Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Bellerin éppenséggel Barca akadémiából került londonba. Amúgy meg igen, valószínüleg már belátták, hogy már nem fognak bejönni ezek a nevelések és klasszis játékossal kell korrigálni a hibákat. Thiago-Verratti-Coutinho kaliberrel akarnak bővülni, de van amelyik belőle mozdíthatatlan vagy hatalmas összeget kéne kiadni rá, ami túlságosan nem fér bele náluk.
Majd megjön valamelyik barcás kolléga és megválaszolja, hogy mennyire is van korlátozva az erre szánt pénz.
Majd megjön valamelyik barcás kolléga és megválaszolja, hogy mennyire is van korlátozva az erre szánt pénz.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A csávó akit idéz minden évben elmondja ezt rólunk ,és mi minden évben Bl-t nyerünkSierra írta:Remélem sarcasm.MyStiQ írta:Én amit nem felejtek el egy darabig, az az, hogy a Real Madrid egy jövő nélküli csapat, mert Modric és Cé kiöregedése után végünk van.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Remélem sarcasm.MyStiQ írta:Én amit nem felejtek el egy darabig, az az, hogy a Real Madrid egy jövő nélküli csapat, mert Modric és Cé kiöregedése után végünk van.

- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Most ez komoly, hogy Arda Turan elkezdett folytogatni egy 70 eves ujsagirot?

- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Miért, lesz élet Modric és CR után is?MyStiQ írta:Én amit nem felejtek el egy darabig, az az, hogy a Real Madrid egy jövő nélküli csapat, mert Modric és Cé kiöregedése után végünk van.
Mondjuk inkább sanszosabb az, hogy Messi kiöregedése/visszavonulása után visszacsúszik a Barca az EL helyekre, de ne legyen igazam. Na jó, de. Legyen.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Én amit nem felejtek el egy darabig, az az, hogy a Real Madrid egy jövő nélküli csapat, mert Modric és Cé kiöregedése után végünk van.
Mondjuk inkább sanszosabb az, hogy Messi kiöregedése/visszavonulása után visszacsúszik a Barca az EL helyekre, de ne legyen igazam. Na jó, de. Legyen.

- flori
Gondolom a bárszá most nem borítja majd fel a piacot. Bellerín alsó hangon 50 millió, Dembelé 60, Verretti minimum 80.
Nem nagyon jönnek a sajátnevelések, ahogy megszokhattuk az elmúlt 100 évben.
Nem nagyon jönnek a sajátnevelések, ahogy megszokhattuk az elmúlt 100 évben.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem kell olvasni, különben arcba kapod a hülyeséget, ráadásul házhoz megy.Csabi írta:ó hidd el, hogy az én örömöm nagyonis teljes. a cuki kis kifogásaik elég viccesek.Ezt nem hiszem el, tuloldalt mindig van valami kifogas, hogy miert ne legyen teljes az oromunk a kupak utan.a
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Van egy jó mondás barszáékra és a vergődésükre.
"Nem az élet szar,te vagy csicska" ...
Bár lehet,hogy ez nem kifejezetten rájuk lett kitalalva...
"Nem az élet szar,te vagy csicska" ...
Bár lehet,hogy ez nem kifejezetten rájuk lett kitalalva...

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- flori
Nagyszerű érzés olvasni a sok károgót, főleg azok után, akik mondjuk 2002 óta szorítanak a csapatnak. Óriási a két éra között a különbség, nagyon sok pofont kaptunk mi drukkerek, ezek után még édesebb az egész. A tripla is szép dolog, de ez, amit a srácok letettek tegnap, na az tényleg történelem. Emlékszem még a régi fórumon mennyit ment arról a beszélgetés, hogy címet védeni csak a Real Madridnak lehet, annyira illik az egész BL milliőhöz, ha így történne. Akkor még mennyire távol volt... 2008-2009-es szezon, totális pokol, Van der Vaartok, Huntelaarok, Higuaínok..
A Real Madrid a legnagyobb, az első MINDENBEN. Ennél nehezebb sorsolást nem lehetett volna kapni, meg lett verve a barcát kiverő csapat is, méghozza nagyon simán. Ezek után bármi van, 2-6, 4-0, 5-0... semmi, lóf.szt nem számít, ott kell hagyni egy képet 12-es számmal. Ennél nagyobb dolog nincs a fociben perpill. Be lehet szórni a Nou Campot sóval
szerk: Még azt leirnám, hogy bármennyire örülök, a 10.-hez képest nekem még ez is "semmi".
A Real Madrid a legnagyobb, az első MINDENBEN. Ennél nehezebb sorsolást nem lehetett volna kapni, meg lett verve a barcát kiverő csapat is, méghozza nagyon simán. Ezek után bármi van, 2-6, 4-0, 5-0... semmi, lóf.szt nem számít, ott kell hagyni egy képet 12-es számmal. Ennél nagyobb dolog nincs a fociben perpill. Be lehet szórni a Nou Campot sóval

szerk: Még azt leirnám, hogy bármennyire örülök, a 10.-hez képest nekem még ez is "semmi".

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Lehet, hogy nagyon rosszul fogalmaztam amit akartam reggel, de az én mondandómnak egyáltalán nem ez volt lényege. Nem akarom én elvenni senki örömét, olyat hajtottatok végre, ami eddig senkinek nem jött össze, a helyetekben én is a másnapossággal küzdenék most, ahogy sokan teszitek is. Ezt én csorbítani egyáltalán nem akartam a hsz-emmel, őszintén remélem, hogy nem is sikerült senkinél. Megérdemelten nyertetek, lesimáztátok a Juvét a döntőben, előtte meg kb mindenkit aki útba jött, tiszta sor ez mindenkinek szerintem. Néztem én is a meccset, láttam, hogy melyik a jobb csapat. München ellen szintén, lesgólok ellenére se kérdés, hogy ki érdemelte meg jobban a továbbjutást, a 2 meccs alatt volt összesen kb 15 percük, amikor elhittem, hogy sikerülhet nekik. Na mindegy, lényeg a lényeg, sorry ha félreérthető voltam, de a győzelmetek élet egyáltalán nem akartam elvenni.. Azért ezt szerettem volna, ha mindenki számára tiszta.BlancoMark írta: A lenyeg hogy elvegyek az oromunket de remelem senkitol nem sikerult nekik mert akkor elerik a celjukat.
u.i.: Aki akarja annak amúgy PÜ-be hosszan kifejtve leírom, hogy mire próbáltam - láthatóan sikertelenül célozni - reggel, itt már nem akarom ezzel offolni a topicot.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Láttál már farkast, aki rosszul aludt a bárányok véleménye miatt?
Én se.
Én se.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ó hidd el, hogy az én örömöm nagyonis teljes. a cuki kis kifogásaik elég viccesek.Ezt nem hiszem el, tuloldalt mindig van valami kifogas, hogy miert ne legyen teljes az oromunk a kupak utan.a
- BlancoMark
Ezt nem hiszem el, tuloldalt mindig van valami kifogas, hogy miert ne legyen teljes az oromunk a kupak utan. 14ben azert mert csak makk volt hogy a vegen jott Ramos, tavaly rohadt gyenge volt a sorsolas. Iden meg jo hogy BL-t nyertunk tortenelmi cimvedessel de igy nem akkora cucc mert szerintuk gyenge a jatek es igy nem korszakos csapat csakis Pep csapata aminek az egyik gyozelmenel videobiro eseten dontoznie se kellett volna. Es mar a legkorrektebb arc is kezdi. A lenyeg hogy elvegyek az oromunket de remelem senkitol nem sikerult nekik mert akkor elerik a celjukat.

- dzsi91
Nem fogják,ne aggódjdannen írta:azt csak hozzatettem nehogy elfelejtsekferni írta:Lehet címvédés nélkül is nyerni 3at 4 éven belül?![]()

- dzsi91
Elég izzadtság szagú.Majd amikor 20 év mulva mesélni akarják a csodabarszát azt visszakérdez valaki,hogy ja az az időszak amikor az első címvédés volt a bl-ben igaz?Akkor nyert a Real 3bl-t 4 év alatt.dannen írta:azert itt latszik az irasokbol hogy megint nagy kissebbsegi komplexust kell legyurni barcaeknak, belemagyaraznak ezek mar mindent, hogy miert nem korszakos csapat az amelyik 4 even belul 3 BL-t nyer cimvedessel![]()

Lehet címvédés nélkül is nyerni 3at 4 éven belül?dannen írta:azert itt latszik az irasokbol hogy megint nagy kissebbsegi komplexust kell legyurni barcaeknak, belemagyaraznak ezek mar mindent, hogy miert nem korszakos csapat az amelyik 4 even belul 3 BL-t nyer cimvedessel![]()

https://m.youtube.com/watch?v=kD6KiUfWY1U Kuldom az osszes barcasnak, a divat hatereknek akiknek fogalmuk nincs a futballrol, rakjanak felre minden utalatot es ismerjek el a vilag legjobb csapatat

- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Most akkor ezeket a sorokat is inkább csak amolyan önmegnyugtatásnak vesszük. Peace.palesz77 írta:...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha ez a Real nem korszakos csapat, akkor semelyik. Maradjunk ennyiben.
A Barcasok felfoghatnak, hogy a foci nem csak róluk szól.
A Barcasok felfoghatnak, hogy a foci nem csak róluk szól.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema