Steve írta:Ha kérhetek egy dolgot:
Több embertől hetekig/hónapokig hallgattuk a sírást, korai magömlést, mindent csak férfias viselkedést nem.
Legyen már annyi ezekben a fiatal hölgyekben és mondják azt, igen qva voltam.. hónapokig sírtam. Bocsánat és köszönöm, hogy Madridista prosti lehetek..
Ha lehet , akiben gerinc van, tegyék meg!
Eleget hallgattuk s károgást, mocskolódást mi is.Köszi!
Hala Madrid!
Jelen! Én tényleg kurva voltam.

Hónapokig sírt a szám, de valljuk be, akkor nehezen volt elképzelhető ez a végkimenetel.

Nagyon gyászos volt a csapat, hoztuk a szarabbnál szarabb meccseket, mindenki formán kívül, egyedül az összetartás és az akaraterő hozta a meccsek nagytöbbségét, otthon szenvedve hoztuk az 1-0 2-1-ket, kupából kiestünk Celta ellen... nem voltak túl jó kilátások. De jött a Bayern elleni meccs és nálam minden megváltozott. Azóta szinte biztos voltam a bajnokság és BL győzelemben is. Amit ez a csapat lehozott a tavasszal, ilyet nem láttam még a Real Madridtól, mióta realos vagyok. Ez nagyon különleges volt. Ez a Zidane féle csapat senkihez sem hasonlítható, pedig Ancelottival is BL-t nyertünk, de kanyarban sincs az a csapat ehhez. A Bayern elleni meccs óta magabiztosan ültem le, hogy az aktuális meccset bizony hozni fogjuk. És így volt. Egyedül a barsza ellenit sajnálom, ott csapkodni kellett volna őket. De ezen kívül csillagos 5-ös. Ja és a mixeken is jó sok pénzt hoztak nekem, a foci meg a kosár csapat is.

HALA MADRID! HALA ZIDANE!