,,Visszatérünk Európába, rettegj, és rendet teszünk"
Úgy legyen. Egészen elképesztő, hogy hogyan tudnak utálatozni, és fröcsögni a hülyeséget. Persze volt 1-2 normális hsz, de a többség... de végül is érthetőek, nem számottevőek már jó régóta, és persze, hogy keseregnek és szeretnének újra itt lenni, ,,igazságot" szolgáltatni. Ezek mind elkeseredett szurkolók tömkelege és kiadják a sérelmeiket.
De amit nem bírok: ,,egyik csapatot jobban utálom a másiknál". A La decima előtt annyi, megannyi döntőt néztem/néztünk végig úgy, hogy mi nem voltunk ott, de bennem egyszer sem volt az, hogy pfejjj de utálom mindet és, hogy ennyire utálkozzak. Még azt a söpredék Chelsea-t se 2012-ben, még azt az Intert se 2010-ben, a Barca ellen se (mondjuk az fájt), az MU ellen se, a Bayern ellen 2013-ban. nem érdekelt, hogy hogyan jutottak el oda, eljutottak, mi nem, ergo jobbak voltak, mint mi, tökmindegy hogy hogy, mit kell ezen magyarázni, hogy kassai, meg megpattanógól... elkönyveltem, hogy kiestünk és azon imádkoztam és abban bíztam, hogy egyszer eljön a mi időnk is, nem pedig így utálkoztam... pedig lehetett volna. Sok- nagyon, nagyon sok embernek meg kellene tanulnia, hogy megint egy magyar közhellyel éljek: a saját háza táján sepregetni!
Mindegy. utálkozzatok, nagyon jókat nevettem, köszönöm.