Magyar viszonylatban Kovács igenis tehetséges és jó játékos. Ugyanakkor fiatal korából adódóan még tapasztalatlan szegény. Sousa nem véletlenül mondta rá, hogy MO legtehetségesebb játékosa. Én azért adok az ő szavára. Meg amit látok az tetszik. Kellemes a szemnek a játéka. Nem úgy mint a a többieké akik ívelgetnek meg föl rúgják a labdát az égbe.Wertz írta:Kovács tehetséges? A magyar posványból nem tud kitűnni, úgy hogy már 22 éves lesz ebben a szezonban. Az eddigi 2 válogatott meccséről meg ne is beszéljünk
Nem idő függvénye a dolog. A magyar szakértelem egyszerűen nem képes arra, hogy tehetségeket kineveljen. (Nagyon ritka az amikor sikerül) Aki tehetséges az gyorsan menjen innen minél messzebbre, mert nagyobb az esélye arra, hogy befut.Wertz írta:Az akadémiáktól nem lehet elvárni, hogy megalapításuk után rögtön elkezdjék kitermelni a tehetségeket. Minden utánpótlás fejlesztésnek kell egy bizonyos kifutási idő
Ez ritka nagy öngól volt. A csákó gyakorlatilag felemelte a Salzburgot akik azóta már stabilan Ausztria legjobb csapata. Nem vagyok fradi drukker sose voltam. De tény, hogy tud valamit az ürge. Szerintem a taktikai részéhez a játéknak nem konyít annyit. Beszéltem egy fradi drukker sráccal ő mondta, hogy csak annyi baj van vele, hogy néha túltaktikázza magát. Nem találja a helyes felállást. Kísérletezik. De később ebből lesz majd a siker. Ő legalább csinál valamit.Wertz írta:Messze jobb edző ettől a kettőtől? Ért el valamit edzőként, ami miatt jobbnak lehetne nevezni náluk? Nem
Egerváriról inkább nem mondok semmit. Megvolt a véleményem róla amikor kinevezték és ez azóta nem változott semmit.