Jól emlékszel, és nagyon szép eredmény is ez, de ahhoz azért még több gombócot kell megennie, hogy úgy emlegessék mint Maldinit.rashidm írta:Jól emlékszem Varane beelőzte Maldinit? Ő 26 évesen lett 3x bl győztes, Varane meg 24. Ez se semmi azért.

HozzászólásSzerző: füst » 2017. június 4., vasárnap 9:55
Jól emlékszel, és nagyon szép eredmény is ez, de ahhoz azért még több gombócot kell megennie, hogy úgy emlegessék mint Maldinit.rashidm írta:Jól emlékszem Varane beelőzte Maldinit? Ő 26 évesen lett 3x bl győztes, Varane meg 24. Ez se semmi azért.
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. június 4., vasárnap 9:49
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 4., vasárnap 9:45
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. június 4., vasárnap 9:36
HozzászólásSzerző: füst » 2017. június 4., vasárnap 9:20
Szerintem csak te voltál ennyire ráfeszülve erre a témára, 5 percet szántam rá és csak az óhajodon akartam segíteni, nem kell gúnyolódni.Steve írta:...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 4., vasárnap 9:12
Az ilyet sem értem hogy minek kell. "Hogy én madridista vagyok, aki meg nem az letérdelhet." Már bocs, de ki vagy te ember?Steve írta:Bocs az offért, nem szándékozom ezt a témát tovább vinni, egyszer reagálok még:
Az nem semmi Füst, hogy éjjel kettőkor van erőd végig pörgetni mind az egymillió hozzászólásomat és kikeresni CSAK a negatívakat.![]()
![]()
De tudod mit, ezért az emberfeletti munkádért cserébe elnézésedet kérem minden egyes szezon közbeni morgolódásomért, vagy a megy a meccs topikban elejtett negatív hozzászólásokért.
Ha elég pihent lennék szerintem ott talélnék a te hozzászólásaid közül is párat.Ahogy gondolom mindenkinek.
Bár részegen akadtam ki, azt azért tartom, hogy továbbra sem volt kellemes hónapok óta folyamatosan olvasni, hogy esélyünk sincs, meg hogy ez a csapat csak pózol..
De ha már ilyen figyelmes vagy és ilyen sok időd van éjjel kettőkor akkor tegyél be egy sorozatot a pozitív hozzászólásaimból is, csak hogy következetes legyél.
És abszolút igazad van!Igyekezni kell csak örülni és a jóra koncentrálni.Van is mire most!
HozzászólásSzerző: nagyi » 2017. június 4., vasárnap 8:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 4., vasárnap 7:01
1-4nel ket Karim góllal mentem is volna a Cofidishezsonic írta:Bezzeg a Benzema nem birt ket golt loni, pedig eskuszom fogyasztottam rendesen.Realista24 írta:Jajj gyerekek. Fel sem tudom dolgozni. Az első komolyabb emlékem a Reallal kapcsolatban a Juve elleni BL döntő, megéltem ezer dolgot ezzel a csodálatos klubbal. Ez a tegnap este pedig ismét leírhatatlan ül boldoggá tett.
Halkan írom le, hogy a gyerkőc tegnapelőtt bemondta, hogy 1-4 lesz. Mondtam persze, ha igy lesz, azt keret akit akarsz. Meccs utan uzent, hogy készíthetem a pénzem![]()
Sebaj. Amit en ma megittam azt koltsd a gyerekre.Jobb helyre megy.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. június 4., vasárnap 6:53
Haha nem tudom mit kért a gyerkőc, de összedobjuk ha kell!!Realista24 írta:Jajj gyerekek. Fel sem tudom dolgozni. Az első komolyabb emlékem a Reallal kapcsolatban a Juve elleni BL döntő, megéltem ezer dolgot ezzel a csodálatos klubbal. Ez a tegnap este pedig ismét leírhatatlan ül boldoggá tett.
Halkan írom le, hogy a gyerkőc tegnapelőtt bemondta, hogy 1-4 lesz. Mondtam persze, ha igy lesz, azt keret akit akarsz. Meccs utan uzent, hogy készíthetem a pénzem
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. június 4., vasárnap 6:51
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. június 4., vasárnap 6:46
Bezzeg a Benzema nem birt ket golt loni, pedig eskuszom fogyasztottam rendesen.Realista24 írta:Jajj gyerekek. Fel sem tudom dolgozni. Az első komolyabb emlékem a Reallal kapcsolatban a Juve elleni BL döntő, megéltem ezer dolgot ezzel a csodálatos klubbal. Ez a tegnap este pedig ismét leírhatatlan ül boldoggá tett.
Halkan írom le, hogy a gyerkőc tegnapelőtt bemondta, hogy 1-4 lesz. Mondtam persze, ha igy lesz, azt keret akit akarsz. Meccs utan uzent, hogy készíthetem a pénzem
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 4., vasárnap 6:29
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 4., vasárnap 2:48
HozzászólásSzerző: füst » 2017. június 4., vasárnap 2:05
Elsőre átugrottam felette, még másodjára is lusta voltam, de harmadszor is ragaszkodsz ehhez a témához, szóval erőt vettem magamon és visszaolvastam, parancsolj pár szösszenet.Még mindig hasznosabb vagy mint az összes károgó qva..
Hol vannak ők most?! Miért nem kérnek elnézést tőlünk Madridistáktól ha már mi a Bayern elleni meccs óta hallgattuk a " pózolós Real", " lusta Real játékosok" szar szöveget..és azt hogy esélyünk sincs.
Szerencse, hogy a szívemre, az eszemre és itt a spanyolországi többségre hallgattam és nem a károgó kisebbségre. Így nem tette senki tönkre a meccs előtti, közbeni és utáni pillanataimat.
Steve írta:Az a nem semmi, hogy ez aB csapat egész évben égeti a BBC-t, de azért Pereznek és a szponzoroknak erőltetni kellett egy félhalott bélát is..![]()
Nem baj, ha elbukjuk a bajnokságot akkor meg lehet nekik köszönni.
Steve írta:Hála istennek elpazaroltuk az előnyünket, végre a barca vezet, most akkor nyugodtan lehet, végre felszabadultan focizni az összes xaros kiscsapat ellen.
Utána meg egy jobban szervezett csapat ellen megáll megint a tudomány és ívelgetünk.
De legalább végre idén is üldözhetjük a katalánokat. Kicsit már biztos szorongtak is a Real játékosok, hogy x hete vezettük a tabellát...
Mindenki büszke lehet most magára, megérdemelt mindenki alá a luxus sportkocsi, a luxus házzal és a luxus ribancokkal, mehet a győztes facebook poszt.
Hala Madrid!
Steve írta:Durván leépült a játékunk..beadások, beadások, beadások...
Baromi unalmas.
Steve írta: A BBC meg mindeközben a szánalmasabbnál is szánalmasabb szinten vergődik.
Steve írta:Isten feje ismét megmentette ezt a csürhét...
Büdös nagy szégyen de RAMOS>BBC
Steve írta: Csak nem bírják ki, hogy ne adják ki a kezükből a bajnokságok.
Egy egész szon megnyeréséhez munka, ész és kitartás kell.
Ezek viszont sajnos lusták, buták és nem szorgalmasak.
Megélnek az ösztönös foci tudásból.
Szánalmas ez évről évre...
Amúgy ha Pepe ízekre lett szedve ennek a nyomorék bélnek az elborulása is megér egy misét. Érdekes mi zajlódhatott az agya helyetti üregben..
Steve írta:Tele a tököm Zidanenal is egyébként!
Meccsek óta az megy át rajtunk aki nem akar, cserébe focink sincs, de azért Casemiro óriási biztonságot ad.
Rohadtul Kovacicot kellene játszani, akkor legalább foci lenne.![]()
![]()
![]()
Steve írta:Meccsek óta előkaptuk az angol bajnoki formánkat...
beívelés..beívelés...beívelés...
szörnyű, nézhetetlen.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. június 4., vasárnap 1:57
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. június 4., vasárnap 1:45
Még mindig hasznosabb vagy mint az összes károgó qva..L.Miki írta:nmate írta:Köszönjétek nekem, idén egy meccset sem láttam.#reversejinx
![]()
![]()
![]()
Még mindig hasznosabb vagy, mint Remy!
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. június 4., vasárnap 1:36
nmate írta:Köszönjétek nekem, idén egy meccset sem láttam.#reversejinx
HozzászólásSzerző: nmate » 2017. június 4., vasárnap 1:30
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. június 4., vasárnap 1:16
Leszarom Orbán Viktort!Remy írta:Orbán Viktor facebook oldala, azon belül is a legutolsó posztja megvan?![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. június 4., vasárnap 0:56
hesstegbe.futballtörténelem!!!
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem