Valoban:
1. kalap: Real, Bayern, Chelsea, Juve, Benfica, Monaca, Spartak Moscow, Shakhtar
2. kalap: Barca, Atleti, PSG, Dortmund, City, Porto, MU, (Sevilla/Napoli/Tottenham)
Oke.
Bárszáéknak rendel egy sáktár vagy szpártak.

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. június 5., hétfő 18:03
Valoban:
1. kalap: Real, Bayern, Chelsea, Juve, Benfica, Monaca, Spartak Moscow, Shakhtar
2. kalap: Barca, Atleti, PSG, Dortmund, City, Porto, MU, (Sevilla/Napoli/Tottenham)
HozzászólásSzerző: ferni » 2017. június 5., hétfő 18:02
Hülyeség, stílustalan ratyi csapat vagyunk, akik nem jók semmire, értsétek már meg.dzsi91 írta:Címvédés kulcsa még szerintem az volt, hogy nekünk nem volt kifejezett stílusunk amiből lehet készülni.A barca és bayern is csinálhatott akármit a következő évben úgy is jött valaki aki jól felkészült belőlük...
Na most nálunk ez lehetetlen,mert gyakorlatilag mindenben rohadt jók vagyunk, fejjel-távolról-kontrából-kicsiben és emellé jött még a bivaly erőnlét és az olyan mentalitás amiről egy barsza vagy egy bayern csak álmodhat...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 5., hétfő 18:00
Valoban:BBeno írta:a barca 2. kalapos lesz végre a BL-ben ha jól tudom a szabályokat. kaphatnának a juve-chelsea-bayern hármasból egyet maguk mellé a csoportban.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 5., hétfő 17:51
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 5., hétfő 13:27
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. június 5., hétfő 13:12
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. június 5., hétfő 13:08
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 5., hétfő 12:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 5., hétfő 12:26
Ők is választanak. Mindig a Real ellenfeletdzsi91 írta:Csórik, ez a visszatérünk olyan volt kb mint nem is tudom melyik spanyol zúgott ki idén a ligából is kint voltak a megkeseredett visszatérünk bannerek
Amúgy igen, én naiv szoritottam boldog boldogtalannak a barszán kívül amíg nekünk nem volt bl... nyilván tét nélkül csak kiválasztottam egy csapatot amelyiknek szorítok a döntőben.Szánalmas mind.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 5., hétfő 12:16
Engem szórakoztat,nehogy azthidd,hogy a sok Champions league final highlights video között komolyan mérgelődünk ezenmisafeco írta:Nem azért, de minek foglalkoztok a károgókkal? Szerintetek engem hol érdekelt, hogy mit sírnak össze az ellendrukkerek 2013-ban? Örültem a győzelemnek, mint majom a farkának, eszembe se jutott rivális csapatok fórumán nézelődni.Élvezzétek ki a sikert, amíg aktuális.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 5., hétfő 12:13
HozzászólásSzerző: misafeco » 2017. június 5., hétfő 12:12
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. június 5., hétfő 12:07
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 5., hétfő 12:04
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. június 5., hétfő 11:44
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2017. június 5., hétfő 11:43
HozzászólásSzerző: füst » 2017. június 5., hétfő 11:41
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. június 5., hétfő 11:33
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 5., hétfő 11:33
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. június 5., hétfő 11:27
3 oldalt nem fogok beilleszteni, csak olvasni kell őket.KAG írta:Ez semmi, nézz fel Milan fórumra.
Miért, azok miről magyaráznak?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sziasztok!
Az egész Bl egy vicc és bunda a Reallal együtt... igazságtalan az egész és csak a pénzről szol. A bizonyos 2-3 giga csapatot tolnak amig kell...
Az aranylabdának meg szerintem csak akkor lenne presztízse és tényleg akkor számítana, ha mindenki ki megérdemli csak egyetlen egyszer kaphatná meg pályafutása alatt. A többszöri éves teljesítmény elismerésére úgyis ott van az év játékosa cím.
Szánalmas az egész. Én mér egy jó ideje nem nagyon nézek Milan meccsen kívül meccseket. talán még egy kettő néha. de BL-t már nem nagyon.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem