Sokat iszol.hehe írta:szerk.: bocs vmi nem stimmel, de láttam ilyet, hogy ma 22:30-tól nyomjuk depor ellen. most akkor mi?

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. augusztus 27., kedd 18:01
Sokat iszol.hehe írta:szerk.: bocs vmi nem stimmel, de láttam ilyet, hogy ma 22:30-tól nyomjuk depor ellen. most akkor mi?
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 27., kedd 17:59
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 27., kedd 17:20
ha már menni akar ajánljuk fel őt is a Napolinakmadridronie írta:A török 'Hürriyet' szerint (AS, Marca is lehozta) a Galatasaray kölcsönvenné Di Maríat, amibe állítólag a Madrid és Perez is belemenne (sőt állítólag már el is fogadott) csupán a játékos jóváhagyása hiányzik a bulihoz.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 27., kedd 16:46
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. augusztus 27., kedd 16:15
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 27., kedd 15:27
Óriási egyben örömteli :Đ ; még több ilyet, ezeket jó csak igazán olvasni (régi nagy kedvencek újra otthon)!A Marca beszámol arról, hogy Santiago Solari az elmúlt napokban csatlakozott a Real Madrid edzői csapatához, és 14 éves fiatalokkal fog foglalkozni. Valamint arról is, hogy az utánpótlásban szerepet fog kapni egy igazi példakép, Guti is, aki egyelőre csak asszisztens lesz, mert még nincsenek meg az edzői papírjai. Guti bemutatására holnap kerülhet sor.
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. augusztus 27., kedd 15:20
Megvan miért épült a pódium!A Marca beszámol arról, hogy Santiago Solari az elmúlt napokban csatlakozott a Real Madrid edzői csapatához, és 14 éves fiatalokkal fog foglalkozni. Valamint arról is, hogy az utánpótlásban szerepet fog kapni egy igazi példakép, Guti is, aki egyelőre csak asszisztens lesz, mert még nincsenek meg az edzői papírjai. Guti bemutatására holnap kerülhet sor.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 27., kedd 15:20
akkor még 4 napig kell visszafognod magad.CRonika7 írta:Boky írta: na elmész a picsába![]()
![]()
![]()
legjobb 1. hozzászólás everCsak az igazságot írtam le,de ezek szerint úgy kezdtem a karrierem itt madridom-on, mint Özil a Madridban! Csak én megpróbálom tartani a szintet,nem úgy mint a pampula töröknémet....Wertz írta: Zseniális![]()
Az év kommentje
![]()
Ráadásul még ez volt az első kommented![]()
És ezennel megígérem h amíg itt van,nem bántom többé a 10-ESÜNKET!
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. augusztus 27., kedd 15:13
A Marca beszámol arról, hogy Santiago Solari az elmúlt napokban csatlakozott a Real Madrid edzői csapatához, és 14 éves fiatalokkal fog foglalkozni. Valamint arról is, hogy az utánpótlásban szerepet fog kapni egy igazi példakép, Guti is, aki egyelőre csak asszisztens lesz, mert még nincsenek meg az edzői papírjai. Guti bemutatására holnap kerülhet sor.
HozzászólásSzerző: CRonika7 » 2013. augusztus 27., kedd 14:14
Boky írta: na elmész a picsába![]()
![]()
![]()
legjobb 1. hozzászólás ever
Csak az igazságot írtam le,de ezek szerint úgy kezdtem a karrierem itt madridom-on, mint Özil a Madridban! Csak én megpróbálom tartani a szintet,nem úgy mint a pampula töröknémet....Wertz írta: Zseniális![]()
Az év kommentje
![]()
Ráadásul még ez volt az első kommented
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 27., kedd 14:01
ZseniálisCRonika7 írta:Alapszabály,h a facebookos kommenteknél a mondanó ellenkezője az igaz,tehát:
Modricot nem kell elküldeni,Modricnak megvan a megfelelő helye a középpályán,és nem ütik egymást Özillel. Amikor Xabi és Illara egészséges akkor is kezdő lesz,Özil nem fér be Bale mellé,és Modrictól az ég világon nincs egy se (nem hogy 3!) labdabiztosabb középpályás! És nem kettő sérült hanem 3,mint tudjuk Kaká is az,csak ő már 2009 óta az.
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. augusztus 27., kedd 13:24
na elmész a picsábaCRonika7 írta: Alapszabály,h a facebookos kommenteknél a mondanó ellenkezője az igaz,tehát:
Modricot nem kell elküldeni,Modricnak megvan a megfelelő helye a középpályán,és nem ütik egymást Özillel. Amikor Xabi és Illara egészséges akkor is kezdő lesz,Özil nem fér be Bale mellé,és Modrictól az ég világon nincs egy se (nem hogy 3!) labdabiztosabb középpályás! És nem kettő sérült hanem 3,mint tudjuk Kaká is az,csak ő már 2009 óta az.
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. augusztus 27., kedd 13:08
igen ezt már én se bírtam szó nélkülh3x0r írta:Nekem eddig ez a mai kedvencem:vegulis igaza van, Khedira tenyleg serultÉN MODRICOT KÜLDENÉM EL , TÚL SOK A KÖZÉPPÁLYÁS RÁADÁSUL MODRICNAK IGAZI HELYE SINCS, ÖZILLEL ÜTIK EGYMÁST
amikor xabi és illara is egészsége akkor sztem a kezdő közelébe nem fog kerülni, özil meg beférne egy tegnapihoz hasonló felállásba bale mellé, modric helyére meg van 3 labdabiztosabb és védekezőbb középpályásunk is (igaz most 2 sérült)
HozzászólásSzerző: CRonika7 » 2013. augusztus 27., kedd 12:54
Alapszabály,h a facebookos kommenteknél a mondanó ellenkezője az igaz,tehát:h3x0r írta:Nekem eddig ez a mai kedvencem:Boky írta:vazzeg a fb-os özil poszt alatt annyi madár van, hogy azt se tudom melyikbe kössek belevegulis igaza van, Khedira tenyleg serultÉN MODRICOT KÜLDENÉM EL , TÚL SOK A KÖZÉPPÁLYÁS RÁADÁSUL MODRICNAK IGAZI HELYE SINCS, ÖZILLEL ÜTIK EGYMÁST
amikor xabi és illara is egészsége akkor sztem a kezdő közelébe nem fog kerülni, özil meg beférne egy tegnapihoz hasonló felállásba bale mellé, modric helyére meg van 3 labdabiztosabb és védekezőbb középpályásunk is (igaz most 2 sérült)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 27., kedd 12:48
Nekem eddig ez a mai kedvencem:Boky írta:vazzeg a fb-os özil poszt alatt annyi madár van, hogy azt se tudom melyikbe kössek bele
vegulis igaza van, Khedira tenyleg serultÉN MODRICOT KÜLDENÉM EL , TÚL SOK A KÖZÉPPÁLYÁS RÁADÁSUL MODRICNAK IGAZI HELYE SINCS, ÖZILLEL ÜTIK EGYMÁST
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 27., kedd 12:48
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 27., kedd 12:03
Azt hiszem sikerült meggyőznötök,be is lájkoltam az oldalt.Realista24 írta:Nincs annál nagyobb móka![]()
A cikkek alattiak is megérnek egy misét, de ami a postok alatt van, az már extrém önkínzás.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 27., kedd 12:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 27., kedd 11:49
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 27., kedd 11:48
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem