Nem fogják,ne aggódjdannen írta:azt csak hozzatettem nehogy elfelejtsekferni írta:Lehet címvédés nélkül is nyerni 3at 4 éven belül?![]()

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 4., vasárnap 15:26
Nem fogják,ne aggódjdannen írta:azt csak hozzatettem nehogy elfelejtsekferni írta:Lehet címvédés nélkül is nyerni 3at 4 éven belül?![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 4., vasárnap 15:10
Elég izzadtság szagú.Majd amikor 20 év mulva mesélni akarják a csodabarszát azt visszakérdez valaki,hogy ja az az időszak amikor az első címvédés volt a bl-ben igaz?Akkor nyert a Real 3bl-t 4 év alatt.dannen írta:azert itt latszik az irasokbol hogy megint nagy kissebbsegi komplexust kell legyurni barcaeknak, belemagyaraznak ezek mar mindent, hogy miert nem korszakos csapat az amelyik 4 even belul 3 BL-t nyer cimvedessel![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2017. június 4., vasárnap 15:07
Lehet címvédés nélkül is nyerni 3at 4 éven belül?dannen írta:azert itt latszik az irasokbol hogy megint nagy kissebbsegi komplexust kell legyurni barcaeknak, belemagyaraznak ezek mar mindent, hogy miert nem korszakos csapat az amelyik 4 even belul 3 BL-t nyer cimvedessel![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. június 4., vasárnap 14:56
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2017. június 4., vasárnap 14:46
Most akkor ezeket a sorokat is inkább csak amolyan önmegnyugtatásnak vesszük. Peace.palesz77 írta:...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 4., vasárnap 14:43
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 4., vasárnap 14:29
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2017. június 4., vasárnap 14:14
Az a probléma, hogy Ronaldo a kora miatt hagyott ki pár meccset, nem pedig azért, mert szarik bele egy idegenbeli hajtós meccsbe, és a fél pályán álldogál. Messinek nem kell pihennie, csakk kéne egy edző aki tudja motiválni fejben. Valami olyasmi, mint Ronaldonak Zidane. Sok szerencsét a kereséshez!BarçaNorbi írta:Gratulálok a Realnak, nagy dolgot vittek véghez, nem lehet nem elismerni. A korszakos dologhoz csak annyit, hogy kinek az, és kinek nem az, az szubjektív. A BL címvédés viszont tény, engem nem érdekelne túlságosan sem a játék képe, sem az ellenfél szurkolóinak véleménye, ha mi nyertünk volna, és Iscoval a csapatban elég pofás volt egyébként játék is.
Pár szó a Barcáról, ha már vége lett a szezonnak. Remélem Messi végignézi, vagy legalább valaki felhívja rá a figyelmét, hogy Ronaldo mennyivel kevesebbet játszott idén, és milyen éles tudott lenni a szezon végére. Rádöbbenhetne, hogy nem kell minden percet a pályán töltenie, már csak az egész meccsnapos rutin sokkal kimerítőbb, ha idegenben van a meccs akkor plusz utazás is, mintha kiülne 1-1 meccset.
Új edzőnk remélem mélyen végigelemezi az idei hibáinkat, például, hogy a rotálást nem úgy kell végezni, hogy egyik meccsen gálakezdő, másikon pedig kicserélem a csapat 80%-át, hanem pl. mindig csak egy embert szedek ki egy-egy csapatrészből.
Nagy álom teljesülne be, és űrt foltozna be Verratti érkezése, csak imádkozni tudok, hogy elhozzuk kerüljön amibe kerül. Hiánycikk még a jhv, a többi pedig a távozóktól is függ, egy dologban reménykedem, hogy nem félmegoldásokkal próbálkozunk.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. június 4., vasárnap 14:13
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. június 4., vasárnap 14:10
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. június 4., vasárnap 13:58
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. június 4., vasárnap 13:36
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 4., vasárnap 13:32
2014-ben a 3-1-es gyozelmunknel siman lohettunk volna meg 2-3 golt, ha nem kezdunk el szorakozni, mert a jatek kepe alapjan legalabb annyival jobbak voltunk. Ott volt az altalad is "várt"palesz77 írta:nem kaptunk olyan istenes verést egyszer se, én erre gondolok.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. június 4., vasárnap 13:12
Ez tiszta sor, hál istennek..L.Miki írta: Ez a Barcelona még mindig sokkal jobb, mint a 2-6-os 2009-es Real Madrid, lélektanilag is játékosügyileg is, edzőügyileg is (LE, igaz már nem ő). Ha te ehhez kötöd a mi csapatunkat, hogy cidázztassunk le titeket bőven az nem fog bekövetkezni, hacsak amit írtam szempontok be nem teljesülnek.
És hangosabbak is, ezért se érdemes szerintem azokon pörögni.wZoLee7 írta:Kit erdekel masok mit gondolnak, szurkolhat az ember akarkinek, az utalok mindig tobben lesznek.
Nem veszem sértésnek, M1Ö hsz-ére reagáltam szimplán ezzel, amikor felhozta, hogy valaki megemlíti, hogy nem korszakos csapat ez, és leírtam, hogy hogy gondoltam amit. Gondoltam érdekli, ha már említette. Nem el akarom venni a győzelmetek élét, vagy bárki véleményét megváltoztatni, alapból le se írtam volna ezt, ha nem említi ő meg, mert feleslegesnek érezném itt ezt magamtól ecsetelni, most se fogom folytatni tovább. De szóba hozták, leírtam, hogy akit érdekel, az megértse esetleg a másik oldal egy nézőpontját arról, amit ő röhejesnek talál. Az érvelés meg biztos tartalmaz logikai bukfencet, mert nem objektív külső szemlélő véleménye, hanem egy Barca szurkolóé. De ha érdekel, nekem a Lucho csapat se korszakos amúgy, ahhoz annál nagyobb dominancia kell.sentry írta:...
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. június 4., vasárnap 12:34
Telei van logikai bukfencekkel a magyarázkodásod. Én tisztellek, mert mindig normálisan írsz ide.palesz77 írta:Áthoztam ide, nem akartam offolni.Mondjuk ezek közül pont mind a ketten jegyeztünk meg dolgokat mi is..M1Ö a Kroos topicban írta:Pedig több mint valószínű, hogy részegek vagytok, mert csababarcán meg Paleszen kívül nem sokan tudták csak annyival elintézni, hogy grat a Realnak. Muszáj megjegyezni, hogy "ez a real nem korszakos csapat, nincs játékuk csak a küzdés miatt nyernek, pont a döntőre hibáz a juve,Korszakos csapatról ott leírtam a véleményem, nekem akkor lesztek igazán az, ha minket is beáraztok többször is. Nyilván lehet ezt a Barcás énem mondatja velem csak, és a történelemben ettől még ez a csapat is jogosan fennmarad, de nekem a legszűkebb elitben említett korszakok eléréséhez ez, és a folyamatos jó játék még hiányzik tőletek. De itt lehet a korszakosra más a definícióm, szimplán ezért gondolom máshogy. Ha valaki 10 év múlva erről az időszakról beszél majd, akkor ti fogtok az emberek többségének beugrani, ezt iszta sor. De ha valaki all time legjobb csapatokat kérdez, ez a Madrid szerintem nem sokaknak ugrana be elsőre, pedig a keret meglenne hozzá, lehet majd a játék is meglesz, és akkor oda is kerül ez a csapat. Így remélem világos - meg nem is sértő, mert nem annak szánom.
Ezt meg minden rosszindulat nélkül mondom, de olyat várnál el, ami lehetetlen. Itt se annyiból álltak a gratulációk a triplánk után, hogy szép volt. Az ellendrukkerek mindig megemlítik a negatív dolgolat is, önnyugtatás és egyéb okok miatt is gondolom. De 1-2 hsz-t leszámítva szerintem semmi felháborító nincs az ottani reakciókban.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. június 4., vasárnap 12:32
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. június 4., vasárnap 12:12
Ezt nem értem. Tavaly is legyőztünk titeket a tavaszi fordulóban. Igaz 2015-ben egyszer sem sikerült. De 2012- től egészen mostanáig 7-7 az állás egymás ellen ha jól számolok. De ha te arra gondolsz, hogy ilyen 5-0, 6-2, akkor adjátok el Messit, Iniestát, Neymart, Suarezt és másodvonalas edzővel és játékosokkal töltsétek meg a csapatot és az is meg lesz.palesz77 írta:
Mondjuk ezek közül pont mind a ketten jegyeztünk meg dolgokat mi is..Korszakos csapatról ott leírtam a véleményem, nekem akkor lesztek igazán az, ha minket is beáraztok többször is. Nyilván lehet ezt a Barcás énem mondatja velem csak.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. június 4., vasárnap 12:10
HozzászólásSzerző: chronic » 2017. június 4., vasárnap 12:03
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. június 4., vasárnap 11:58
Mondjuk ezek közül pont mind a ketten jegyeztünk meg dolgokat mi is..M1Ö a Kroos topicban írta:Pedig több mint valószínű, hogy részegek vagytok, mert csababarcán meg Paleszen kívül nem sokan tudták csak annyival elintézni, hogy grat a Realnak. Muszáj megjegyezni, hogy "ez a real nem korszakos csapat, nincs játékuk csak a küzdés miatt nyernek, pont a döntőre hibáz a juve,
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem