Ezt nem értem. Tavaly is legyőztünk titeket a tavaszi fordulóban. Igaz 2015-ben egyszer sem sikerült. De 2012- től egészen mostanáig 7-7 az állás egymás ellen ha jól számolok. De ha te arra gondolsz, hogy ilyen 5-0, 6-2, akkor adjátok el Messit, Iniestát, Neymart, Suarezt és másodvonalas edzővel és játékosokkal töltsétek meg a csapatot és az is meg lesz.palesz77 írta:
Mondjuk ezek közül pont mind a ketten jegyeztünk meg dolgokat mi is..Korszakos csapatról ott leírtam a véleményem, nekem akkor lesztek igazán az, ha minket is beáraztok többször is. Nyilván lehet ezt a Barcás énem mondatja velem csak.
Azért ne felejtsük el, hogy hol állt az a Real Madrid amelyiket Ti 5-0-ra és 6-2-re vertétek el, amikro ti korszakos csapat voltatok, és hol az a Barcelona amikor éppen mi ,,válunk" korszakos csapattá. Ég és Föld. Ez a Barcelona még mindig sokkal jobb, mint a 2-6-os 2009-es Real Madrid, lélektanilag is játékosügyileg is, edzőügyileg is (LE, igaz már nem ő). Ha te ehhez kötöd a mi csapatunkat, hogy cidázztassunk le titeket bőven az nem fog bekövetkezni, hacsak amit írtam szempontok be nem teljesülnek.
Mondjuk lehet,hogy nem sikerült érthetően körvonalazni a mondandómat, nézd el nekem, még szenvedek magammal...