Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 6., kedd 20:25

Sierra írta:
MyStiQ írta:Én amit nem felejtek el egy darabig, az az, hogy a Real Madrid egy jövő nélküli csapat, mert Modric és Cé kiöregedése után végünk van.
Remélem sarcasm. :D
A csávó akit idéz minden évben elmondja ezt rólunk ,és mi minden évben Bl-t nyerünk :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. június 6., kedd 20:23

MyStiQ írta:Én amit nem felejtek el egy darabig, az az, hogy a Real Madrid egy jövő nélküli csapat, mert Modric és Cé kiöregedése után végünk van.
Remélem sarcasm. :D

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 6., kedd 20:18

Most ez komoly, hogy Arda Turan elkezdett folytogatni egy 70 eves ujsagirot? :lol:

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. június 6., kedd 19:55

Mondjuk inkább sanszosabb az, hogy Messi kiöregedése/visszavonulása után visszacsúszik a Barca az EL helyekre, de ne legyen igazam. Na jó, de. Legyen. :mrgreen:
Miért, lesz élet Modric és CR után is? :hmmm:

:mrgreen: :mrgreen:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2017. június 6., kedd 19:53

Én amit nem felejtek el egy darabig, az az, hogy a Real Madrid egy jövő nélküli csapat, mert Modric és Cé kiöregedése után végünk van.

Mondjuk inkább sanszosabb az, hogy Messi kiöregedése/visszavonulása után visszacsúszik a Barca az EL helyekre, de ne legyen igazam. Na jó, de. Legyen. :mrgreen:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2017. június 6., kedd 19:17

Gondolom a bárszá most nem borítja majd fel a piacot. Bellerín alsó hangon 50 millió, Dembelé 60, Verretti minimum 80.

Nem nagyon jönnek a sajátnevelések, ahogy megszokhattuk az elmúlt 100 évben. :)
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 5., hétfő 1:13

Csabi írta:
Ezt nem hiszem el, tuloldalt mindig van valami kifogas, hogy miert ne legyen teljes az oromunk a kupak utan.a
ó hidd el, hogy az én örömöm nagyonis teljes. a cuki kis kifogásaik elég viccesek.
Nem kell olvasni, különben arcba kapod a hülyeséget, ráadásul házhoz megy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 4., vasárnap 20:32

Van egy jó mondás barszáékra és a vergődésükre.

"Nem az élet szar,te vagy csicska" ...

Bár lehet,hogy ez nem kifejezetten rájuk lett kitalalva... :hmmm:

:shifty:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2017. június 4., vasárnap 20:15

Nagyszerű érzés olvasni a sok károgót, főleg azok után, akik mondjuk 2002 óta szorítanak a csapatnak. Óriási a két éra között a különbség, nagyon sok pofont kaptunk mi drukkerek, ezek után még édesebb az egész. A tripla is szép dolog, de ez, amit a srácok letettek tegnap, na az tényleg történelem. Emlékszem még a régi fórumon mennyit ment arról a beszélgetés, hogy címet védeni csak a Real Madridnak lehet, annyira illik az egész BL milliőhöz, ha így történne. Akkor még mennyire távol volt... 2008-2009-es szezon, totális pokol, Van der Vaartok, Huntelaarok, Higuaínok..

A Real Madrid a legnagyobb, az első MINDENBEN. Ennél nehezebb sorsolást nem lehetett volna kapni, meg lett verve a barcát kiverő csapat is, méghozza nagyon simán. Ezek után bármi van, 2-6, 4-0, 5-0... semmi, lóf.szt nem számít, ott kell hagyni egy képet 12-es számmal. Ennél nagyobb dolog nincs a fociben perpill. Be lehet szórni a Nou Campot sóval :)

szerk: Még azt leirnám, hogy bármennyire örülök, a 10.-hez képest nekem még ez is "semmi". :)
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. június 4., vasárnap 20:10

BlancoMark írta: A lenyeg hogy elvegyek az oromunket de remelem senkitol nem sikerult nekik mert akkor elerik a celjukat. :)
Lehet, hogy nagyon rosszul fogalmaztam amit akartam reggel, de az én mondandómnak egyáltalán nem ez volt lényege. Nem akarom én elvenni senki örömét, olyat hajtottatok végre, ami eddig senkinek nem jött össze, a helyetekben én is a másnapossággal küzdenék most, ahogy sokan teszitek is. Ezt én csorbítani egyáltalán nem akartam a hsz-emmel, őszintén remélem, hogy nem is sikerült senkinél. Megérdemelten nyertetek, lesimáztátok a Juvét a döntőben, előtte meg kb mindenkit aki útba jött, tiszta sor ez mindenkinek szerintem. Néztem én is a meccset, láttam, hogy melyik a jobb csapat. München ellen szintén, lesgólok ellenére se kérdés, hogy ki érdemelte meg jobban a továbbjutást, a 2 meccs alatt volt összesen kb 15 percük, amikor elhittem, hogy sikerülhet nekik. Na mindegy, lényeg a lényeg, sorry ha félreérthető voltam, de a győzelmetek élet egyáltalán nem akartam elvenni.. Azért ezt szerettem volna, ha mindenki számára tiszta.

u.i.: Aki akarja annak amúgy PÜ-be hosszan kifejtve leírom, hogy mire próbáltam - láthatóan sikertelenül célozni - reggel, itt már nem akarom ezzel offolni a topicot.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. június 4., vasárnap 19:24

Láttál már farkast, aki rosszul aludt a bárányok véleménye miatt?

Én se. :coffee:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. június 4., vasárnap 19:23

Ezt nem hiszem el, tuloldalt mindig van valami kifogas, hogy miert ne legyen teljes az oromunk a kupak utan.a
ó hidd el, hogy az én örömöm nagyonis teljes. a cuki kis kifogásaik elég viccesek.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. június 4., vasárnap 19:17

Ezt nem hiszem el, tuloldalt mindig van valami kifogas, hogy miert ne legyen teljes az oromunk a kupak utan. 14ben azert mert csak makk volt hogy a vegen jott Ramos, tavaly rohadt gyenge volt a sorsolas. Iden meg jo hogy BL-t nyertunk tortenelmi cimvedessel de igy nem akkora cucc mert szerintuk gyenge a jatek es igy nem korszakos csapat csakis Pep csapata aminek az egyik gyozelmenel videobiro eseten dontoznie se kellett volna. Es mar a legkorrektebb arc is kezdi. A lenyeg hogy elvegyek az oromunket de remelem senkitol nem sikerult nekik mert akkor elerik a celjukat. :)

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 4., vasárnap 15:26

dannen írta:
ferni írta:Lehet címvédés nélkül is nyerni 3at 4 éven belül?
azt csak hozzatettem nehogy elfelejtsek :mrgreen:
Nem fogják,ne aggódj :lol:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 4., vasárnap 15:10

dannen írta:azert itt latszik az irasokbol hogy megint nagy kissebbsegi komplexust kell legyurni barcaeknak, belemagyaraznak ezek mar mindent, hogy miert nem korszakos csapat az amelyik 4 even belul 3 BL-t nyer cimvedessel :(
Elég izzadtság szagú.Majd amikor 20 év mulva mesélni akarják a csodabarszát azt visszakérdez valaki,hogy ja az az időszak amikor az első címvédés volt a bl-ben igaz?Akkor nyert a Real 3bl-t 4 év alatt. :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2017. június 4., vasárnap 15:07

dannen írta:azert itt latszik az irasokbol hogy megint nagy kissebbsegi komplexust kell legyurni barcaeknak, belemagyaraznak ezek mar mindent, hogy miert nem korszakos csapat az amelyik 4 even belul 3 BL-t nyer cimvedessel :(
Lehet címvédés nélkül is nyerni 3at 4 éven belül? :mrgreen:

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. június 4., vasárnap 14:56

https://m.youtube.com/watch?v=kD6KiUfWY1U Kuldom az osszes barcasnak, a divat hatereknek akiknek fogalmuk nincs a futballrol, rakjanak felre minden utalatot es ismerjek el a vilag legjobb csapatat :mrgreen:

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2017. június 4., vasárnap 14:46

palesz77 írta:...
Most akkor ezeket a sorokat is inkább csak amolyan önmegnyugtatásnak vesszük. Peace. B-)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 4., vasárnap 14:43

Ha ez a Real nem korszakos csapat, akkor semelyik. Maradjunk ennyiben.

A Barcasok felfoghatnak, hogy a foci nem csak róluk szól.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 4., vasárnap 14:29

Halkan jegyzem meg,hogy amíg a barcának mindig a Real Madrid volt a fok mérő, addig nekünk a múltunk, Distefano-ék Puskásék.

Nem igazán akarok belemenni itt a dolgokba mert ha egy-egy kassaival odaköpve, de térdelnek jelenleg ők is előttünk...De mind a 3 bl döntőnkben azt a csapatot vertük el akik őket ki ejtették.

Ez meg,hogy egy barsza szurkoló dönti el,hogy mi a foci... Hát nekem hánynom kell attól a lányos tikitakától amit ti korszakosnak hívtok.Jogotok van hozzá, de nagyon primitív hozzá állás,hogy csak az a foci amit ti csináltok.

Messi-CR véleményekről lekövethető az egész felfogás.Ami nem olyan mint messi és a barsza az számukra nem foci, aztán majd 5 év mulva verik a seggüket a földhöz ha egy CR tipusu játékosuk lesz.A kontrákra is hogy élvezkedtek...előtte meg sátántól való volt.

Ugye amikor ők nyernek akkor az azért van mert olyan jók, pl a 0-4nél semmi köze nem volt ahhoz ,hogy a béka segge alatt voltunk, nem a barsza annyira jó volt... Vicc az egész.

Nincs az a pénz amiért a barca bármilyen korszakát elcserélném erre a 2ik perez érára, 5-0-ástól,0-4estől, újra élném az egészet pofonostól mert úgy édesebb a siker.

Vissza: