Ki ezt monda földet rá.Zsombor írta:Tudtatok hogy nem korszakos csapat?
EL KELL ÁSNI
HozzászólásSzerző: kanye » 2017. június 3., szombat 22:43
Ki ezt monda földet rá.Zsombor írta:Tudtatok hogy nem korszakos csapat?
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. június 3., szombat 22:38
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. június 3., szombat 19:43
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. június 3., szombat 19:42
Meccskeret mond valamit? Na meg akkor a real védők szarok ha edzésen meg jól megy?wZoLee7 írta:Bale villoghat edzésen ha majd a Juve védők simán leveszik a pályáról.
A keretet meg már tegnap kihirdették és Kovacic is benne van
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. június 3., szombat 19:33
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. június 3., szombat 18:27
Nem csak h teljes értékű edzést végez (pont az előbb néztem a cardiffi edzést végig) hanem elég komoly teljesítményt is rak le.nzooli93 írta:El clasico utan csak nem merik ezt meglepni..mondjuk en is felek hogy kezdo lesz mert nagyon nyomjak napok ota hogy teljes erteku edzeseket vegez.Tádám írta:Én nagyon félek, hogy Bale kezd...
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. június 3., szombat 18:14
Rendben hogy nem kell Bale, de akkor inkább más mint ő.numberone1 írta:2-0 vezetes utan johet Enzo Zidane nem kell Bale
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. június 3., szombat 18:03
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. június 3., szombat 17:38
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. június 3., szombat 17:35
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. június 3., szombat 17:05
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2017. június 3., szombat 16:51
Ha őt látom a hivatalos kezdőben, fel sem kapcsolom addig a tv-t, amíg Iscot be nem cseréli. Egy nagy vicc lenne az egész ezek után...Tádám írta:Én nagyon félek, hogy Bale kezd...
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. június 3., szombat 16:38
El clasico utan csak nem merik ezt meglepni..mondjuk en is felek hogy kezdo lesz mert nagyon nyomjak napok ota hogy teljes erteku edzeseket vegez.Tádám írta:Én nagyon félek, hogy Bale kezd...
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. június 3., szombat 14:56
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 3., szombat 12:47
Steve írta:Ez lenne jó estére:
Navas-Carvajal-Pepe-Ramos-Marcelo-Casemiro-Modric-Kroos-Isco-Benzema-CR
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. június 3., szombat 12:45
En Pepe helyett Nachot kezdetnem. De ugyis Varane fog jatszani. A tobbi remelhetoleg ez lesz.Steve írta:Ez lenne jó estére:
Navas-Carvajal-Pepe-Ramos-Marcelo-Casemiro-Modric-Kroos-Isco-Benzema-CR
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. június 3., szombat 11:32
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. június 3., szombat 10:16
Klassz!miVida írta:https://www.youtube.com/watch?v=EZQ1nLcp-Q4
ha valaki tud angolul es nem bir mit kezdeni az idejevel a varakozastol annak itt van ez az elemzes
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2017. június 3., szombat 5:54
Ez jó tökös szöveg,jön át belőle az erő,úgy legyen,+1!!wZoLee7 írta:Itt mar reg nem szamit ki milyen stilusban, kerettel, vagy felelmekkel megy ki a palyara. A Juve egy piszkosul osszerakott csapat, de aki lemeri irni, hogy ok csapatkent jobbak az teljesen elvan tevedve. Csapatkent ez a Real Madrid talan a legjobb ami csak volt valaha is. Sokan feltik a csapatot attol, hogy a Juve szerezze az elso golt, de en tudom, hogy ez a csapat az utolso percig kuzdeni fog, ez ha kell, az olyanok mint CR, Modric, Kroos, Ramos, Marcelo, Isco vagy Carvajal meg is doglik a palyan azert a gyozelemert. Hiaba kapott keves golt a Juve eddig, igazan eros csapattal nem talalkoztak, mert Barca ide vagy oda, ha Messinek nem jon ki ok nem jelentenek gondot.
Tortenelmet fogunk irni, mert ha valakiknek megadatik az h ezt elerje, akkor az egy olyan csapat, ahol az edzo egy legenda, ahol a csapat egy korszakos munka csucsa.
HozzászólásSzerző: miVida » 2017. június 3., szombat 2:08
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem