Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 24., hétfő 8:12

nem kb hanem 1 az 1ben lefocizták a sztárokat. Martialnak is az assistja amit szépen csinált volt az egyetlen értékelhető megmozdulása. Lukaku,Pogba,Mhiki,Rashford semmi. a Realnak ez volt az első meccse egy szimpla edzőmeccs laza lötyögéssel, a Unitednek meg mindjárt kezdődik a bajnokság. az külön örömteli volt ahogy a többnyire u19es meg pár castillás lenullázta a Unitedet. Theo "TGV" Hernandez is mutatta mire lehet számítani tőle, Achraf is szépen tolta, az u19ből pedig Oscar igen aktív volt. a két szélcső is jól kevergetett, 9esben Gomez is jól tartotta meg a labdát angol favágók között ez u19estől nem rossz. a tizi párbaj Benny Hill show volt nem is számít.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. július 24., hétfő 8:07

13 perces összefoglaló, mutat egy helyzetet a 6. percből, a következő a 40. perc :lol:

Mi még nagyon az elején járunk, a MU-nak meg ez már a 3-ik meccs, szóval a döntetlennel meg vagyok elégedve. A 11-esekre mondjuk nincsenek szavaim :D

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2017. július 24., hétfő 7:54

Hát Mourinhonak hozzá illő csapata van. Fizikálisan erős játékosok, akik gyorsak. Viszont a labda elpattan tőlük rendesen, és fordulni se fordulnak valami gyorsan (1-2 kivételtől eltekintve)

Első félidőben mi nem nagyon erőltettük a támadást. Lötyögés ment, meg a butítás (tök poén volt a második félidőben, amikor visszajátszották külön, hogy Marcelo meg Modric hogy szivatta Fellaini-t :D ). A manchesteriek meg megpróbáltak leütközni már a középpályán kb mindenkit. Martial szépen csinálta a góljuk előtt, engem Henry-ra emlékeztetett, ahogy vitte rá a védőkre. Komolytalan félidő volt, tényleg csak egy edzés.

Második félidő első 2-3 percében azt hittem, hogy a meccs vége 4-0 lesz. Kicsit megijedtem a fiataloktól, nagyon kapkodtak, izgultak. De aztán lehiggadtak, és kb lefocizták Pogbáékat. Nagyon jól játszottak, de ha a közel kerültek a kapuhoz, elizgulták. Nagyon bizonyítani akartak (vagy már elfáradtak), de általában 25 méterről már lőttek ha lehetett. Mindenesetre durva volt látni, hogy még az ifjúsági csapatból is olyan arcok jönnek, akik ilyen technikásak.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 24., hétfő 6:02

Nem láttam a meccset, de most megnéztem, hogy felvágták Theót, te jóságos ég mekkora favágás volt ez :lol: :lol:
Tétmeccsen instant piros.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 7., szerda 10:53

Uj teljes terjedelem podcastot csekkolta valaki? Egyebkent is szeretem oket, de ezt a BL dontovel kapcsolatos reszt most eleg rendesen odatettek. :salute:

(vegre egy hely, ahol nem csak annyirol van szo, hogy Buffon Buffon aranylabda es nem ertik, hogy a masodik felidoben mi tortent, hanem konkretan megmagyarazzak miert voltunk olyan kib.szott jok

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. június 5., hétfő 17:36

Fasza minosegu kepek a meccsrol es a tegnapi Bernabeus unneplesrol vannak valahol osszegyujtve?

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2017. június 5., hétfő 12:44

dzsi91 írta:Na jólvan magamhoz tértem akkor kezdjük.

Még most is nehezen találom a szavakat és annyi leírni valóm van de akkor megpróbálom topikonként témához illően :mrgreen:

Összességében én végig azok közétartoztan akik szerint ez a Juve egy túlfújt lufi volt és nem igazán értettem a Hype-ot ami nem is nekik szólt hanem inkább ellenünk.Az Atletico sokkal magasabb szinten űzte ezt a fajta futballt.

Nekem az ő águk rohadt gyenge volt,a Monaco-t bárki lenullázta volna,Porto nem szint és ezt a barcát agyonverni igazán nem nagy dolog.Megtette a PSG is...Értetlenül álltam a média és a vak emberem nyáladzása előtt.

Egy győztes csapatról vették le a terhet és egy olyan csapatra nyomták rá az esélyesség terhét akik zsinórban 6 döntőt buktak vagy mennyit.Ha juve drukker lettem volna biztos,hogy agyfaszt kapok.

Óriási hiba volt a barcát szintmérőnek tekinteni a juve szempontjából(de matracékat is szépen magadba emelték a barca verések után) és következtetéseket levonni belőle a Real-al kapcsolatban.Köszönöm a buta szurkolóknak,a fogalmatlan szakértőknek és mindenkinek akik akaratuk ellenére a mi malmunkra hajtották a vizet.

Nem mertem eljinxelni de bíztam egy sima meccsben.Az utolsó hétre viszont már belém is belém verték ezt az über Juve dolgot és rettegtem.

A meccset valószínűleg hónapokig elemzik majd a mágnes tábla királyok Juve szempontból,hogy ami ment a barsza ellen az miért nem ment ellenünk.Persze sötétben tapogatóznak majd,mert a Juve itt csak mellék szereplő volt.Nem hibáztak semmit,egyszerűen az történt ami minden Real meccsen,be lettek darálva izomból a második félidőben(Pintus :sziv: )

Kicsit roszdásan kezdtünk a 2 hetes szünet miatt, és a Juve nagyon jól érezte ,hogy csak akkor van realis esélyük,ha az elejét nagyon megnyomják,vezetést szereznek és utána jön az olaszos bekkelés.Teljesen jól csinálták,megvoltunk kicsit szeppenve,de helyzekihasználásunk bivaly volt és a vezető góllal borítottuk Allegri tervét.Az egyenlítő gol után még ami volt bennük azt kiadták a félidő végéig...

És akkor félidő.Ezen fognak vergődni a buták,hogy mi történt...Semmi,Fizika törvénye.Bennünk még volt vagy 2 félidőbyi szufla ,bennük meg 10 perc.

Olyan szintű sebesség különbség volt a két csapat között,annyira rosszul mérte fel a világ ezt az öreges Juventust,annyira fals képet ad egy barca verés ,hogy az valami elképesztő.

Azt csak úgy megjegyzem,hogy ha 2-0ás juve vezetéssel megyünk félidőre akkor is behúzzuk,aki látta a csapatot idén tavaly meg tud róla erősíteni.

Ugye a játékosok közötti tudás különbséget is meg kell említeni,minden poszton olyan szint különbség volt,hogy az valami elképesztő.Higuain,Khedira,dybala,pjanic Stb... egyik se férne be hozzánk és akkor még a buta tömeg akik az ő győzelmüket akarták olyan szintű nyomást pakoltak ilyen ideggyenge játékosokra....buták.

Buffon is...Én tudom,hogy nem tehet róla,most ő volt a bohóc akivel messi esélytelensége miatt ilyen csúnyán elbántak.Nem volt nagy védése,Navasnak volt.

Szerintem ennél többet nem pazarolnék a Juvéra,de azért a szurkolóik kicsit elkondolkozhatnának,hogy ezt még is hogy képzelték? Mire fel volt ez a nagy arc? Gyomorgörcsöm volt 2 győztes döntő után is pedig éreztem,hogy lepkefing ez a juve ezek meg lenézték a bl történelmének legsikeresebb csapatát.

Tiszteltem az ellenfelet,még most is de ez a mocsok ami ment,csak kárörömre ad okot,nem sajnálatra.Bár nagyon nehéz kiszűrni,hogy ki volt Juvés és ki barszás ezzel tisztában vagyok.

Ahhoz meg külön gratulálok ennek a mocsok világnak,hogy egy ekkora legendán mosolyogtam tegnap mint Buffon,mert tudtam,hogy nem tehet róla még is akkora elég tétel volt az a 4 gombóc amit benyelt,hogy már szégyeltem is magam... Nem tudom,lehet hogy burokban éltem internet nélkül fiatalon,de én tényleg tiszteltem a nagy riválisainkat mint a bayern,juve vagy a united...mára csak szánalom és utálat maradt.

És akkor irány a bl topic ahol megemlékeznék a modernkori labdarúgás legnagyobb csapatáról. :salute:
Én nagyon adom amit írtál, jóllehet én is picit bekajáltam ezt a Juventus lufit, mert gyomorgörcsöm volt napokkal a meccsek előtt és valahogy nem mertem "tisztán" azt mondani, hogy igen, mi vagyunk az esélyesebbek. Pedig szinte minden poszton alázzuk őket, és a csapatunk is nagyon egységes. Valahogy még mindig a "fejben gyenge Madrid" van előttem, nehéz a múlttól elszakadni, pedig évek óta iszonyat erős a gárdánk és évek óta látjuk, hogy a döntő pillanatokban mindenki észnél van. De nagyon adom amit írtál, minden médiából a Juventus meg Buffon zengett, a sok semleges drukker hirtelen Juventus drukker lett. Élvezet volt nézni, ahogy a barca drukkerei megpróbálták kihozni Puffont aranylabdásként, abban az esetben ha vinné a BL-t. Most már nem maradt más nekik csak a vagdalózás, hogy Roninak ugyanannyi bogyója lesz, mint Messinek.

Óriási pluszt adott nekem ez a BL döntő, ismét történelmet írtunk, és idén végre a Bajnokságot is megnyertük. Továbbá Ronaldo beelőzte a BL-ben lőtt gólokban Messit és Januárban viszi az aranylasztit. Mi kell még? Helyre állt a rend. Persze egyesek még mindig Pep korszak fociról dumálnak, de nem veszik észre, hogy a csúcs az mindig is a Real Madrid volt, és a történelmet még mindig mi írjuk, ők max. hozzátesznek. Nagyon boldog madridista vagyok. Bele se mertem gondolni, hogy esetleg összejöhet olyan játékosoknak, mint Higuain vagy Khedira. Alvesnek szintúgy nem örültem volna.

A meccsről egyébként szerintem már mindent leírtatok itt is, meg az elemzésekben is. A csapat 10/10 produkciót nyújtott, kiemelném Kroos, Modric, Carvajal,Casemiro, Navas és persze Ronaldo játékát. Asensio a jövőnk lehet, Isco pedig nálam beelőzte Balet. A mostani gárdában még simán benne van 2-3 jó év, ha azt vesszük a kezdő 11-ből csak Ronaldo, Modric és Ramos kezd korban kimenni, de mindannyian nagyon jól tartják magukat, nagyon fittek, látszik, hogy piszkosul odafigyelnek magukra, tehát 2-3 jó év még simán bennük van, a legmagasabb szinten. Modric helyett pedig már most ott van Kovacic, akiből szintén egy zseni lehet, a védelmünk pedig Nachostul Varanestul is erős lehet a jövőben. Roni pedig pótolhatatlan, ez tény, de ezt eddig is tudtuk. :) Nyáron ügyesen kell igazolni, James, Coentrao és Morata nálam távozók, Mbappet várom szeretettel. Remélem a motiváció a következő idényben sem vész el, és ugyanúgy élesek maradunk, mert ezzel a kerettel addig kell ütni a vasat amíg az meleg. HALA MADRID!
But he is a good boy...

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2017. június 4., vasárnap 13:40

A baráti körömben is folyamatosan az megy/ment évek óta, hogy ez a Real nem is annyira jó, minden döntő előtt el lett mondva, hogy az ellenfél az erősebb, ugyanúgy a Bayern elleni meccsek előtt. És szégyen gyalázat, de én is bevettem ezt a sok hülyeséget. Pedig utólag azt mondom, hogy ezek tisztán a Real évei, kérdés nélkül.

Az egyenesen kész röhej, hogy egy fizikálisan és mentálisan toppon levő Real ellen sima Juve győzelmet emlegettek. :lol: Úgy, hogy a Juve 30 évente nyer egy döntőt, a Real meg képtelen elveszíteni őket. És nem tanulnak és minden évben minden párosítás előtt leírják a Real és mindig meglepődnek meg bíróznak meg tudomisén. :ike:

Az az igazság, hogy tegnap rohadtul egyértelmű volt, hogy a Real egyszerűen jobb csapat, mint a Juve. Az, hogy ténfergés, kiscsapatokra jellemző kifulladás jellemzi az ellenfeleinket a második félidőben az egyáltalán nem véletlen. Beleolvastam egy juvés fórumba és ott is azzal jöttek, hogy ők rontották el a második félidőt, nem mi nyertük meg. Egyszerűen mintha senki nem a meccseket nézné.
Nem csak kvailtásokban, hanem életkorban, erőnlétben is extra ez a Real és sokaknak k*rva nehéz ezt elismerni.
Van 5-6 olyan játékosunk akik nem topok, hanem konkrétan a világ legjobbjai a posztjukon. Marcelo, Carvajal, Modric, Kroos és CR. Ők akkora elitek, hogy simán belefér egy sokszor sétálgató Benzema (bár tegnap jó volt), meg technikailag nem tökéletes Casemiro vagy akár Bale is a meccsekbe. Ezt valahogy mindenki elfelejti, amikor a Realról beszélünk. És akkor nem beszéltünk Zidaneról vagy Ramosról, akik a győzelem szó szinonímái.

Becsüljük meg ezt a csapatot, mert nagyon megérdemlik. Olyan mentalitásról, győzni akarásról tettek tanúbizonyságot az utóbbi években, amire csak és kizárólag a Real képes a világon.

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. június 4., vasárnap 13:32

dzsi91 írta:Na jólvan magamhoz tértem akkor kezdjük.

Még most is nehezen találom a szavakat és annyi leírni valóm van de akkor megpróbálom topikonként témához illően :mrgreen:

Összességében én végig azok közétartoztan akik szerint ez a Juve egy túlfújt lufi volt és nem igazán értettem a Hype-ot ami nem is nekik szólt hanem inkább ellenünk.Az Atletico sokkal magasabb szinten űzte ezt a fajta futballt.

Nekem az ő águk rohadt gyenge volt,a Monaco-t bárki lenullázta volna,Porto nem szint és ezt a barcát agyonverni igazán nem nagy dolog.Megtette a PSG is...Értetlenül álltam a média és a vak emberem nyáladzása előtt.

Egy győztes csapatról vették le a terhet és egy olyan csapatra nyomták rá az esélyesség terhét akik zsinórban 6 döntőt buktak vagy mennyit.Ha juve drukker lettem volna biztos,hogy agyfaszt kapok.

Óriási hiba volt a barcát szintmérőnek tekinteni a juve szempontjából(de matracékat is szépen magadba emelték a barca verések után) és következtetéseket levonni belőle a Real-al kapcsolatban.Köszönöm a buta szurkolóknak,a fogalmatlan szakértőknek és mindenkinek akik akaratuk ellenére a mi malmunkra hajtották a vizet.

Nem mertem eljinxelni de bíztam egy sima meccsben.Az utolsó hétre viszont már belém is belém verték ezt az über Juve dolgot és rettegtem.

A meccset valószínűleg hónapokig elemzik majd a mágnes tábla királyok Juve szempontból,hogy ami ment a barsza ellen az miért nem ment ellenünk.Persze sötétben tapogatóznak majd,mert a Juve itt csak mellék szereplő volt.Nem hibáztak semmit,egyszerűen az történt ami minden Real meccsen,be lettek darálva izomból a második félidőben(Pintus :sziv: )

Kicsit roszdásan kezdtünk a 2 hetes szünet miatt, és a Juve nagyon jól érezte ,hogy csak akkor van realis esélyük,ha az elejét nagyon megnyomják,vezetést szereznek és utána jön az olaszos bekkelés.Teljesen jól csinálták,megvoltunk kicsit szeppenve,de helyzekihasználásunk bivaly volt és a vezető góllal borítottuk Allegri tervét.Az egyenlítő gol után még ami volt bennük azt kiadták a félidő végéig...

És akkor félidő.Ezen fognak vergődni a buták,hogy mi történt...Semmi,Fizika törvénye.Bennünk még volt vagy 2 félidőbyi szufla ,bennük meg 10 perc.

Olyan szintű sebesség különbség volt a két csapat között,annyira rosszul mérte fel a világ ezt az öreges Juventust,annyira fals képet ad egy barca verés ,hogy az valami elképesztő.

Azt csak úgy megjegyzem,hogy ha 2-0ás juve vezetéssel megyünk félidőre akkor is behúzzuk,aki látta a csapatot idén tavaly meg tud róla erősíteni.

Ugye a játékosok közötti tudás különbséget is meg kell említeni,minden poszton olyan szint különbség volt,hogy az valami elképesztő.Higuain,Khedira,dybala,pjanic Stb... egyik se férne be hozzánk és akkor még a buta tömeg akik az ő győzelmüket akarták olyan szintű nyomást pakoltak ilyen ideggyenge játékosokra....buták.

Buffon is...Én tudom,hogy nem tehet róla,most ő volt a bohóc akivel messi esélytelensége miatt ilyen csúnyán elbántak.Nem volt nagy védése,Navasnak volt.

Szerintem ennél többet nem pazarolnék a Juvéra,de azért a szurkolóik kicsit elkondolkozhatnának,hogy ezt még is hogy képzelték? Mire fel volt ez a nagy arc? Gyomorgörcsöm volt 2 győztes döntő után is pedig éreztem,hogy lepkefing ez a juve ezek meg lenézték a bl történelmének legsikeresebb csapatát.

Tiszteltem az ellenfelet,még most is de ez a mocsok ami ment,csak kárörömre ad okot,nem sajnálatra.Bár nagyon nehéz kiszűrni,hogy ki volt Juvés és ki barszás ezzel tisztában vagyok.

Ahhoz meg külön gratulálok ennek a mocsok világnak,hogy egy ekkora legendán mosolyogtam tegnap mint Buffon,mert tudtam,hogy nem tehet róla még is akkora elég tétel volt az a 4 gombóc amit benyelt,hogy már szégyeltem is magam... Nem tudom,lehet hogy burokban éltem internet nélkül fiatalon,de én tényleg tiszteltem a nagy riválisainkat mint a bayern,juve vagy a united...mára csak szánalom és utálat maradt.

És akkor irány a bl topic ahol megemlékeznék a modernkori labdarúgás legnagyobb csapatáról. :salute:
+1! :agree: Nagyon jól beszélsz, ugyanezt mondtam én is pár nappal ezelőtt, hogy ezzel az túlfűtött utálatnak köszönhetően és annak, hogy az egész világ a Juve győzelmét várta, nem várta, AKARTA, ha tyukod lett volna, vagy bivajbasznád akkor annak a győzelmét akarta volna, mindenki csak ne a Real Madrid nyerje meg. Nos egy ilyen csapatnak, mint a Juve, akik tizenakárhány éve sóhajtoznak a BL után, és elvesztettek néhány döntőt a legrosszabb ami történt az ez volt, hogy akkora terhet tettek rájuk, amiket nem bírhattak el... főbe lőttem volna magam ha ilyen Khedirák (és nem bántani, lenézni akarom) lealázott volna minket. Szint és minőségkülönbségek voltak a csapatrészeken belül. És nagyon jól tették, hogy nem ránk helyezték a hangsúlyt és a terhet, mert nem volt a megfelelés kényszer a játékosokon, nem volt elvárás, és Pérez is jól tette dolgát, mert kijelentette jóval a meccs előtt, akkor is ZZ marad ha nem nyerjük meg és ZZ is így kezelte a játékosokat, akkor is mi vagyunk a legjobbak, ha nem mi nyerünk!
Ez volt az egyik kulcs! Köszi világ!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 4., vasárnap 13:23

Na jólvan magamhoz tértem akkor kezdjük.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Navamiro

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. június 4., vasárnap 12:42

KAG írta:
Navamiro írta:Hihetetlen élmény adtak ismét a srácok. Tegnap a tüskevárban hatalmas hangulat volt, ezrek váltak testvérré, fiúk, lányok szíve egyaránt egy csapatért dobogott. :sziv: Imádom. Pacsi mindenkinek.

Berohantál te is, mi? :mrgreen: :mrgreen:
Hát.. :D Meg ült mellettem egy lányhármas, fiúk nélkül jöttek, mondom ez igen. :sziv: :mrgreen:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2017. június 4., vasárnap 12:36

nagyon nagy eredmény :salute:
gratuláció mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a történelmi sikernek

külön öröm, hogy Asensio is gólt szerzett :mrgreen:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. június 4., vasárnap 11:53

Hatalmas gratuláció és köszönet a CSAPATnak. Ez férfi munka volt. Ebben az évben bebizonyosodott, hogy nem elég összevásárolni a legjobb játékosokat, de a háttér munka legalább olyan fontos. :salute: :sziv:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. június 4., vasárnap 11:36

Most neztem a duodecimas polot, a hatan ott vannak a kieseses szakasz eredmenyei. Napoli 6-os meg annyira nem is meglepo. Azt hittem, hogy a Bayern elleni 6 golt nem lehet uberelni, de lehetett. A ket legjobban vedekezo csapat is kapott egy-egy 4-est.

Hihetetlen eros ez a csapat. En is azt erzem amit Palesz irt, hogy ez a csapat jatekban meg mindig nincs a csucson. A BL-ben nagyon jo jatekot hoztak, de jovore ez meg jobb is lehet.
Egyedul Bale aggaszt engem. Ha sokat is jatszik majd jovore, akkor remelem 442ben a balszelen teszi majd. Viszont ugy idot vesz el Isco es Asensio elol... Remelem belatja Bale es Perez is, hogy jobb lenne, ha visszaterne a PL-be.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. június 4., vasárnap 11:30

Az M4en most megy az ismétlés.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vezetünk
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 4., vasárnap 11:18

Navamiro írta:Hihetetlen élmény adtak ismét a srácok. Tegnap a tüskevárban hatalmas hangulat volt, ezrek váltak testvérré, fiúk, lányok szíve egyaránt egy csapatért dobogott. :sziv: Imádom. Pacsi mindenkinek.

Berohantál te is, mi? :mrgreen: :mrgreen:
ZIDANE

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2017. június 4., vasárnap 11:11

Tegnap este a mennybe mentünk. Köszönöm fiúk.
But he is a good boy...

Navamiro

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. június 4., vasárnap 10:54

Hihetetlen élmény adtak ismét a srácok. Tegnap a tüskevárban hatalmas hangulat volt, ezrek váltak testvérré, fiúk, lányok szíve egyaránt egy csapatért dobogott. :sziv: Imádom. Pacsi mindenkinek.

gaborz1
Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés

HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2017. június 4., vasárnap 10:13

Nem tudom mennyire szoktátok olvasni facebookon a Britannia blogot, de a szerzőjük igencsak jól látja a dolgokat a tegnapi meccsel kapcsolatban. A srác sokszor a Spíler tv-s PL közvetítésekben is feltűnt.
akit érdekel, annak itt a link: https://www.facebook.com/mcdeerebritann ... 83356917:0

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. június 4., vasárnap 9:58

füst írta:
rashidm írta:Jól emlékszem Varane beelőzte Maldinit? Ő 26 évesen lett 3x bl győztes, Varane meg 24. Ez se semmi azért.
Jól emlékszel, és nagyon szép eredmény is ez, de ahhoz azért még több gombócot kell megennie, hogy úgy emlegessék mint Maldinit. :)
Mert Maldini olyan jo volt gombóc evésben ? :mrgreen:

Vissza: