Nem lesz ez lassan kicsit sok?mbappe-135-millioert-madridban/
Kiváncsi leszek mennyi lesz a vége.
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. június 6., kedd 9:06
Nem lesz ez lassan kicsit sok?mbappe-135-millioert-madridban/
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 6., kedd 1:11
Barca kupa győzelem utan őket is lajkolta orrba szájba.BBeno írta:bappénak bejött ez a kép
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 6., kedd 0:57
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 5., hétfő 23:09
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 5., hétfő 23:06
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. június 5., hétfő 23:02
Legutóbb 3-1-es állásnál kussoltatta a közönséget, imádnám ha jönne.KAG írta:Csodálkoznék rajta.
Ellenük mindig nagyon ment meg kapart, mintha ott 2x annyira akarna teljesíteni.
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. június 5., hétfő 23:01
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 5., hétfő 22:52
Nika91127 írta:Theo
Remélem egy ilyen baromság miatt nem ugrik az igazolása... El nem tudnám képzelni,hogy akkor kit szereznénk Marcelo mögé...![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 5., hétfő 22:42
Benzemanak hozunk egy uj havert?Nika91127 írta:Theo
Remélem egy ilyen baromság miatt nem ugrik az igazolása... El nem tudnám képzelni,hogy akkor kit szereznénk Marcelo mögé...![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2017. június 5., hétfő 22:20
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 5., hétfő 12:32
Megemlítendő, hogy a 'Le Parisien' is Di María távozásáról ír, ők a katalán sajtóban megjelentekkel megegyezően arról számolnak be, hogy Messi hívószavára az ex-Real játékos idény nyáron a Barcelonába szerződhet, méghozzá a távozó Arda Turan helyére.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2017. június 5., hétfő 12:15
Mit vártál? Magas a fizetése, van még két éve hátra. Én annak örültem volna, ha ingyen elmegy és nem kell utána már a fizuját állni.BBeno írta:BBeno írta: coentraoért remélem legalább pénzt kapunk.ők cső. annyira tudtam hogy ez lesz a végeA lap azt is tudni véli, hogy a játékos egy évre kölcsönbe érkezik és a 3,5 milliós éves fizetésének 90%-át a Real Madrid fogja állni.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 5., hétfő 12:00
BBeno írta: coentraoért remélem legalább pénzt kapunk.
ők cső. annyira tudtam hogy ez lesz a végeA lap azt is tudni véli, hogy a játékos egy évre kölcsönbe érkezik és a 3,5 milliós éves fizetésének 90%-át a Real Madrid fogja állni.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. június 5., hétfő 12:00
,,Rendet tenni Európában"Anthony írta:Mégis minek menne egy Milanba?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. június 5., hétfő 11:57
HozzászólásSzerző: füst » 2017. június 5., hétfő 11:55
Akár jól is elsülhet ha marad. Önerőből nagyon nehezen tudná magát beverekedni a kezdőbe, mert Benzema erősségét nem tudja reprodukálni... szóval 19-re húz lapot, mert idén is látszott rajta hogy nehezen viseli a mellőzést. De, ha sikerül neki megragadni és képes megugrani a korlátjait, akkor óriási katarzis lehet a vége, és az bármit megérhet neki. Madridista, szereti ezt a csapatot, bár én ennek ellenére lelépnék a helyében most nyáron, de ha újra képes nem megtörten, újult erővel, kiéhezetten nekifutni a következő szezonnak, akkor maradnia kell, mert ilyen játékosokra van szükség a cserepadon!BBeno írta:nem tudom morata miért akar maradni. sajnos semmi esélye hogy kezdő lehessen. viszont eléggé kizárta a milant mint állomást, szóval ha conte nem veszi meg akkor tényleg itt marad és akkor bappe sem jön.
james vagy inter vagy mu. coentraoért remélem legalább pénzt kapunk. eladásból ennyi elég is.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 5., hétfő 11:47
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. június 5., hétfő 11:43
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. június 5., hétfő 11:42
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. június 5., hétfő 11:38
Kizártnak tartom, hogy Bale menjen, nem is igazán hallok pletykákat erről. Egy Dembelés, de akár Hazardos cserét én is elfogadnék. Morata, James kettős jó eséllyel megy, James szerintem 100%. Egyelőre Danilo is simán maradhat, nem annyira hallani arról semmit, hogy Carvajal mögé keresnénk embert. Nála jobb játékos padra amúgy aligha jönne, pláne, hogy 5-6 évig minimum kirobbanthatatlan Carvajal. Tőlem maradhat Danilo.Kíváncsi vagyok mi lesz Bale sorsa, da ha marad akkor szupermotiváltnak kellene lennie, mert ebben a szezonban sokat nem tett hozzá.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem