Matt009, annyira erőlködsz, annyira ordít a hsz-aidból, hogy bánt Mourinho távozása. Egyik gondolatoddal teljesen agyoncsapod a másodikat, pl. először azt írod, hogy Ancelotti túlságosan óvatos, majd leírod, hogy 4 TKP-sal kezdtünk. Olvasd csak vissza a sok sületlenséget amit írtál, és aztán gondold hozzá, hogy kettő, azaz kettőd db. bajnokin vagyunk túl egy új edző alatt, egy teljesen új szisztémában, és még nincs is szeptember.
1. Engem nem Mou távozása bánt, én az elsők között voltam, akik azt mondták, hogy neki mennie kell. Ami engem zavar az az, hogy Mou ugyanúgy ünnepelve volt az elején, ahogy most Ancelotti és azokért a dolgokért volt ünnepelve, amiért most sokan savazzák. (pl.: leveszi a játékosok válláról a terhet-Mou, végre nyugalom van a csapat körül-Ancelotti) Vajon melyik kell jobban a csapatnak? Sokan agyonlövik a saját korábbi mondataikat.
2. Ancelotti felelőtlenül offenzív csapatot küldött a pályára. Ezt megtehette tegnap, de nem teheti meg túl sokszor. Utána meg igenis defenzíven cserélt. Ez a 2 hol üti egymást?
Vagy te arra célzol, hogy én anno arra panaszkodtam, hogy Ancelotti sem a támadófociról híres? Hát ezt még mindig tartom. Számomra is komoly meglepetés, hogy milyen offenzív csapatot szeretne itt kialakítani, csak én félek, hogy ez a későbbiekben nagyon vissza fog ütni. Mert az offenzív csapat feltételeinek a nyomát sem látom. És azért a kitalált védekezés/letámadás alapjainak már látszania kellene.
A Mourinho által összerakott védelem is bakizott rendesen, ennek ellenére tegnap a Ramos-Pepe páros nagyon jó volt, és Di Maria védekezőmunkája is említésre méltó... mégis szét van barmolva szerinted a védelmünk.
Tegnap konkrétan nem volt kp-s védekezésünk, meg sem tudom számolni hányszor rohantak át rajtunk. Visszarémlenek a Queiroz-i idők. DM védőmunkája meg annyiban volt értékelhető, hogy amikor égett a haza, akkor a gyorsaságát kihasználva lefutotta az ellenfél támadóit. Csak kérdés, hogy ez mondjuk egy MU ellen mennyire lesz majd hatásos védekezés. Lásd is a meccset, ne csak nézd, mert ha láttad volna, akkor bizony nem DM védőmunkájával hozol példát. Az csak egyéni képesség volt.
Egy normális védelem meg nem két klasszis kh oktatómunkájából áll, hanem 6-7 emberből álló szervezett védekezési rendszerből, na most ebből sok minden nincs meg. Isco is totálisan alkalmatlan a védekezésre, ő csak akkor lesz hasznos, ha egy rendszernek a része lesz, egyénileg még annyit sem fog tudni hozzátenni, mint DM. Modric hasonló, bár ő valamelyest tud védekezni.
bale lehet hogy kontracsapatban lenen a legjobb, de gondoljatok bele hogy özil mit nyújt a jobboson? konkrétan semmit. és még azt is durcásan, hozzá képest akkor előrelépés lesz bale mintha 10 éve torghelle helyett a fenomén lenne a válogatottunk kezdőcsatára.
Na ha valamiben néha ellent szoktam mondani magamnak, akkor az ez a téma. Mert ezzel az állítással maximálisan egyetértek. Viszont azt is tartom, hogy Bale nem illik bele a csapatunkba. Jobb oldalunk nincs, azt meg kell valahogy oldani, és jelenleg erre Bale az egyetlen jónak tűnő megoldás. Ha hivatalossá válik, én örülni fogok neki, de az agyam egy piciny szegletében ott bujkál a kisördög, amely azt mondatja, hogy lesz még problémánk a CR-Bale szélső duóból.