Kevesebb brazil imádat?H.E.H.E. írta:Kerdes ugye hogy kinek mi a normális

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 4., vasárnap 9:13
Kevesebb brazil imádat?H.E.H.E. írta:Kerdes ugye hogy kinek mi a normális
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 4., vasárnap 7:47
HozzászólásSzerző: Demes » 2017. június 4., vasárnap 3:10
Never forgetH.E.H.E. írta: geci ha nyerünk és közben 3-at lövünk ennek a juventusnak és annak a puffonnak, akkor ígérem a jövő évi béelldöntőig normális leszek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 2., péntek 17:04
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2017. június 2., péntek 17:03
Jelen!Remy írta:ParaNoir Pub-ot próbálta már valaki?
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 2., péntek 16:40
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. május 31., szerda 23:09
Jaa, hát igen, ott már vannak bajok sajnos.KAG írta:hanem a markahoz tartozo emberekkel.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. május 31., szerda 11:00
KiégtemRealista24 írta:*dobáltatna valakivel, pénzért.rashidm írta: Nem, ő iphone-nal dobálna.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 31., szerda 10:46
*dobáltatna valakivel, pénzért.rashidm írta:
Nem, ő iphone-nal dobálna.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 31., szerda 10:45
Nem, ő iphone-nal dobálna.ziro4vr írta:Kanye biztos megdobálna paradicsommal.Sierra írta: Jézusom, ez miért gond?Én pl nap mint nap szállok ki a 26 éves autómból, és cseppet sem zavar/izgat, h mit gondolnak rólam.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 31., szerda 10:43
Kanye biztos megdobálna paradicsommal.Sierra írta: Jézusom, ez miért gond?Én pl nap mint nap szállok ki a 26 éves autómból, és cseppet sem zavar/izgat, h mit gondolnak rólam.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 31., szerda 10:28
Nem a korral van gond fokent, hanem a markahoz tartozo emberekkel.Sierra írta:Jézusom, ez miért gond?KAG írta:Sőt, inkább zavarna is, hogy mindeni mit gondolna rólam, ahogy kiszállok a 15-20 éves bmw-ből.Én pl nap mint nap szállok ki a 26 éves autómból, és cseppet sem zavar/izgat, h mit gondolnak rólam.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 31., szerda 9:24
Az első nagyon varázslatos, de már már pofátlan. Az asztal a kulcs, de hogy milyen technikát aplikált bele a rizsa, azt nem tudom elsőre. Valószínűleg az érmék nem változtatnak helyet, csak mindig azt látod, amelyiket kell, vagy valami asztal alatti mágneses kütyüvel mozgatja. (inkább az elsőre tippelek).h3x0r írta:akkor linkelek en is egyet
Attól is függ, hogy milyen időtávra tervezel. A lakástakarék jó, de akkor éri meg igazán, ha fel is használod, tehát megtakarításnak nem túl optimális, vagy ismerős útján lepapírozod (ezt persze nem is írtam, ez nem legálischosenone46 írta:egy kis segítség kéne, csak ötletelések miatt. ha havonta 20-50k (talán 70et)-t szeretnék félrerakni -tudom nem sok- , és szeretném, hogy ebből legyen megtakarításom vagy pedig akár növelni is az értékét, akkor mit érdemes kötnöm? van ugye a lakástakarék, amit az állami támogatás miatt ajánlgatnak, illetve az államkötvény. emellé tudnátok olyan kötvényt vagy hasonlót mondani, amire érdemes lenne még ránézni?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 31., szerda 0:21
Ha erdekel a tema, akkor ezt az oldalt ajanlanam neked http://kiszamolo.hu/chosenone46 írta:egy kis segítség kéne, csak ötletelések miatt. ha havonta 20-50k (talán 70et)-t szeretnék félrerakni -tudom nem sok- , és szeretném, hogy ebből legyen megtakarításom vagy pedig akár növelni is az értékét, akkor mit érdemes kötnöm? van ugye a lakástakarék, amit az állami támogatás miatt ajánlgatnak, illetve az államkötvény. emellé tudnátok olyan kötvényt vagy hasonlót mondani, amire érdemes lenne még ránézni?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. május 30., kedd 20:30
Jézusom, ez miért gond?KAG írta:Sőt, inkább zavarna is, hogy mindeni mit gondolna rólam, ahogy kiszállok a 15-20 éves bmw-ből.
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2017. május 30., kedd 20:19
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2017. május 29., hétfő 14:51
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem