nem konyít annyit. Beszéltem egy fradi drukker sráccal ő mondta, hogy csak annyi baj van vele, hogy néha túltaktikázza magát. Nem találja a helyes felállást. Kísérletezik. De később ebből lesz majd a siker. Ő legalább csinál valamit.
Tény, hogy Moniznak van még mit fejlődnie a taktika terén, sokszor ahogy írta Casso túlkombinálja a dolgokat, de bőven van ideje még fejlődni ebben is!
Motiválás,képességfejlesztés terén meg nemhogy az mb1-ben, de Európában is ott van a top-ban!Elég csak megnézni a fiatalokkal készült videót!
Magyar viszonylatban Kovács igenis tehetséges és jó játékos. Ugyanakkor fiatal korából adódóan még tapasztalatlan szegény. Sousa nem véletlenül mondta rá, hogy MO legtehetségesebb játékosa. Én azért adok az ő szavára. Meg amit látok az tetszik. Kellemes a szemnek a játéka. Nem úgy mint a a többieké akik ívelgetnek meg föl rúgják a labdát az égbe.Wertz írta:Kovács tehetséges? A magyar posványból nem tud kitűnni, úgy hogy már 22 éves lesz ebben a szezonban. Az eddigi 2 válogatott meccséről meg ne is beszéljünk
Nem idő függvénye a dolog. A magyar szakértelem egyszerűen nem képes arra, hogy tehetségeket kineveljen. (Nagyon ritka az amikor sikerül) Aki tehetséges az gyorsan menjen innen minél messzebbre, mert nagyobb az esélye arra, hogy befut.Wertz írta:Az akadémiáktól nem lehet elvárni, hogy megalapításuk után rögtön elkezdjék kitermelni a tehetségeket. Minden utánpótlás fejlesztésnek kell egy bizonyos kifutási idő
Ez ritka nagy öngól volt. A csákó gyakorlatilag felemelte a Salzburgot akik azóta már stabilan Ausztria legjobb csapata. Nem vagyok fradi drukker sose voltam. De tény, hogy tud valamit az ürge. Szerintem a taktikai részéhez a játéknak nem konyít annyit. Beszéltem egy fradi drukker sráccal ő mondta, hogy csak annyi baj van vele, hogy néha túltaktikázza magát. Nem találja a helyes felállást. Kísérletezik. De később ebből lesz majd a siker. Ő legalább csinál valamit.Wertz írta:Messze jobb edző ettől a kettőtől? Ért el valamit edzőként, ami miatt jobbnak lehetne nevezni náluk? Nem
Egerváriról inkább nem mondok semmit. Megvolt a véleményem róla amikor kinevezték és ez azóta nem változott semmit.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
most beszlél(t) egy sportorvos a digin a reggeli start-ban, mondta, hogy összedobott egy anyagot, amiben benne van sok minden (alázatról, étrendekről, meg egyéb dolgokról) és beajánlotta az akadémiákhoz, hogy ne csak azt tanítsák már a gyerekeknek, hogyan kell dekázni.
azt a választ kapta, hogy jó-jó, de nincs ilyenekre keret.
na meg is találtam.
érdemes lecsekkolni.
azt a választ kapta, hogy jó-jó, de nincs ilyenekre keret.
na meg is találtam.
érdemes lecsekkolni.
-
BBarni
Osztrák bajnok és kupagyőztes ahoyg ár írták
Már tudom is a választ..."öh izé olyan kerettel Pintér is az lenne" jah tavaly mégsem lett bajnok a Salzburg
Biztos tiszta véletlen, hogy a Tottenham,a Hamburg,a PSV is alkalmazta, de szólj Pintéréknek nosza hátha őket is szívesen látják!
Tiszta mintha ha valamelyik irigy magyar edzővel beszélgetnék!
Már tudom is a választ..."öh izé olyan kerettel Pintér is az lenne" jah tavaly mégsem lett bajnok a Salzburg
Biztos tiszta véletlen, hogy a Tottenham,a Hamburg,a PSV is alkalmazta, de szólj Pintéréknek nosza hátha őket is szívesen látják!
Tiszta mintha ha valamelyik irigy magyar edzővel beszélgetnék!
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Osztrák bajnok és kupagyőztes, illetve Európa Ligába juttatta a Salzburgot. A mi zseni edzőink pedig...hát láttuk a mostani nemzetközi szereplést.Wertz írta:Messze jobb edző ettől a kettőtől? Ért el valamit edzőként, ami miatt jobbnak lehetne nevezni náluk? NemBBarni írta:
Messze jobb edző ettől a kettőtől? Ért el valamit edzőként, ami miatt jobbnak lehetne nevezni náluk? NemBBarni írta:A tudása is messze jobb mindegyik magyar edzőnél, azért egy Kondás-Pintér?![]()
-
BBarni
Nézted végig a meccseket?
A vidi ellen Otten hibája döntő volt, de utána Tuyp 3 100% helyzetet szabott el, a loki ellen gondolom nem is kell mondanom,elég csak Besic,Valpoort és Holman helyzetére gondolni!A loki ellen tény ritka azzal játszottunk, van ilyen!
A győrt és az MTK-t viszont lenyomtuk, utóbbit simán előbbit pedig a vidinek nem sikerült!
A tudása is messze jobb mindegyik magyar edzőnél, azért egy Kondás-Pintér?
Rossi és Gomes vagy Sousa viszont lehet, hogy jobb nála taktikában ezt nem tudom!
Azt viszont észrevettem hogyha a Fradi kikap akkor megy a fika Moniznak rendesen ha viszont nyer a csapat akkor meg olyan kuss van általában mindenhol!
A vidi ellen Otten hibája döntő volt, de utána Tuyp 3 100% helyzetet szabott el, a loki ellen gondolom nem is kell mondanom,elég csak Besic,Valpoort és Holman helyzetére gondolni!A loki ellen tény ritka azzal játszottunk, van ilyen!
A győrt és az MTK-t viszont lenyomtuk, utóbbit simán előbbit pedig a vidinek nem sikerült!
A tudása is messze jobb mindegyik magyar edzőnél, azért egy Kondás-Pintér?
Rossi és Gomes vagy Sousa viszont lehet, hogy jobb nála taktikában ezt nem tudom!
Azt viszont észrevettem hogyha a Fradi kikap akkor megy a fika Moniznak rendesen ha viszont nyer a csapat akkor meg olyan kuss van általában mindenhol!
Ezt be is kéne bizonyítani!Csak ez még nem teszi Egervárinál különbbé, mert ő is jobb edző ettől a kettőtől
Ezt nevezik kiforgatásnak. Direkt írsz 2 olyan nevet, akik még az NB1be is kevesekBBarni írta:Tiszta Bognár meg Prukner szint, Döméről ne is beszéljünk, neki Monzi a cipőjét nem viheti!
Bognártól és Dömétől persze, hogy jobb edző. Csak ez még nem teszi Egervárinál különbbé, mert ő is jobb edző ettől a kettőtől
Nem lehet összehasonlítani, mert Moniz keze között olyan anyag van, amit előtte egy edző se kapott meg. Igaz, hogy hozzátartozik, hogy sokat jelentett ezeknek a játékosok leigazolásában Ricardo személye. A mentalitása minden bizonnyal jobb bármelyik itthoni edzőénél. A tudása már annyira nem biztos. Elég simán kikapott a két nagyágyútól a Fradi.BBarni írta:Nem, tényleg!Hagyjuk már ezt a Monizt. Az elmúlt egy évben nem bizonyította, hogy különb lenne a többi NB1es edzőtől![]()
Tiszta Bognár meg Prukner szint, Döméről ne is beszéljünk, neki Monzi a cipőjét nem viheti!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
BBarni
Nem, tényleg!Hagyjuk már ezt a Monizt. Az elmúlt egy évben nem bizonyította, hogy különb lenne a többi NB1es edzőtől
Tiszta Bognár meg Prukner szint, Döméről ne is beszéljünk, neki Monzi a cipőjét nem viheti!
Az akadémiáktól nem lehet elvárni, hogy megalapításuk után rögtön elkezdjék kitermelni a tehetségeket. Minden utánpótlás fejlesztésnek kell egy bizonyos kifutási időFerencváros írta:Azt nem értem, hogy 7-8 éve működnek az akadémiák, de öt játékost nem tudok felsorolni, akiből lett valaki, vagy még lehet. Valami nagyon el van cseszve, bár ezt tudjuk egy ideje.
Kovács tehetséges? A magyar posványból nem tud kitűnni, úgy hogy már 22 éves lesz ebben a szezonban. Az eddigi 2 válogatott meccséről meg ne is beszéljünkCasso írta: a tehetséges játékosokat beépíteni a válogatottba( pl. Kovács István
Hagyjuk már ezt a Monizt. Az elmúlt egy évben nem bizonyította, hogy különb lenne a többi NB1es edzőtőlCasso írta:Egy Moniz típusú edző kellene a válogatott élére.
Két szó: Edzők és az edzés.Ferencváros írta:Azt nem értem, hogy 7-8 éve működnek az akadémiák, de öt játékost nem tudok felsorolni, akiből lett valaki, vagy még lehet. Valami nagyon el van cseszve, bár ezt tudjuk egy ideje.
A külföldiekből tényleg lehet valaki ebben igazad van. Szalai is csak úgy lett valaki, hogy hamar lelépett innen. A külföldön játszó játékosok sokkal többet fognak tanulni.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Azért akiket írtam, egy részük 16-17 éves kora óta külföldön játszik. Ott teljesen más minden. Épp ezért lehetne még belőlük valaki, illetve a 18-19 éves magyarokat is még talán meg lehetne menteni.Casso írta:Fiatalítani? Minek? Ugyanolyanok mint a nagyok. Egy beteg futball növendékei
Azt nem értem, hogy 7-8 éve működnek az akadémiák, de öt játékost nem tudok felsorolni, akiből lett valaki, vagy még lehet. Valami nagyon el van cseszve, bár ezt tudjuk egy ideje.