https://www.jofogas.hu/komarom_esztergo ... 017527.htm
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2017. június 5., hétfő 0:01
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. június 4., vasárnap 18:12
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. június 4., vasárnap 17:36
http://www.dhgate.com/store/product/rea ... 35843.htmlcsabi* írta:na valaki egy jó dhgate sellert tud-e mondani?vennék egy fain lila mezt óccón
![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. június 4., vasárnap 17:32
Kell egy lila James, mi?csabi* írta:na valaki egy jó dhgate sellert tud-e mondani?vennék egy fain lila mezt óccón
![]()
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. június 4., vasárnap 14:02
HozzászólásSzerző: fiore » 2017. június 3., szombat 19:22
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. június 2., péntek 19:32
Ferencváros írta:Sziasztok, New Balance cipő mennyire tartós, mennyire ajánljátok? Köszi szépen előre is.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2017. június 2., péntek 19:24
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. május 31., szerda 11:29
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 29., hétfő 13:05
Kérdés, hogy:Remy írta:Azt nem lehet érteni, hogy nem értek hozzá. Ezért kérdezem.
Miután soha nem volt rendes órám, így kicsit a józan paraszti ész kevés, úgy érzem. És úgy tudom párszor volt már téma itt karóra, így néhányan jobban képben vannak.
Köszi, Norbi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 29., hétfő 13:05
Miért lenne kevés a józan paraszti ész? Órát, óragyártótól érdemes venni, a többi a kinézetre megy rá, megvesz hozzá valami kínai szar szerkezetet, és ennyi.Remy írta:Azt nem lehet érteni, hogy nem értek hozzá. Ezért kérdezem.
Miután soha nem volt rendes órám, így kicsit a józan paraszti ész kevés, úgy érzem. És úgy tudom párszor volt már téma itt karóra, így néhányan jobban képben vannak.
Köszi, Norbi.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 29., hétfő 12:58
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. május 29., hétfő 12:53
Laikusként írom, hogy ha belegondolsz józan paraszti ésszel, akkor azok a gyártók hosszú évek óta foglalkoznak csak és kizárólag óragyártással (max egy-két kiegészítő), ott a márka mellett, a belsőt, a tapasztalatot, a szaktudást is megfizeted. Míg egy teljesen mással foglalkozó brand, valószínűleg megbízik egy kisebb gyártót, hogy gyártsa le az óraművet, hozzáteszi a szép dizájnt, és főleg a márka nevére árazza be az óráját. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy nem lehet kifogni strapabíró, precíz darabokat, csak lehet, hogy nagyobb a rizikó, gyengébb a szervízelhetősége és szűkebb körű.Remy írta:Nem értek hozzá, de miben nyilvánul meg, hogy nem értenek az óragyártáshoz? Mivel tud többet egy ugyanebben az árkategóriában (50-60k) lévő másik óra, mint egy TH?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 29., hétfő 12:51
Jobb szerkezet. Tovább bírja. Mit nem lehet ezen érteni?Remy írta:Ismétlem. Miben nyilvánul meg, hogy jobb a minősége?De komolyan.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 29., hétfő 12:50
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 29., hétfő 12:47
Az ebben az árkategóriában lévő óramárka (Seiko, Orient, stb) eleve csak óragyártással foglalkozik (ha jól tudom). Jobbak minőségben.Remy írta:Nem értek hozzá, de miben nyilvánul meg, hogy nem értenek az óragyártáshoz? Mivel tud többet egy ugyanebben az árkategóriában (50-60k) lévő másik óra, mint egy TH?
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 29., hétfő 12:43
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 29., hétfő 12:42
Ez így van. Nem értem, hogy az emberek miért ilyen noname márkákat akarnak. Inkább tegyenek még hozzá és lesz egy fasza órája.peti_madrid írta:Én inkább vennék valami svájcit ugyanabból az árkategóriából, vagy egy szép Seikót. Szép és jó, hogy Tommy Hilfiger, de nem értenek az óragyártáshoz. (de ez csak az én saját órabuzi véleményem)Remy írta:Tommy Hilfiger órákkal van valakinek tapasztalata?
Brutál jól néznek ki.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. május 29., hétfő 12:37
Én inkább vennék valami svájcit ugyanabból az árkategóriából, vagy egy szép Seikót. Szép és jó, hogy Tommy Hilfiger, de nem értenek az óragyártáshoz. (de ez csak az én saját órabuzi véleményem)Remy írta:Tommy Hilfiger órákkal van valakinek tapasztalata?
Brutál jól néznek ki.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem