Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. augusztus 27., kedd 12:08

Ezt akkoriban értem, 2009-10 környékén, azóta sajnos belesüllyedtek a középvonalba :(
"And my heart will leave you never."

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. augusztus 27., kedd 12:03

Fiatalítani? Minek? Ugyanolyanok mint a nagyok. Egy beteg futball növendékei. Semmivel sem jobbak, sőt. Egervári meg egy borzalom. A középpálya és a támadó részleg nagyjából rendben lenne. A játékosokkal nincs probléma. Az edzőt kell elküldeni és hozni egy külföldit.(Sajnos ez azért nem fog megtörténni, mert a hazai "szakértelem" gyorsan kiutálja innen)

Új edző kell, Husztit behívni, a tehetséges játékosokat beépíteni a válogatottba( pl. Kovács István, Nikolic,) Új játékrendszer. Egy Moniz típusú edző kellene a válogatott élére.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 27., kedd 11:48

Guzmics magyar szinten jó játékos, de hogy válogatott legyen..nah az mindent elmond a védelemről! :coffee:

Az ilyen Zámbó,Szabó,Debreceni meg remélem nem volt komoly..közepes mb1-es játékos mind!

JustoVillar
Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff

HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2013. augusztus 27., kedd 10:00

Guzmics az mb1 egyik legjobb középhátvédje, de az biztos, hogy a magyarok közül ő a legjobb. Nem tudom mit hőbörögtök, idén még nem az igazi, de kezdi megtalálni a tavalyi formáját. Neki és Fehérnek volt köszönhető, hogy olyan kevés gólt kaptunk, és ezzel kompenzáltuk a tré támadójátékot. Gondolom nem sok Hali meccset néztek, csak leszóljátok mert egy kis csapatban játszik.
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.

Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás

Öpike

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. augusztus 26., hétfő 18:05

Egy az egyben az u19-es csapatból kellett volna a védelmet megoldani anno, Zámbó, Debreceni, Szabó, stb, a középpályát Tőzsérékkel, Szalai elől, és kész. :hmmm:
De nem leszek a tízmillió egyedik szövetségi kapitány :mrgreen: (de anno az FM-ben vb-re vittem a csapatot )

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2013. augusztus 26., hétfő 17:54

Ferencváros írta:Ha most nem jön össze a pótselejtező, krva gyorsan el kell kezdeni fiatalítani,
ez nem fog bekövetkezni, amíg Egervári ül a padon :roll:
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. augusztus 26., hétfő 17:50

Remy írta:De amúgy tényleg... Nikolic miért nincs behívva? Kb mindenki bekerül, de pont az nem, aki gólokat is rúg. Német, Szabics.... hát nem tudom, szerintem mind a kettőnél jobb.
Szerintem Egervári nem tudja, hogy Nikolic magyar állampolgár. Tuti ez lehet benne. Ennyire nem hülye senki.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 26., hétfő 17:45

De amúgy tényleg... Nikolic miért nincs behívva? Kb mindenki bekerül, de pont az nem, aki gólokat is rúg. Német, Szabics.... hát nem tudom, szerintem mind a kettőnél jobb.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. augusztus 26., hétfő 17:42

Ha most nem jön össze a pótselejtező, krva gyorsan el kell kezdeni fiatalítani, mert különben egy ideig sehol sem leszünk. Otigba, Radó, Kovács, Novothny, Bajner, Vass(?), Holman, Kleinheisler, Adorján, Szolnoki (?), Fiola, a két Bobál, Futács, Stieber, Patvaros, Vécsei, Ugrai, Bese, Vass Patrik, stb. a keret adott a jövőre.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 26., hétfő 17:10

Hát...ez a védelem max. a pótselejtezőtől véd meg. Remélhetőleg elől Szalaiék ihletett formában lesznek, mert hátul sok bajunk lesz.

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. augusztus 26., hétfő 15:54

Bakker, ez a védelem, hát nagyon nem acélos, vagy csak én nem ismerem eléggé az MB1 sztárjait :roll:

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 26., hétfő 15:51

Ez a védelem..atyaúristen!Guzmics,Laczkó,Fiola,Mészáros! :roll: :lol:
Nikolicsot is betehette volna Szabics vagy Németh helyett!A románokat vuszont így is verni kell! :box:
Mindenki bukarestbe!!!! :workout:

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. augusztus 26., hétfő 15:49

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Király Gábor (1860 München), Megyeri Balázs (Olympiakosz Pireusz)
Védők: Fiola Attila (MVM Paks), Guzmics Richárd (Haladás), Kádár Tamás (DVTK), Korcsmár Zsolt (Greuther Fürth), Laczkó Zsolt (Sampdoria), Lipták Zoltán (Győri ETO), Mészáros Norbert (DVSC-Teva), Gyömbér Gábor (Ferencváros), Vanczák Vilmos (Sion)
Középpályások: Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Elek Ákos (DVTK), Hajnal Tamás (Ingolstadt), Koman Vladimir (FK Krasznodar), Kovács István (Videoton), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Szakály Péter (DVSC-Teva), Varga József (Middlesbrough)
Támadók: Böde Dániel (Ferencváros), Németh Krisztián (Roda), Szabics Imre (Sturm Graz), Szalai Ádám (Schalke 04)
Biztonsági tartalékok: Gulácsi Péter (Red Bull Salzburg), Nikolics Nemanja (Videoton), Pátkai Máté (Győri ETO), Varga Roland (Győri ETO)

Kérdéseim: Guzmics, Laczkó, Lipták, Mészáros, Elek, Koman, Varga R.?
Nikolics biztonsági tartalék..ezaz Egervári..mert 5 meccs 7gól nem elég, de Németh Krisztián mérlege igen..aki örök tehetség, és egy normális meccs nem volt még a felnőtt válogatottban. Kíváncsi vagyok, lesz-e ebből kétcsatáros játék.. :kivagyhe:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 26., hétfő 0:52

Szerintem gyengébb a holland2, mint az mb1. Tuyp magyar szinten kevés lesz. Ide nem elég annyi egy csatártól, hogyha megtalálnak a 16-oson belül, akkor bevered a helyzetet. Ráadásul elég lassú is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 26., hétfő 0:38

nyilván nem lehet lemérni, de megnézném, hogy az mb1 16 csapata nyomna 1-1 kétmeccses párharcot mondjuk az olasz vagy német másodosztály ugyanolyan helyezésű csapataival. (első az elsővel, második a másodikkal, and so on.)

ha pedig az mb1 erősebb, mint a holland kettő (mondjuk azt, hogy erősebb) még akkor is illene a gólkirályi címért harcolnia majd tuyp-nek.
főleg, hogy a fradi azért élcsapatnak kellene, hogy legyen.

azért mégis csak 161 meccsen 98 gólja és 35 gólpassza a holland másodban.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. augusztus 25., vasárnap 20:18

Sztem a külföldi 2. osztályok közül az angol az egyedüli (illetve talán még a Segunda División is), ami jobb, mint az MB1, na de az viszont bőven. :)

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. augusztus 25., vasárnap 19:48

Anis írta:háromszoros gólkirály volt. úgyhogy én is többet vártam volna tőle.
De lehet az Mb1 erősebb bajnokság mint a holland kettő? :mrgreen:
hát akármennyire szar is a magyar bajnokság, egy holland kettőnél akkor is simán jobb
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2013. augusztus 25., vasárnap 18:54

Besic egyértelmű, hogy nem jó a kp-n, ez már a vidi ellen is látszott..védőhöz képest tényleg ügyes, de egyszerűen a középpályára kevés..

mindegy, nincs még veszve semmi, talán a nehezén túl vagyunk, innentől nagy menetelést várok! :zoldsalas:
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 25., vasárnap 18:39

Moniz építi a bajnokcsapatot. :roll:

Adams kezezése valami egészen hihetetlen volt. Tuijp meg...lehet ez a gólkirály gonosz ikertestvére, aki a holland gólzsák nevében trollkodik a Fradiban.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 25., vasárnap 18:32

hala real írta: mert ez kurva gyenge egy holland kettes gólkirálytól..
háromszoros gólkirály volt. úgyhogy én is többet vártam volna tőle.
De lehet az Mb1 erősebb bajnokság mint a holland kettő? :mrgreen:

amúgy meg Böde a semmiből lőtte a gólját (megcsinálta magának), a helyzetkihasználás meg nulla volt a mai napon is. Mellesleg pedig kár volt megbontani a védelmet. Besic rátekeredik a lasztira és nagyon sokszor veszti / passzolja el. Gerson-Akeem elsőre nem jött be. tuti nem bontottam volna fel a védelmet egy rangadó előtt! :(

Következő kettőt (Kecskemét, Pápa) be KELL húzni, utána meg jön a lila-zöld rangadó! Talán a neheze ezzel már lement (Vidi, Győr, MTK, DVSC), most elvileg jönnek a könnyebbek.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Vissza: