Kommentáld a híreket
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Kommentáld a híreket
Adnám ezt a dimaría transzfert,inkább őt vigyék még ha rúg is nekünk pár élete gólját mint egy Verrattit.
Elég fgy,a csúcson meg már túl van 3 éve.
Elég fgy,a csúcson meg már túl van 3 éve.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Nagyon jó játékos lesz és most is az.
De ahogy mondtad is, én sem látom a helyét nálatok.
De ahogy mondtad is, én sem látom a helyét nálatok.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Theoról én azt olvastam, hogy vádemelés nélkül elengedték végül, de R24 javít, ha valamit félreértettem.
Pont mint Bellerínt, aki évek óta finoman jelzi folyton, hogy nem vágyik nagyon vissza, de azért utána futkosnak Roberték még mindig, mert "saját nevelés"..
Viszont a hírek szerint már idén nyáron rámegyünk Dembélére, és ő is jönni akar.
Ha minden igaz Messi videókat likeolgatott nemrég Twitteren. Meg nem mondom hova jönne pontosan, elég orr nehéz lenne vele a kezdő, de azt a gyereket idővel Barca mezben akarom látni mindenképp. Bár szerintem még korai lenne neki a váltás.
Legutóbb 3-1-es állásnál kussoltatta a közönséget, imádnám ha jönne.KAG írta:Csodálkoznék rajta.
Ellenük mindig nagyon ment meg kapart, mintha ott 2x annyira akarna teljesíteni.

Viszont a hírek szerint már idén nyáron rámegyünk Dembélére, és ő is jönni akar.

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
akkor maradjon coentrao vésztartaléknak
Nacho legyen csere balra is
és hozzunk középső védőt

Nacho legyen csere balra is
és hozzunk középső védőt

- KAG
Nika91127 írta:Theo
Remélem egy ilyen baromság miatt nem ugrik az igazolása... El nem tudnám képzelni,hogy akkor kit szereznénk Marcelo mögé...![]()
Az hát, gondolhatjátok ezeknek az embereknek mennyire kell "zaklatni" akárkit is ahhoz...

Főleg ebből az instamodell/modell világból.
ZIDANE
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Benzemanak hozunk egy uj havert?Nika91127 írta:Theo
Remélem egy ilyen baromság miatt nem ugrik az igazolása... El nem tudnám képzelni,hogy akkor kit szereznénk Marcelo mögé...![]()

(Gondolom kamu az egesz, csak egy kis penzt akart kizsarolni a csaj)
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Theo 
Remélem egy ilyen baromság miatt nem ugrik az igazolása... El nem tudnám képzelni,hogy akkor kit szereznénk Marcelo mögé...

Remélem egy ilyen baromság miatt nem ugrik az igazolása... El nem tudnám képzelni,hogy akkor kit szereznénk Marcelo mögé...

- KAG
Megemlítendő, hogy a 'Le Parisien' is Di María távozásáról ír, ők a katalán sajtóban megjelentekkel megegyezően arról számolnak be, hogy Messi hívószavára az ex-Real játékos idény nyáron a Barcelonába szerződhet, méghozzá a távozó Arda Turan helyére.
Csodálkoznék rajta.
Ellenük mindig nagyon ment meg kapart, mintha ott 2x annyira akarna teljesíteni.
Aztán lehet pont azért, hogy figyeljenek fel rá.

ZIDANE
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Mit vártál? Magas a fizetése, van még két éve hátra. Én annak örültem volna, ha ingyen elmegy és nem kell utána már a fizuját állni.BBeno írta:BBeno írta: coentraoért remélem legalább pénzt kapunk.ők cső. annyira tudtam hogy ez lesz a végeA lap azt is tudni véli, hogy a játékos egy évre kölcsönbe érkezik és a 3,5 milliós éves fizetésének 90%-át a Real Madrid fogja állni.![]()
![]()
![]()
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
BBeno írta: coentraoért remélem legalább pénzt kapunk.
ők cső. annyira tudtam hogy ez lesz a végeA lap azt is tudni véli, hogy a játékos egy évre kölcsönbe érkezik és a 3,5 milliós éves fizetésének 90%-át a Real Madrid fogja állni.

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
,,Rendet tenni Európában"Anthony írta:Mégis minek menne egy Milanba?

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mégis minek menne egy Milanba?
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Akár jól is elsülhet ha marad. Önerőből nagyon nehezen tudná magát beverekedni a kezdőbe, mert Benzema erősségét nem tudja reprodukálni... szóval 19-re húz lapot, mert idén is látszott rajta hogy nehezen viseli a mellőzést. De, ha sikerül neki megragadni és képes megugrani a korlátjait, akkor óriási katarzis lehet a vége, és az bármit megérhet neki. Madridista, szereti ezt a csapatot, bár én ennek ellenére lelépnék a helyében most nyáron, de ha újra képes nem megtörten, újult erővel, kiéhezetten nekifutni a következő szezonnak, akkor maradnia kell, mert ilyen játékosokra van szükség a cserepadon!BBeno írta:nem tudom morata miért akar maradni. sajnos semmi esélye hogy kezdő lehessen. viszont eléggé kizárta a milant mint állomást, szóval ha conte nem veszi meg akkor tényleg itt marad és akkor bappe sem jön.
james vagy inter vagy mu. coentraoért remélem legalább pénzt kapunk. eladásból ennyi elég is.
nem tudom morata miért akar maradni. sajnos semmi esélye hogy kezdő lehessen. viszont eléggé kizárta a milant mint állomást, szóval ha conte nem veszi meg akkor tényleg itt marad és akkor bappe sem jön.
james vagy inter vagy mu. coentraoért remélem legalább pénzt kapunk. eladásból ennyi elég is.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
MPappe lesz a kovetkezo jatekos CR utan akit a csapat kiszolgal majd.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Bappe benzema szerintem teljesen mas tipusu jatekosok, a fiatal nem fogja hozni azt amit karim ebben a rendszerben ami kialakult a vegere
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Kizártnak tartom, hogy Bale menjen, nem is igazán hallok pletykákat erről. Egy Dembelés, de akár Hazardos cserét én is elfogadnék. Morata, James kettős jó eséllyel megy, James szerintem 100%. Egyelőre Danilo is simán maradhat, nem annyira hallani arról semmit, hogy Carvajal mögé keresnénk embert. Nála jobb játékos padra amúgy aligha jönne, pláne, hogy 5-6 évig minimum kirobbanthatatlan Carvajal. Tőlem maradhat Danilo.Kíváncsi vagyok mi lesz Bale sorsa, da ha marad akkor szupermotiváltnak kellene lennie, mert ebben a szezonban sokat nem tett hozzá.
És egyébként azt is nehezen tudom elképzelni, hogy Benzema menjen. Ha Mbappé jönne Morata helyére szerintem senki nem kérné számon Benzema maradását. Egy 120-130 milliós játékos egyébként sem fog padozni végig.
Nem tudom hazard hova ferne be? sehova. Jovore is nyomatnam ezt a bl dontos csapatot egy az egyben, olyan meccseken rotalva a "b" csapattal ahol megengedett. Perez papa dragaja bale nem tudom, hogy fog beferni? Kit akartok helyette padon iscot vagy benzemat?

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
En is Dembelet hoznam Bale helyett. Eljatszok a gondolattal, ha osszeallhatna az Kova-Asensio-MPappe-Dembele negyes sebessegben barkit megvernenk. Isco es Kroos adna a zsugakat.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Anthony írta:De Gea ár már 80 millió font![]()
James tuti megy, azzel befolyik egy kis lóvé.
Kíváncsi vagyok mi lesz Bale sorsa, da ha marad akkor szupermotiváltnak kellene lennie, mert ebben a szezonban sokat nem tett hozzá.
ZZ remélem ügyesen keveri a lapokat az átigazolásoknál is
Biztos úgy vannak vele, hogy megnyertük a BL-t, megint pénz áll a házhoz, meg egyébként is akad....
Minden bőrt húzzunk le róluk, ha már egyszer úgy is cumiztattak minket DDG -val.

MANU

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."