HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. június 5., hétfő 10:18
Hol is kezdjem. Az elmúlt 24 óra igazi eufória volt. A csapat olyat tett le az asztalra, olyat csinált, amit eddig még senki. De melyik csapat is csinálta volna ezt meg, ha nem az, akinek a neve összeforrott már a kupával? Minden elismerésem ezé a csapaté, az edzőé és a vezetőségé. Mindezt úgy, hogy alig több, mint 1 éve már nem néztem Real Madrid meccseket, mert személyszerint (2000 óta vagyok Real Madrid drukker) megéltem már nagyon alacsony pontokat, de a Benitéz féle fél év mindennek a legalja volt. Ott már olyan szinten voltam, hogy be se kapcsoltam a TV-t, még háttérzajnak sem. Onnan, ilyen fordulatot mutatva a csapat, hát nem hiszem, hogy ezt szavakkal le lehetne írni.
Örömömet semmi nem veszi el, bár én szeretem böngészni az ellenfelek fórumait, közösségeit, és elolvasni a véleményeit, nagy szomorúsággal tapasztaltam, hogy kurva sok helyen savanyú a szőlő, és egy őszinte gratuláció már nem fér bele 10 emberből 9-nél. A többség keresi a kifogásokat, bizonyára azért, mert ezzel kicsi lelkét megnyugtatván jobban tud majd aludni, hogy "á, nem volt ez akkora cucc", "nem az ő érdemük ez, sokkal inkább az ellenfelek gyengesége" vagy "köszi kassai". Szomorú, de ez van. Viszont néhány ilyen kifogáson nagyon jót derülök, márcsak azért is, mert a lesajnált Real Madrid megforgatta Európa hátában a kést, és nem is egyszer. Egy-két olvasott orbitális faszságra azért reagálnék, nem konkrétan, csak úgy általában, amiket olvastam.
- "Ez a Real Madrid semmi különöset nem csinál, egyszerű robotolással dupláztak." Ezt nagyon szeretem, van aki azzal nyugataja a lelkét, hogy a Real egyenesen csúnya focival áll elő, nem csinálnak semmi különöset. Furcsa ezt pont azokban az időkben hallani, mikor a csapat rekordot-rekordra halmoz góllövésben, senki nem húzta még Európában ennyi meccsen keresztül a góllövő szériát, a csapat mindig betalál, és soha nem 1-0-ra nyeri a meccseit. Érdekes, ahogy tavaly meg három éve mindenki szó szerint Istenítette például az Atlético Madridot, akik éveken keresztül 1-0-ákkal és kemény bekkeléssel tartották magukat életben. Az a foci csúcsa volt. Hatvan nem tudom mennyi meccsen gólt lőni, lefektetni az olasz meg a német bajnokot, a Dortmundot, az Atléticót, na az semmi különös. Azt bárki meg tudja csinálni. Lehet próbálkozni. Nekem kicsit olyan érzésem van, mint amikor annó az Inter hatalmas bekkfocival megverte a csoda Barcát. Akkor is örült a fél világ. Nem azért, mert az Inter megérdemelte volna, hanem mert egyszerűen sokan nem bírták elviselni, hogy ennyit nyer a Barcelona.
- "Hihetetlen, hogy a reál margit megpattanó gólokkal nyer BL-t, ilyen még egyszer nem lesz." Nagyon jó, hirtelen milyen nagy probléma, hogy van megpattanó gól a fociban, nyilván az emberünk szeretett csapata még soha nem lőtt megpattanó gólt, fontos gólt, ami eldöntött egy meccset. Nem, az csak a Real Madrid kiváltsága, az csak nekik van, csak ők tudják, nekik szabályos. Az ilyen ember minek él, de komolyan? Hogy végezte el az általánost? Elárulok valamit, a Real Madrid jövőre, az után, meg utána is fog megpattanó gólt lőni, olyan gólt, ami meccset, kupát dönt el majd. (Pontosan úgy, ahogy a te csapatod is) Különösen abszurd ilyet hallani pl. egy Bayern drukkertől, akik konkrétan egy büntető és egy megpattanó öngól miatt tudták csak életben tartani magukat ellenünk, amúgymeg elszálltak volna már 90 perc után.
“Köszönjük Kassai.” Mind közül a kedvencem. A legjobb. Tipikus szerény gondolkodási képességekkel megáldott ember logikájának mintapéldája, mikor egy kiragadott “valami” miatt elutasítja egy egész év munkáját. Az mindegy mi volt 8 hónapon keresztül, hogy halomra lőttük a gólokat, hogy kiket vertünk, hogyan vertünk. Mindegy, mert “Kassai”. Kassainak valóban benne volt a keze a Real Madrid - Bayern párharcban, de nem miatta jutottunk tovább, hanem magunk miatt elsősorban. Nyilván az első meccsen megítélt szerencsétlen kamu 11-est nem említi meg senki, miért is említené, hiszen nem ment be, tehát akkor mindegy, hogy hatalmas bírói tévedés volt-e vagy sem. Az nem baj, hogy megpattanó öngóllal tartották magukat játékban, hiszen akkor még a megpattanó a játék természetes és megengedett része volt. Amikor Kassai hibázott a meccsenek már vége kellett volna, hogy legyen, Real Madrid győzelemmel. A legnagyobbat mi hibáztuk, méghozzá akkor mikor nem vágtuk őket el az első meccsen, és döntöttük el az egészet.
UI: nem olvastam át, csak írtam, nem érdekel ha hiba van benne, vagy össze vissza írtam valamit.
UI2: Kurvára fogja be a pofáját mindenki, mert mi erre rohadt rég vártunk, és kibaszottul megérdemeljük!
VAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!