HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. június 4., vasárnap 11:53
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. június 4., vasárnap 11:36
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. június 4., vasárnap 11:30
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 4., vasárnap 11:18
Navamiro írta:Hihetetlen élmény adtak ismét a srácok. Tegnap a tüskevárban hatalmas hangulat volt, ezrek váltak testvérré, fiúk, lányok szíve egyaránt egy csapatért dobogott.Imádom. Pacsi mindenkinek.
HozzászólásSzerző: primrose » 2017. június 4., vasárnap 11:11
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. június 4., vasárnap 10:54
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2017. június 4., vasárnap 10:13
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. június 4., vasárnap 9:58
Mert Maldini olyan jo volt gombóc evésben ?füst írta:Jól emlékszel, és nagyon szép eredmény is ez, de ahhoz azért még több gombócot kell megennie, hogy úgy emlegessék mint Maldinit.rashidm írta:Jól emlékszem Varane beelőzte Maldinit? Ő 26 évesen lett 3x bl győztes, Varane meg 24. Ez se semmi azért.
HozzászólásSzerző: füst » 2017. június 4., vasárnap 9:55
Jól emlékszel, és nagyon szép eredmény is ez, de ahhoz azért még több gombócot kell megennie, hogy úgy emlegessék mint Maldinit.rashidm írta:Jól emlékszem Varane beelőzte Maldinit? Ő 26 évesen lett 3x bl győztes, Varane meg 24. Ez se semmi azért.
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. június 4., vasárnap 9:49
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 4., vasárnap 9:45
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. június 4., vasárnap 9:36
HozzászólásSzerző: füst » 2017. június 4., vasárnap 9:20
Szerintem csak te voltál ennyire ráfeszülve erre a témára, 5 percet szántam rá és csak az óhajodon akartam segíteni, nem kell gúnyolódni.Steve írta:...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 4., vasárnap 9:12
Az ilyet sem értem hogy minek kell. "Hogy én madridista vagyok, aki meg nem az letérdelhet." Már bocs, de ki vagy te ember?Steve írta:Bocs az offért, nem szándékozom ezt a témát tovább vinni, egyszer reagálok még:
Az nem semmi Füst, hogy éjjel kettőkor van erőd végig pörgetni mind az egymillió hozzászólásomat és kikeresni CSAK a negatívakat.![]()
![]()
De tudod mit, ezért az emberfeletti munkádért cserébe elnézésedet kérem minden egyes szezon közbeni morgolódásomért, vagy a megy a meccs topikban elejtett negatív hozzászólásokért.
Ha elég pihent lennék szerintem ott talélnék a te hozzászólásaid közül is párat.Ahogy gondolom mindenkinek.
Bár részegen akadtam ki, azt azért tartom, hogy továbbra sem volt kellemes hónapok óta folyamatosan olvasni, hogy esélyünk sincs, meg hogy ez a csapat csak pózol..
De ha már ilyen figyelmes vagy és ilyen sok időd van éjjel kettőkor akkor tegyél be egy sorozatot a pozitív hozzászólásaimból is, csak hogy következetes legyél.
És abszolút igazad van!Igyekezni kell csak örülni és a jóra koncentrálni.Van is mire most!
HozzászólásSzerző: nagyi » 2017. június 4., vasárnap 8:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 4., vasárnap 7:01
1-4nel ket Karim góllal mentem is volna a Cofidishezsonic írta:Bezzeg a Benzema nem birt ket golt loni, pedig eskuszom fogyasztottam rendesen.Realista24 írta:Jajj gyerekek. Fel sem tudom dolgozni. Az első komolyabb emlékem a Reallal kapcsolatban a Juve elleni BL döntő, megéltem ezer dolgot ezzel a csodálatos klubbal. Ez a tegnap este pedig ismét leírhatatlan ül boldoggá tett.
Halkan írom le, hogy a gyerkőc tegnapelőtt bemondta, hogy 1-4 lesz. Mondtam persze, ha igy lesz, azt keret akit akarsz. Meccs utan uzent, hogy készíthetem a pénzem![]()
Sebaj. Amit en ma megittam azt koltsd a gyerekre.Jobb helyre megy.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. június 4., vasárnap 6:53
Haha nem tudom mit kért a gyerkőc, de összedobjuk ha kell!!Realista24 írta:Jajj gyerekek. Fel sem tudom dolgozni. Az első komolyabb emlékem a Reallal kapcsolatban a Juve elleni BL döntő, megéltem ezer dolgot ezzel a csodálatos klubbal. Ez a tegnap este pedig ismét leírhatatlan ül boldoggá tett.
Halkan írom le, hogy a gyerkőc tegnapelőtt bemondta, hogy 1-4 lesz. Mondtam persze, ha igy lesz, azt keret akit akarsz. Meccs utan uzent, hogy készíthetem a pénzem
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. június 4., vasárnap 6:51
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. június 4., vasárnap 6:46
Bezzeg a Benzema nem birt ket golt loni, pedig eskuszom fogyasztottam rendesen.Realista24 írta:Jajj gyerekek. Fel sem tudom dolgozni. Az első komolyabb emlékem a Reallal kapcsolatban a Juve elleni BL döntő, megéltem ezer dolgot ezzel a csodálatos klubbal. Ez a tegnap este pedig ismét leírhatatlan ül boldoggá tett.
Halkan írom le, hogy a gyerkőc tegnapelőtt bemondta, hogy 1-4 lesz. Mondtam persze, ha igy lesz, azt keret akit akarsz. Meccs utan uzent, hogy készíthetem a pénzem
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 4., vasárnap 6:29
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem